RE: دیدار مجدد نامزد سابقم اشتباه هست؟
با این همه توجه و جواب های خوبی که گرفتی دیگه لازم نبود من چیزی بگم ولی میخوام یه چیزی برات تعریف کنم دوست خوبم:
من یه دوستی دارم که همیشه میگه چرا تو دانشگاه کسی به خواستگاری من نمیاد؟
منم چون ازش شناخت دارم بهش میگفتم که این پسرایی که دور و بر ما هستن یا شرایط ازدواج ندارن یا اینکه طرز فکرشون با تو جور نیست پس چرا حسرت میخوری؟
میدونی اون چی میگفت؟
گفت که میخوام بهم پیشنهاد ازدواج بدن، بعد من بگم نه:311:
گفت میخوام این جوری احساس زن بودن بکنم
نه کاملا ولی مسئله تو هم شبیه به دوست منه.
تو هم تو این دیدار به دنبال ترمیم قلب شکسته ات هستی، غروری که شاید خورد شد، وجود با ارزشی که قدرشو ندونستن، زیبایی که دیده نشد، پاکی بی مثالی که براشون ارزش نداشت و...
ولی چه تضمینی وجود داره که به هدفت میرسی؟
قلب شکسته رو تنها خدا ترمیم میکنه، اعتماد به نفست رو اونه که بهت برمیگردونه.
حتما شنیدی که میگن آرامش رو باید تو وجود خودتون جستجو کنید، آره روحی که خداوند در ما دمید، آروممون میکنه.
اون بیرون، رفتار دیگران بر وفق مراد تو نخواهد بود اگر تو از درون کوک نباشی:305:
مدام اینو با خودت زمزمه کن که نازنین بسیار با ارزش تر از اونه که بخواد با قضاوت های بی پایه و اساس مردمی که چیزی از زندگیش نمی دونن، سنجیده بشه.
روی خودت کار کن عزیزم
چیزی که تو در اون دیدار به دنبالشی همین جاست، در درون خودت!
در پایان این تویی که تصمیم میگیری که بری یا نه، ولی آرزو میکنم نازنین عاقل، محکم، و به معنای واقعی کوک تصمیم گرفته باشه:43:
دوستای خوبم از همتون خیلی خیلی ممنونم همه پاسخ ها رو خوندم ولی بازم باید بخونم به خاطر همین جواب کاملی ندارم بدم .ولی بعد از خوندن دقیق جواب می دم :72::72::72::72::72::72::72:
فقط خواستم ی چیزی اضافه کنم به حرفام
حدس می زنم اینکه اون به من گفت دوست باشیم یا ستاره هامون جداست دلیل بر این نیست که واقعا چنین چیزی رو می خواد...
چون من می دونم مغرور هست و رک نمی گه دلش می خواد منو ببینه و دل تنگه و این جوری با این حرف می خواد جلوی شکسته شدن غرور خودش رو بگیره .....!
با این احتمال چی؟
یعنی اگر احتمال بدم اون حرف دوستی و اینکه ستاره هامون جداست رو برای جلوگیری از شکست غرورش زده باشه؟
من بازم به دیدنش امید وارم نباشم؟
می گم درسته من شخصیتش رو نمی خوام عوض کنم ولی اون تعهداتی که مشخص کردم بیشترشون عادته و می شه ترک کرد
مثل قسم دروغ
یا شوخی کردن در موقعیت های جدی
یا حتی دیدن فیلم
این ها عادت هست تا شخصیت، درسته؟درسته؟؟؟
بهار66
دقیقا همین حسی که گفتی حرف دلم بود....
حالا دلت میخواد به یه نحوی غرورت رو ترمیم کنی.شاید اگه بیاد و بهت بگه نازنین تو این مدت که نبودی داغون شدم.نمیخوام ازدستت بدم.یه کم ارامش پیدا کنی.
بعد دیشب حدود صبح البته این اس ام اس را زد
با درودی به خانه می آیی و
با بدرودی
خانه را ترک می گویی
ای سازنده!
لحظه ی ِ عمر ِ من
به جز فاصله یِ میان این درود و بدرود نیست:
این آن لحظه ی ِ واقعی ست
که لحظه ی ِ دیگر را انتظار می کشد.
فکر نکنم منظورش واقعا از دیدن من خداحافظی با خاطره خوب باشه؟نه؟
چرا خودت رو گول می زنی؟؟؟؟
اگه همه ی این ها با یه تعهد حل می شه، پس چرا اون موقعه به فکر تعهد نبودی و نامزدی رو بهم زدی؟
احساسات در میون تک تک کلماتت داره موج می زنه!
دوباره باید معیارات رو چک کنی ببینی فرده مناسبی هست یا نه! البته الآن که نه! با این احساسات که عقل نمی تونه کاری کنه!
ببین، حداقل الآن که احساساتی هستی نرو ببینش، بذار برا 3 یا 4 ماه دیگه که به حالت عادی بر گشتی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
دوستای خوبم از همتون خیلی خیلی ممنونم همه پاسخ ها رو خوندم ولی بازم باید بخونم به خاطر همین جواب کاملی ندارم بدم .ولی بعد از خوندن دقیق جواب می دم :72::72::72::72::72::72::72:
فقط خواستم ی چیزی اضافه کنم به حرفام
حدس می زنم اینکه اون به من گفت دوست باشیم یا ستاره هامون جداست دلیل بر این نیست که واقعا چنین چیزی رو می خواد...
چون من می دونم مغرور هست و رک نمی گه دلش می خواد منو ببینه و دل تنگه و این جوری با این حرف می خواد جلوی شکسته شدن غرور خودش رو بگیره .....!
با این احتمال چی؟
یعنی اگر احتمال بدم اون حرف دوستی و اینکه ستاره هامون جداست رو برای جلوگیری از شکست غرورش زده باشه؟
من بازم به دیدنش امید وارم نباشم؟
می گم درسته من شخصیتش رو نمی خوام عوض کنم ولی اون تعهداتی که مشخص کردم بیشترشون عادته و می شه ترک کرد
مثل قسم دروغ
یا شوخی کردن در موقعیت های جدی
یا حتی دیدن فیلم
بهار66
دقیقا همین حسی که گفتی حرف دلم بود....
حالا دلت میخواد به یه نحوی غرورت رو ترمیم کنی.شاید اگه بیاد و بهت بگه نازنین تو این مدت که نبودی داغون شدم.نمیخوام ازدستت بدم.یه کم ارامش پیدا کنی.
بعد دیشب حدود صبح البته این اس ام اس را زد
با درودی به خانه می آیی و
با بدرودی
خانه را ترک می گویی
ای سازنده!
لحظه ی ِ عمر ِ من
به جز فاصله یِ میان این درود و بدرود نیست:
این آن لحظه ی ِ واقعی ست
که لحظه ی ِ دیگر را انتظار می کشد.
عادت و شخصيت خيلي به هم نزديكن اصلا همديگه رو ميسازن. چه فرقي ميكنه كدومش باشه؟
نازي مطمئن باش اگر بخوادت خودش از طريق خانواش اقدام ميكنه اونم فقط از راه ارتباط با خانوادت نه مثل دوست دختر پسرا با هم قرار بذاريد.
مطمئن باش اگر پسري دختري رو واقعا بخواد براي ازدواج،خودش مياد خواستگاري رسمي و نيازي به اين قرارا نيست.
نازي فكر ميكنم كه تصميمت رو گرفتي و داري خودتو توجيه ميكني كه بري ببينيش.تصميم نهايي با خودته عزيزم.
حال هر چي هم دوستان بگن شما داري توجيه ميكني عزيز دلم.
اين هم اخرين حرف من:
من انچه شرط بلاغ است با تو ميگويم
تو خواه از سخنم پنذ گير خواه ملال
من خودم رو گول می زنم
من می خواستم خودم رو گول بزنم که همون اول گفت ببینمت می گفتم چشم!
دیگه تاپیک ایجاد نمی کردم که هم فکری کنم
من واقعا خودم رو گول می زنم؟
نمی دونم من چرا نمی تونم درست بنویسم که باعث شد فکر کنید خودم رو گول می زنم .
از نوشته هام این جور بر می اد که واقعا من ناقص العقلم ؟
و متوجه نیستم دارم خودم رو گول می زنم
به نظر خودم خیلی دارم واقع بینانه نگاه می کنم
اصولا دیدگاه من منطقیه
این طور که شما فکر می کنید نیست
اون موقع هم اگر از من فرصتی می خواست بهش این تعهدات رو می گفتم
خوب نخواست
دیگه چی باید می گفتم؟
نازنین جان
بهار66 و دانوب حرفهای خوبی زدن...بسیار خوب
پس ما درست حدس زدیم! تو دنبال توجیه منطقی این قضیه هستی برای احساسات جریحه دار
شدت خانم گل...وقتی کسی هی دلیل میاره برای این هست که احساس دائم دنبال توجیهه.
اما من به شخصه مخالف برقراری ارتباط بدون اطلاع خانواده ها هستم!
چون پدر و مادرت بسیار سرد و گرم چشیده تر از تو هستند! اگر به صلاحدید و مشورت با اونها
نامزدی رو تمام کردی عوارض جانبی بعد اتمام رابطه عاطفی رو باید تحمل کنی.
نوشتی :
دوست خوبم مجموعه عادات ما شخصیت ما رو تشکیل می دهند.
امام علی (ع) می فرمایند :
نوشتی :
الان احساسات نامزد سابقت شعله ور هست و احساس هم هیچ برنامه یی برای آینده ندارد!
خوب ما گفتنی ها را گفتیم اما لطفا به فکر تغییر او نباش چون او خودش را همین طور که
هست دوست دارد! اگر هم به تو فرصتی نداده چون می خواسته بگوید من همین هستم ،
آیا من رو همین جور می پذیری؟ که تو هم با بهم زدن نامزدی گفتی نه!
از این sms هم میتوان فهمید که احساساتی و دلتنگ شده و اگر هم قولی بدهد شرطی برای
تضمین اجرایش نیست!
اگر می خواهی کاری انجام دهی با خانواده ات حتما مشورت کن!
موفق باشی!
کمی صبور باش... صبر خیلی چیز خوبیست.
الصبر و مفتاح الفرج!
نقل قول:
نمی دونم من چرا نمی تونم درست بنویسم که باعث شد فکر کنید خودم رو گول می زنم .
از نوشته هام این جور بر می اد که واقعا من ناقص العقلم ؟
و متوجه نیستم دارم خودم رو گول می زنم
به نظر خودم خیلی دارم واقع بینانه نگاه می کنم
اصولا دیدگاه من منطقیه
این طور که شما فکر می کنید نیست
نازنین جان، آدما توی موقعیتایی، نمیتونن درست و منطقی فکر کنن و تصمیم بگیرن.
برای هر کسی هم ممکنه پیش بیاد. برای من، برای شما. یا هر شخصی با هر ادعایی.
ربطی به ناقص بودن یا کامل بودن عقل هم نداره.
نازنین عزیز، میتونم درک کنم که شرایطت جوریه که تصمیم گیری برات سخته. هزار و یک عامل توی ذهن و دلت هست که نمیتونی همه رو بازگو کنی تا ما بتونیم کامل درکت کنیم.
اما باور کن بعضی وقتا لازمه از بیرون خودت رو نگاه کنی. کاری که ما داریم میکنیم. اون وقت میبینی نظرت به نظر ماها نزدیک تر میشه.
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری دوست خوبم:72:
با سلام
یه روز یه مشاور به من حرفی زد که اون رو همیشه آویزه گوشم کردم و در برخورد با شوهرم خیلی کمکم کرد که اگر مجرد بودم و مشاور این حرف رو بهم زده بود هیچگاه با شوهرم ازدواج نمی کردم!!!!!!!!!!
بهم گفت : اشتباه ما زنهای ایرانی اینه که اول ازدواج می کنیم و بعد می خواهیم همسرمون رو تغییر بدهیم و می گوئیم ازش می خواهیم عوض میشه آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟ مگه خودت عوض می شی؟؟؟؟؟؟؟ تغییراتی جزئی و موقتی شاید ولی کلا هیچ کس عوض نمی شه چون با این خلق و خو بزرگ شده ما اول باید از نظر اخلاقی بشناسیم و بعد ازدواج کنیم.
کاری که خیلی از ما اصلا بهش توجه نمی کنیم. شما با علم به اینکه خصوصیات اخلاقی نامزدتون رو می شناسید باز هم به دنبال روزنه ای برای برگشت هستید ؟؟!!!!! به نظر من این اشتباه را نکنید این همون آدمه فقط چند ماهی جدایی باعث شده که هر دو احساسی به طرف هم کشش پیدا کنید شما فکر 2 سال بعد را بکنید که این احساسات کمرنگ شده و زندگی واقعی شروع شده اون موقع چی؟ خدای تاکرده برای بار دوم می خواهید جدایی رو تجربه کنید ؟
خیلی خوب نازنین جان نیاز نیست عصبانی بشی.
بیا فرض کنیم تو رفتی ملاقاتش...چند حالت داره...ممکنه اصلا حرفی از ازدواج بهت نزنه و بگه ما قسمت هم نبودیم و...که تو پست قبلیم بهت گفتم
ممکنه ابرازاحساسات کنه بگه نازنین خیلی دوست دارم.نمیخوام ازدستت بدم.تو این مدت دیوونه شدم.هزار بار میخواستم بهت اس بدم...اما دیدم من نمیتونم تو رو واقعا خوشبخت کنم.ما وصله هم نبودیم.امیدوارم خوشبخت بشی.
ممکنه بگه میخوام گذشته رو جبران کنم و تو هم لیستتو بیاری بیرون که این شرطای منه.که خوب ممکنه بگه باشه قبول.
ok.حالا اگه اتفاق اول بیفته چقد غرورت شکسته تر میشه؟
اگه اتفاق دوم بیفته ممکنه اروم بشی که بلاخره ابرازاحساسات کرد ولی در تو احساساتت دوباره شعله ور میشه.احساساتی که بی سرانجامه و تو دوباره باید از نو خاموشش کنی.میدونی این اتفاق چقد تو روحیت اثر میذاره؟
میرسیم به مورد سوم.که نظر خودتم اینه.
نازنین جان یه بار دیگه دلایل جداییت رو برای خودت مرور کن.چندتاش منطقیه؟چندتاش احساسیه؟
فرض کن این اقا تازه اومده خواستگاریت،با این شناختی که ازش بدست اوردی قبول میکردی؟چرا؟
اگه دلایل جداییت برات منطقیه،هنوزاون دلایل هستن پس شروع دوباره چه کمکی بهت میکنه؟
اگه فکر میکنی دلایلت احساسی بود یا تو هم کم گذاشتی واسه رابطتون حالا میخوای جبران کنی فکر میکنی این اقا عوض میشه؟اگه عوض نشد چی؟اگه دوباره به خونه اولتون برگشتین شکسته تر نمیشی؟
خونوده هردوتون با شروع دوباره موافقن؟
بازم خودت میدونی اما اگه رفتی و اون یه فرصت دوباره خواست و تو هم تصمیم گرفتی بهش بدی روش درست رو انتخاب کن.زیر نظر خونواده .بدون احساس و محرمیت...همون که جناب فرهنگ گفت
نازنین،بهش بگو می خوای ببینش،اگر قرار ملاقات رو توی خونه تعیین کرد،احتمالن همون ماجرا شکلات پیش میاد تمام
حرفاشم بهونه ست تا تو رو بکشونه جلو.اگر توی مکان عمومی قرار گذاشت می تونی امیدوار باشی می خواد از احساساتش
بگه،ولی چه سودی برات داره؟اون به آرامش می رسه،ولی آرامش تو از بین می ره کما اینکه همین الآنم آرامشتو بهم
زده.
در هر صورت اگر خواستی بری که توصیه می کنم نری،اولن با یه بزرگ تر برو دومن قرارتون توی مکان پر رفت و آمد در عین حال
مسکوت باشه.