RE: نظرتان راجب صیغه موقت چیه.
شاید دلیل به ازدواج با این خانم از روی احساسات باشد وزندگیم رو فدای آزادشدن وخلاصی پیداکردن از دست برادرهاش باشه .از سر دلسوزی.
حالا که خوب به حرفهای شما دوستان دقت کردم منصرف شدم وچون با احساسات واز روی دلسوزی ازدواج درست وعاقلانه نیست چون بعد از مدتی به اشتباهم پی میبرم که زندگیم رو برای دختری که از روی دلسوزی باهاش ازدواج کردم ازدست دادم.من این دفعه یک شانس برای زندگی دارم باید دقت کنم.
چون دیگه تحمل شکست دیگه ای را ندارم.تشکر از دوستان عزیز
تشکر از دوستان عزیز:72::72::72:
عرض کردم نظرم عوض شد البته شما دوستان روشنم کردید .که داشتم به یه شکست دیگه تن میدادم.:227::227::227::227:
[color=#FF1493]یه سوال این دخترا با این وضع جسمی وروحی سرنوشت شون چی میشه.سرو سامون میگیرن یا .نمیدونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کبوتر
بهار66.دختره بیوه هست چندسال پیش با پسرخاله اش صیقه کرده بود وبه گفته خوده دختره پسره کراکی بوده وجداشدن. وبکارتشم تو اون دوران از دست داده
اين خودش يكي از معايب صيغه است. اخه وقتي محرم شدن اصل قضيه كه شناخت بوده رو فراموش ميكنن و وارد فاز ديگه ميشن كه نتيجش هم مثال بالاست
یه سوال این دخترا با این وضع جسمی وروحی سرنوشت شون چی میشه.سرو سامون میگیرن یا .نمیدونم.
سلام دوستای خوبم
من این نظر رو بیشتر برای همه دخترایی می نویسم که شاید روزی گذرشون به این صفحه بیفته. عزیزان هیچ وقت زیر بار صیغه موقت نرین. شاید پسری که شما رو صیغه می کنه باعث انتخاب بهترش بشه ولی شما اگه یک ماه هم صیغه باشید وحتی دستتون به این مرد نخوره ،اگر زنش بشید که هیچ وگرنه یک عمر هر خواستگاری بیاد اگه بفهمه هزار فکر به سرش میزنه. تازه این صیغه هم می تواند هزار جور قانون ومحدودیت داشته باشد. مثلا فقط مجازند ببینند .مجاز به رابطه جنسی نیستند. فقط نگاه به دست وصورت حلال باشد .تمام اینها می تواند در متن صیغه نامه بیاید تا حامی شما باشد اگر شرایط ایجاب کرد که حتما صیغه موقت بخوانید که خواهرانه بگویم اگر کسی براین امر اصرار داشت 99 در صد برای دلایل معمول تا مراسم چنین چنان بگیرم تا ماه رمضون تموم شه تا محرم وصفر بگذره و.... همه قصه است،واگر بهم خورد شما ضرر می کنید چون قربانی طرز فکر غلط جامعه خواهید شد. هر ماهی می توان عقد کرد به طور دائم. وجشن را بعدا گرفت.
اگر به هردلیل بالا مردی خواست تا مدتی صیغه باشید حتما به محضر بروید با تحقیق کامل .گذاشتن شرایط وحدود مهم برای خانواده تان وهمین طور مهریه اقدام به این کار کنید. چون اگر در این دوران مثلا شما در خانه یک صیغه خوانده باشید از نظر شرعی زن وشوهرید و رابطه جنسی اگر پیش بیاید گناهی نکرده اید . ولی اگر به هم خورد ویا تبدیل به عقد دائم نشد چه؟؟؟؟؟؟هیچ آن مرد به این شناخت رسیده شما به درد هم نمی خورید شما هم اگر به این شناخت رسیده باشید گرچه از مزایای صیغه بوده ولی خوب ممکن است بهای سنگین تری هم بپردازید. اگر بکارت خود را از دست داده باشید در بسیاری موارد حتی خانواده خودتان هم شما را سرزنش می کنند. بقیه که مشخص است.
قضاوت در مورد احساسی بودن نظرات من هم با خواندن کامل متن تایپیک وآنچه در اطرافتان می بینید،خیلی سخت نخواهد بود. در ضمن بسیاری افراد که به خواستگاری می آیند صرف اینکه قبلا یک بار صیغه کرده اید حتی گفتم اگر دستتان به هم نخورده باشد،خودشان هم مسئله ای نداشته باشند خانواده شان نمی گذارند.
یک صحبت هم با همه برادران عزیز
به خدا نجابت هزاران نمود دارد . یک تکه گوشت نیست،دختری که در یک صیغه زن می شود نامش بیوه نیست. مردها خوبند فرشته اند چون اگر هزاران گناه کنند ووارد صدها رابطه نامربوط شوند از نظر همه قابل بخشایش است چون نشانی ندارد. آیا خدا هم در مورد ما اینگونه قضاوت خواهد کرد.
پاورقی:
اگر شما که این متن را می خوانید تجربه تلخی دارید بدانید ،هنوز مردان خوبی هستند که فقط به خودشون فکر نکنن،هنوز مردانی هستند که از مردانگی فقط نامش رایدک نکشند مرامش را هم داشته باشند.
صیغه یعنی سو استفاده جنسی[u][font=Arial]
با سلام،
هر چند که قضیه ی صیغه موضوعی بحث برانگیز است، با این حال از دوستان خواهش می شود که اگر در این تاپیک پست می گذارند، فقط به مشکل کبوتر بپردازند و از اظهار نظرهای کلی در رابطه با مسئله ی صیغه و بیان مسائل بحث برانگیز پرهیز کنند.
در غیر این صورت مجدداً مجبور به حذف پست ها و در صورت انحراف تاپیک مجبور به انتقال آن به انجمن آزاد می شویم.
البته کبوتر، اینطور که نوشتید پس تصمیمتان عوض شده و از این تاپیک خوشبختانه به نتیجه رسیدید.
در مورد سوال دومی که در رابطه با دختران پرسیدید، باید بگویم که این جور سوالها نیاز به بحث دارند و باید در انجمن آزاد تالار مطرح بشوند. انجمن های رایگان همدردی فقط مخصوص طرح سوالات فردی هستند.
با تشکر.