RE: این کار من خیانته یا نه ؟؟؟
واس مرسی دوستای خوبم . نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم . واقعا مطالبتون خیلی به دردم خورد :43: دوستون دارم :72:
دیروز تمام ایمیل های اون آقا رو پاک کردم .اون اقا فعلا مسافرت هستن و این فرصت خوبیه تا من بتونم نبودنشو راحت تر تحمل کنم . با اینکه با راهنمایی دوستا فهمیدم که کارم اشتباهه و تصمیم جدی به اتمام رابطه گرفتم اما از اینکه هیچ عذاب وجدانی بابت این رابطه ندارم بیشتر عذاب میکشم . الان من باید خیلی عذاب وجدان داشته باشم .پس چرا اینطوری نیستم ؟؟؟؟؟:316:
گفتم که با همسرم تو خیابون دعوا کردم .دیروز همسرم اومد و ازم عذرخواهی کرد .بهم گفت دوسم داره و کلی حرف زد باهام .بهم گفت بیا باهم حرف بزنیم تا همه مشکلاتمون و حل کنیم .گفتم من هزار بار باهات حرف زدم ولی تو هیچ وقت کاری نکردی .گفت باشه این دفعه قول میدم .هرچی تو بگی .
دوباره باهاش حرف زدم .هرچی که تا حالا هزار بار گفته بودم و بهش گفتم .گفت باشه .سعی میکنم رعایت کنم .گفتم چی میشد الان با یه شاخه گل میومدی ؟
گفت میخواستم اما یادم رفت .وای اصلا ین حرفشو نمیتونم بفهمم!!!:316:
خیلی راحت بخشیدمش .رفتیم بیرون پیاده روی. میدونم که کارهای که گفتم و نمیخواد انجام بده اما باهاش آشتی کردم .انگار نه انگار که اتفاقی افتاده .
فکر اون آقا رو که دارم از سرم بیرون میکنم به کل . البته هنوزم دارم باخودم فکر میکنم من میخواستم رابطه خانوادگی داشته باشیم .من با خانومش دوست بشم .اونم با همسرم .چرا دوستا میگن این هم مشکل داره ؟؟؟
یه درد و دل هم بکنم این آخر : خوش به حال همه اونایی که برادر و پدر خوب دارن.
من که ندارم . دلم میخواست داشتم و روی کمکشون تو زندگی حساب میکردم . یه بار که با همسرم دعوامون شد بهش گفتم فکر میکنی من کسی و ندارم که اینطوری داری باهام برخورد میکنی ؟ بعد یه لحظه تو خودم شکستم .دیدم واقعا کسی و جز خدا و مادرم ندارم .با مادرم که نمیتونم در مورد مشکلاتم حرف بزنم چون نمیخوام ناراحتش کنم .میمونه خدا که اون جبران همه نداشته های منه . اما بعضی وقتا دلم میخواست با برادرم واقعی خودم درد و دل میکردم .نمیدونم چطور بگم .این فقط یه درد و دل بود .
طناز،اینجا یه عالمه برادر خواهر داری،هر وقت نیاز داشتی بیا دردل کن.
مرسی فرهنگ 27 خیلی لطف داری:310:
اما اگه خواهر یا برادر هستی قدر خودتو و برادر خواهرتو بدون .اینو از ته دل میگم .نعمته . مخصوصا پدر
سلام
عزیزم این کارو نکن چون مسئله یکدفعه یه چیزی میشه که فکرشو نمیکنی.چشم باز میکنی میبینی شوهرت هم خواهری پیدا کره اونوقت دیوونه میشی.این تجربه ی خودمه.تو تجربه اش نکن.
با سلام به همه
"طناز جان من نوشته های شما رو هم خوندم . چیزی که در خصوص ماجرای شما به نظرم میاد اینه که هیچ کسی یا هیچ چیز نمی تونه جایگزین آرامش ؛ صداقت و محبتی بشه که بین شما و همسرت می تونه باشه. از داشته هات به خاطر نداشته هات آسون نگذر. گذر زمان قضیه رو حل میکنه. دنبال عذاب وجدان هم نباش . شاید مثل آتش زیر خاکستر باشه.وقتی وابستگی ات رفع بشه تازه می فهمی که چه چیزها رو از دست دادی. اون وقت شاید اون عذابه سراغت بیاد...."
با سپاس فراوان
سلام مریم جون . خیلی لطف کردی که منو لایق دونستی و باهام دردو دل کردی .
من که حدود دو هفته ا ی میشه دیگه ارتباطی با اون شخص ندارم . تازه دارم به خودم میام .میدونم که خیلی دیره اما خیلی خوشحالم که خدا منو به خودم واگذار نکرد و تنهام نذاشت .
مریم جون شما هم که متوجه اشتباهاتت شدی مثل من ، پس اینقدر نگران نباش .من همه ایمیل ها وچیزهایی که مربوط به اون آقا بود و پاک کردم شماهم همین کارو بکن .سعی کن با نفست مبارزه کنی. یه تمرین نفس درست و حسابی. من تو این چند روز حسابی رو نفسم کارکردم.
اعتماد هم با گذر زمان به دست میاد .الان بعد از سپری کردن این اتفاق ها زوده که بخوای به کسی اعتماد کنی .
بودن تو جمع انسان های با ایمان و پاک میتونه باعث بشه تا از این حس بی اعتمادی خارج بشی .
موفق باشی عزیزیم :46:
کارشناس sci در مورد سوالایی که پرسیدین و من جواب دادم منتظر پاسختون هستم .
سلام طناز جون
برای انتخاب این راه درست بهت تبریک میگم
مطمئنا کمی سختی داره که از پس میتونی بربیای
هر زمان نیاز به درددل یا صحبت داشتی صمیمانه کنارت هستیم
بازم تبریک و موفق باشی عزیزم:72:
اینکه می گید عذاب وجدان نداشتید ، موضوعی غلط هست که خودتون رو دارید فریب می دید !
اگر احساس اشتباه یا عذاب وجدان نداشتید مطمئنا اینجا مطرح نمی کردید !
در ضمن اینکه شما حتی به اسم خواهر و برادری ارتباط داشتید ، به معنای لذت هست ! و این لذت به نظر بنده حقیر اشتباه هست که بخواهیم از کسی جز همسر خودمون لذت ببریم !
مورد دیگر اینکه شما گفتید ایشون به راحتی دوست می شند ، این احتمال رو ندادید برای دوستی با شما سعی کرده خودشو همانند شما نشون بده ؟
همیشه یادت باشه ، آدم ها نقاب هایی دارند برای فریب بقیه ، اگر انسان فرهیخته ایی باشه ، مطمئنا وقتی می فهمید شما متاهل هستید ، به هیچ عنوان قبول نمی کرد با شما حتی ارتباط در اسم خواهر و برادری داشته باشه !
اگر ذره ایی برای شما احترام ( نمی گیم دوست داشتن ) قائل باشه ، کاری نمی کنه که حتی 1 درصد باعث خرابی زندگی شما بشه
شاد باشید و قدر زندگیتون رو بدونید
سلام طناز جان
به نظرم اصلا باید وارد این رابطه میشدی.راستش برادر و خواهر هم اصلا وجود نداره.بالاخره اون یه مرد نامحرمه که ممکنه یه زمانایی شیطون گولت بزنه و....(که حتما میزنه)
گفتی میخواستی رابطه خانوادگی . و...داشته باشی!!! جدا ازیم موضوع وحشتی نداری؟!اینکه یه روز همه چیزو برا شوهرت بگه؟!
به نظرم داری با دم شیر بازی میکنی و دچار نوعی وابستگی شدی.من جای تو بودم کلا پرونده این آقا رو مبستم برای همیشه.
حواست باشه.آدم یهو به خودش میاد و میبینه در چه منجلابی افتاده.من که دارم اینارو برای شما مینویسم یه لحظه خودم رو میذارم جای شما.احساس ادمی بهم دست میده که داره با چشمای بسته رو لبه پرتگاه کوه راه میره
مراقب باش
از همه دوستام ممنونم :72::43::72:
از اینکه برای من وقت گذاشتین خیلی خوشحالم . من خیلی اشتباه کردم . و با کمک شما دوستای خوبم و خدای مهربون به خودم اومدم .
وقتی به کارم فکر میکنم نمیدونم گریه کنم یا بخندم .کسی که اینقدر به روابط محرم و نامحرم حساس بود کارش به جایی رسیده که اینجا یه تاپیک زده . نمیدونم بگم شیطون گولم زد یا خودم خودمو گول زدم ؟؟!!!
یه روز یه بنده خدایی به آیت الله بهجت میگه : حاج آقا ما چیکار کنیم که گناه نکیم؟ آخه شیطون دستمون و بسته .آقای بهجت فرمودند : کجاست ؟ کجاست ؟ طرف میگه چی کجاست ؟
آقای بهجت میگن : شیطوون ! کجاست تا برم دستشو بشکونم !!!! (منظورشون این بوده که ما خودمون خودمونو گول میزنیم میندازیم گردن شیطوون)