RE: مشکل با خانواده (تفاوت های اعتقادی)
سلام،
در رابطه با مسائلی که مربوط به حساب کاربری می شود، لطفاً از طریق فرم تماس با ما با مدیر همدردی تماس بگیر.
اگر نگران هستی که از طریق نام ahmadi شناخته بشوی، از طریق همین تماس با ما به مدیر بگو که اسمت رو به یک اسم دیگر تغییر بدهد.
یک توصیه ی برادرانه: در زندگیت همیشه منطقی باش. تصمیمات احساسی نگیر. یک دفعه این طرفی نشو، یک دفعه اون طرفی. بیشتر سعی کن عقاید خودت رو به چالش بکشی تا عقاید دیگران رو. با کسی بحث بیخودی نکن. به عقاید همه احترام بگذار. و همیشه در زمینه ای صحبت کن که تخصصت است. صحبت در زمینه ی مذهب نه تخصص من است و نه تخصص شما و نه تخصص همدردی. برای همین از همان اول گفتیم در اینجا نمی شود بحث ها مذهبی کرد. چون تخصصمون نیست.
الآن این رو به این خاطر بهت می گویم که شما هنوز سنی نداری. تجربیاتی نداری. مطالعات اون چنانی نداری. پس اشتباه است از این موضع که من راست می گویم و شما اشتباه می گویید، با کسی بحث کنی.
شاید مثلاً یک کسی 10-20 سال روی یک مسئله ای تحقیق کند، بعد بیاد کتاب بنویسد. اون فرق می کند.
من و تو هنوز جوان هستیم و اطلاعاتمون خیلی کم است. پس باید بیشتر شنونده باشیم. البته مهم هست که چه منابعی رو برای کسب اطلاعات انتخاب می کنیم.
موفق باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadi 00
می خوام خودم هم فراموش کنم قبلا کی بودم .
خودت رو دوست داشته باش
تو ارزشمند هستی، چون خدا نعمت زنده بودن رو بهت هدیه داده ، قدرت تفکر کردن رو بهت داده و مهم تر از اون خدا بنده هاش رو خیلی دوست داره خصوصا بنده هایی رو که با فکر و دلیل بهش ایمان میارن و وحدانیتش رو درک می کنند
اما این سایت منو یاد گذشتم می اندزه .
سعی نکن از گذشته ات فرار کنی ، چون بخشی از وجود توست که الان رشد کرده ، چه بسا اگه اون گذشته نبود ، ahmadi 00 امروز هم اینگونه نبود
و اگه حسابم رو نبندی مطمئنم که نمی تونم از این جا دل بکنم .
این اتفاق برای هرکسی نمی افته که به این سایت راه پیدا کنه و بتونه اعتماد کنه و حرف دلش رو بزنه ، حتما دلیلی داشته که تو الان کابر این سایت شدی ، پس تا آن زمان در این سایت بمون که درک کنی هدف از اومدنت چی بوده و اونچه را می بایست فرا گرفته ای
در ضمن باید از همتون خیلی تشکر کنم . اگه اون موقع ازدواج می کردم بدبخت می شدم . تازه الان کمی بهتر با خودم و کسایی که مثله من فکر می کنند اشنا شدم و اینکه می تونم یه ادم خوبی که از لحاظ اعتقادی بم شبیه باشه رو گیر بیارم .
اینجا سایت مشاوره ازدواج و خویشتن شناسی هست و خیلی مقاله ها و مطالب مفیدی داره که برای هر شخصی و در هر سنی مناسب هست
شاید بازهم مشکلاتی باشند که با بیانشون بتونی موفق تر بشی
از مدیران همدردی میخواهم در صورت امکان موضوع را قفل کنند .
خداحافظ همگی :72:
به نظر من شما ازدیگران هم متعصبانه تر عمل میکنید.اینجا کسی ازتون نخواست برید مسلمون بشی.
حتی تو پست قبلیم گفتم خصوصیاتی که شما گفتین بهش احترام میذاری مثل جونمردی و راستی و... چیزی جز ایین پاک نیست من حتی اسمی از دین خاصی نیوردم اما شما خیلی زود جبهه میگیرین.
به نظرمن شما خودت اصرار داری برچسب لائیک به خودت بزنی که البته تو این کار کاملا مختارو ازادی اما پدر و مادرت اینو نمیپسندن(بر اساس گفته های خودت).برای همین گفتم به عقایدشون احترام بذار.
الان تو دو راه داری.یا لائیک بودن خودت رو مرتب اظهار کنی که با توجه به حساسیتی که پدر و مادرا دارن ممکنه مقابلت جبهه بگیرن
یا سرت به کار خودت باشه و یه فرزند خوب براشون باشی(همونجور که بالهای صداقت گفت)
میدونم حرفام تکراری بود اما فقط خواستم برات روشن کنم قصد من ارشاد شما به دین یا دین خاصی نبود.چون وظیفه من این نیست و اگه احیانا همچین فکری کردی یا من منظورمو درست نگفتم یا شما اشتباه برداشت کردین.
نقل قول:
به نظر من شما ازدیگران هم متعصبانه تر عمل میکنید.اینجا کسی ازتون نخواست برید مسلمون بشی.
حتی تو پست قبلیم گفتم خصوصیاتی که شما گفتین بهش احترام میذاری مثل جونمردی و راستی و... چیزی جز ایین پاک نیست من حتی اسمی از دین خاصی نیوردم اما شما خیلی زود جبهه میگیرین.
بهار 66 تا جایی که یادمه شما به من گفتید به خود دین نگاه کنم نه افراد دیندار . اصلا ببخشید حق با شماست . حالا یه دیونه اید مثله من یه حرفی زده چرا شما ناراحت شدید . قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم . شما قصدتون کمک به من بوده . واقعا ناراحتم از اینکه باحرفم شما رو رنجوندم .
fa mo از شما هم عذر می خوام . شما هم اگر حرفی زدید به خاطر خودم بوده . شایدم حق با شما بوده . مشکل اصلی من از پولیه که پدر مادرم در میارند که به قول شما حرومه یا اینکه منو درست تربیت نکردند یا اینکه اصلا تربیت نکردند . شایدم واقعا من بی خدام . خودم رو گول میزنم که می گم خدا رو دارم .
چه خدایی هست که من دارم . اصلا می خوام با اونم دعوا کنم . من تو عمرم شاید یک بار هم از اون چیزی نخواستم و برعکس خیلی ها که موقع سختی ها یاد خدا می افتند من اگر بقیه مواقع هم یاد خدا باشم موقع سختی ها اونو فراموش می کنم . اگه میگم اون رو دارم هم فقط یه حرفه همین .
راست می گید مشکل از پدر مادرمه. از وقتی که یادم می یاد پدر و مادرم تو سر و کله هم می زدند . نصفه دوران کودکی ام مامانم قهر می کرد می رفت خونه باباش و خونه پدر بزرگم بودم . به تنها چیزایی که اهمیت میدادند یا کارشون بوده یا مشاجره هاشون .
تا همین چند ساله پیش امار دوست دخترای پدرم رو داشتم . مرد 40 ساله خجالت نمی کشه با این کاراش . حتما توقع دارید اون منو تربیت کنه که سمت این کارا نرم . اونم با دخترایی که 20 سالی از کوچکترند !
در کل شما بهتر از بقیه منو درک کردید اما نگفتید باید چخ کار کنم . ببخشید فراموش کردم . هر کار دلم بخوادمی تونم بکنم .
در کل از یک ادم روانی مثله من توقع نداشته باشید باتون درست حرف بزنه یا اینکه از اون بخواهید نسبت به نوشته هاتون منصف باشه . ضمنا نمی دونمچند تا غلط املایی تو نوشته هام هست . چون حتی حال ندارم به صفحه نمایش نگاه کنم ببینم درست نوشتم یا نه
حسابی قاطی کردم . اگه میگم حساب کاربری ام رو بلوکه کنید یا مطلب رو قفل کنید برای همدردی هستنه برای خودم . تصمیم گرفتم دیگه در مورد دین یا بی دینی تحقیق نکم چون می ترسم خدایی که برام مونده و اون رو هم خیلی قبولش ندارم و اصلا روی توانایی هاش حساب باز نمی کنم رو هم از دست بدم . ببخشید هر چی تو دلم بود گفتم . خودم هم یادم نیست جی نوشتم . حامد بهتره موضوع رو قفل کنی . چون دیگه دوست دارم اینطوری بنویسم . بای...............
ahmadi عزیز،
خودت رو در فشار قرار نده و این حرفها رو هم نزن!
نظر شخصی من این هست که مهم این هست که شما در جستجوی راه درست هستی. به لطف خدا یک روز راه خودت رو پیدا خواهی کرد، فقط هر اعتقادی که داری، اصول اخلاقی رو همیشه رعایت کن.
- احترام به پدر مادر فراموشت نشود.
- حق و حقوق مردم رو ضایع نکن.
- تا اونجا که در توانت هست، به فقیران کمک کن، تاثیر زیادی در زندگی آدم دارد!
- اگر اسلام رو نتوانستی باور کنی، سعی نکن ایمان بقیه رو زیر سوال ببری.
به خواسته ی شما این تاپیک قفل می شود.
موفق باشی.