RE: از راهنمایی شما ممنونم
شاد عزیزم در جواب سوالت : توی تنهاییت رابطه ات با خودت چه شکلیه؟
باید بگم خیلی خوب . چون باعث نمی شه وقتم بی خودی هدر بره . کتا ب می خونم . نقاشی می کشم . با دنیای مجازی ارتباط برقرار می کنم . کار دستی درست می کنم . می نویسم . فکر می کنم . قرآن می خونم . با کامپیوتر کار می کنم . خلاصه من می تونم مدتهای زیادی تنها باشم و حوصلم سر نره .
اما اینطوری نیستم که احتیاج به رابطه نداشته باشم . حتی توی زمانهای دراز تنهاییم از اینکه مثل مردم عادی با کسی رابطه برقرار نمی کنم ناراحتم .
ولی چون تو ارتباط با آدما موفق نیستم ناچارا کناره گیری می کنم .
شوهرم چون استاد حوزه هست خیلی خوب حرف می زنه و من تصمیم داشتم به هر صورتی هست نذارم که جلوش کم بیارم .اما عاقبت نتونستم خود واقعیمو که یه آدم بی زبون ِ ناتوان از حرف زدن هست رو مخفی کنم .
حالا تنها حرفی که می تونم بهش بزنم اینه که نمی تونم حرفامو بهت بگم . بهونم هم اینه که وقتی می بینمت همش یادم می ره . ولی واقعیتش اینه که من حرف خاصی مد نظرم نیست بلکه همون حرف روزمره که همه بلدن بزننو هم بلد نیستم بگم.
عزيزم بايد بدوني همشه افرادي كه زياد حرف مي زنند عاشق افراد كم حرف هستند البته اينو نمي گم كه به همين وضع ادامه بدي اينو مي گم كه اعتماد به نفس پيدا كني بهرحال افراد پرحرف بايد يك گوش شنوا پيدا كنند ديگه اگه قرار باشه دو طرف پرحرف باشند پس كي به حرفاشون گوش بده .
اصلا خجالت نكش و خيلي راحت باهاش صحبت كن دردو دل كن
بدون اون تو رو خيلي دوست داره و تو رو با همين شرايط قبول داره و اين كم حرفي تورو عيب نمي دونه
اصلا خودتو ناراحت نكن و فقط سعي كن باهاش راحت باشي براي اينكه راحت بتوني حرف بزني چند تا كتاب بخون و يا مجله و روزنامه بخون و بعد شروع كن باهاش از موضوع هاي روزنامه يا مجله صحبت كن اينجوري هم حرف براي گفتن داري هم مي دوني راجب چي مي خواي صحبت كني