RE: در برابر آدمهایی که اهل پز دادن هستند چطور رفتار کنیم؟
سلام شیواجون..میخام نتیجه برخورد جدیدمو بهت بگم...راستش از بعد از اون روز که اینجا در مورد زن عموی همسرم صحبت کردیم اولش تصمیم گرفتم بهش نزدیک بشم..که تا حدی خوب بود اما یدفه رفتارمو عوض کردم یعنی کاملا عادی و معمولی باهاش برخورد میکردم..قبلا با پیامک تا حدی ارتباط داشتیم که رابطه پیامکی رو یدفه قطع کردم و دقیقا متوجه شدم بعد از ده روز خودش اومد به سمتم ..(اینو از رفتارش و پیامک هاش حس میکردم) به هرحال کاملا حساسیتمو از روش برداشتم و اعتماد به نفسمو در برابر ایشون خیلی بیشتر کردم...من الان دیگه اصلا روی ایشون حساس نیستم...خداروشکر
برای مرد هم سخته جدا ! متنفرم از این جور آدمها !
معمولا بار اول زیر سیبیلی رد می کنم !
اگه جمع خانوادگی باشه ، همون جا طرف رو محترمانه می شورم چون اطرافیانم هم قبولم دارن کسی خرده نمی گیره و طرف درست می شه !
اگه جمع هم خانوادگی نباشه که کلا قطع ارتباط می کنم
[align=justify]پست های این تاپیک را که میخوندم یاد یه جمله طنز از خانوم ani افتادم که توی یکی از تاپیک ها که پست های چت گونه به این شکل داشت گفته بودند، دقیقا جملات یادم نیست، اما یه چیزی شبیه این بود: "خواهر، سر راه دو کیلو سبزی خریدم بیاییم بشینیم اینجا پاک کنیم!" :)
بگذریم ...
فکرمیکنم بهترین راه حل برای شما اینست که اصلا بدنبال رفتار یا برخورد خاصی نباشید، فقط خودتون باشید.
همونیکه همیشه هستید.
اگر بعضی رفتارها و بعضی حرفها (که میگوئید بی اهمیت هستند) اینقدر ذهن شمارا به خودشان مشغول میکنند!
اگر شکیبایی و تحمل شما در برابر آنها دستخوش تغییراتی احتمالا بصورت نزولی بوده!
اگر ناخودآگاه وارد بازی آنها شدید و دست به قیاس زدید!
اگر با هیجان هرچه بیشتر به فکر عکس العمل هایی چون مقابله به مثل هستید و یا اگر با سرعت هرچه تمام تر تصمیم به قطع رابطه گرفته اید!
باز هم بقول خانوم ani سر دوربین را برگردونین! :72:
موفق باشید [/align]
سلام.
شخصا نمیخواهم پز بدهم یا چیزی رابه رخ بکشم ولی در این مورد یک نکته جالب به نظرم رسید.
کسی که پز چیزی را میدهد از داشتن ان احساس رضایت میکند و این خیلی خوب است.اگر ادم به خاطر داشتن نعمت ها خوشحال باشد و خدا را شکر کند بسیار عالی است.
ولی اگر فردی بخواهد برای داشتن ویژگی خاصی سرمست و مغرور بشود شایسته نیست .
هر گاه با این افراد برخورد میکنید خود را همانگونه که هستید نشان دهید و انرژی خود را صرف مرعوب کردن انها نکنید.
وسایلی را بخرید که به انها نیاز داریدو کیفیت خوبی دارد نه از روی چشم و هم چشمی مارک محصول خاص که در اکثر مواقع فقط هزینه بیشتری دارد و خرید انها واقعا مقرون به صرفه نیست.
اگر این افراد نزد شما خودنمایی میکنند به انها بگویید شما هم از زندگی خود حتی بدون داشتن برخی امکانات احساس رضایت میکنید یا در شرایط فعلی قصد خرید ،ادامه تحصیل،ترک شغل فعلی،مسافرت،و.... (بسته به شرایط)را ندارید.:82:
ممنون از دوستانی که تجربیاتشونو در اختیارم گذاشتند.خصوصا پریماه عزیز.
pk1365 لطف کنید جملات طنزی رو که از دیگران نصفه و نیمه تو ذهنتون مونده رو هر جایی بازگو نکنید و این تاپیک رو که تقریبا همه تو زندگیشون یه جورایی باهاش روبرو می شن رو مسخره نکنید.اگه جمله اولتون حذف می شد بقیه حرفاتون خوب بود. شما که دیگران رو نصیحت می کنید که چجوری باشن بهتره که اول به قول خودتون یا خانم آنی سر دوربین رو برگردونید! بحث اینجا خاله زنکی نیست و پز دادن یه عادته زشته که داره هر روز بیشتر میشه تو جامعه. شاید خیلی ها که میان این بحث رو میخونن خودشون این مشکل رو دارن و با خوندن این چیزها یه کمی به خودشون بیان! شما هم بهتره بری تو بحث های سطح بالاتر شرکت کنی اینجا به درد شما نمی خوره!
shiva64 عزیز و دیگر دوستان ، این تاپیک از جنبه مشاوره ای منحرف شده و رسیده به بحث آزاد و بیان تجربیات شخصی که مختص انجمن آزاد است . به نظرم شما هم جواب لازم را گرفته اید .
درتکمیل باید بگویم :
مسئله بودن اینگونه رفتارها برای هرشخصی نشانه اهمیت داشتن آن برای آن فرد است . یعنی وقتی شما ابراز انزجار از رفتار این خانم و مادرش می کنید و در ادامه ناخودآگاه مقایسه می کنید و از بهتر بودن عروسی شما و ... می گویید و اینکه اگر آنها به این واقعیت توجه داشتند باید اینقدر پز می دادند . و ..... یعنی اینکه رفتار آنها و آنچه آنها روی آن پز می دهند برای شما اهمیت دارد . این ممکنه ناخودآگاه باشد ، یعنی شما با خودآگاهتون انکار اهمیت داشتن می کنید ، در حالی که واقعیت که در ناخودآگاه شما نهفته این است که برایتان اهمیت دارد . حداقل در این حد که چرا اینها آنچه نیستند را پز می دهند .
منطق عقلانی شما باید حکم کند که به این مسائل بی توجه باشید . در حالی که شما احساسی و حساس روبرو شدید و بنا به ادعای خودتان حالت بد شد . پس در خودتان بیشتر کنکاش کنید و خلاء ها را پیدا کنید ( خلاء هایی که موجب حساس شدن روی این نوع برخوردها از دیگران می شود ) و برای پرکردن درست این خلاء ها و رفع حساسیت ( حساسیت زدایی ) اقدام کنید ..
این تاپیک با این راهنمایی ها و پست تکمیلی بنده از نظر راهنمایی لازم اشباع است و لذ قفل می شود .
پاورقی
====
شیوای عزیز
اگر در راستای نکاتی که گفتم ( و البته نیاز به مدتی واکاوی دارد ) مسئله ای داشتید و راهنمایی خواستید ، لطفا ًتاپیکی جدید باز کنید و دقیقاً مسئله را فردی مطرح کنید نه به صورت سئوالی کلی و عام . تا دوستان و کارشناسان عزیز شما را در جهت حل آن یاری رسانند .
موفق باشید
شیوا خانوم
اینکه کسی پز میده یا نمیده به خودش و شخصیتش مربوطه.
pk1365 هم گفتن اگه سرت به کار و زندگی خودت باشه دیگه لازم نیست فکر کنی با شخصیت فلانی چیکار کنم.
حالا گیرم یکی هم پز داد و خوش حال بود از چیزی که داره، به شما چه?