RE: جدایی از کسی که دوسش داری؟ با خیانت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mania2011
سلام اقا امیر ارشدم تموم شد شما نیومدی امیدوارم مشکلت حل شده باشه همون جور که به صلاحته. خیلی دوست دارم بدونم سرنوشت عشقتون چی شد. خبری بدید.
ممنون
سلام
از همه ی دوستایی که به فکرم بودن و برای حل مشکلم وقت گذاشتن و منو راهنمایی کردن خیلی ممنونم.
بله ارشدم مثل همه چی تموم شد. خدا رو شکر آزمونو خوب دادم و انشا ا... وقتی نتایج اومد حتما خبرتون می کنم.
در مورد عشق و دوستی و اینام هیچ خبری ندارم. راستش چند بار دیگه هم خواستم که برگرده اما نظرش عوض نشده و کماکان می گه نه!!!!!!.
تو همین سایت خوندم که هیچ کار خدا بی دلیل نیست و باید به حکمت خدا احترام گذاشت. پس منم صبر می کنم و همه چیو میسپارم به خدا.
دوستای گلم سال نو مبارک. انشاا... سال خوبی رو با شادکامی و خیر و برکت در کنار خانواده محترمتون شروع کنید. اگه کسی رو دارید که دوسش دارید و اونم شما رو دوست داره تورو خدا قدر این لحظه ها رو بدونید و مراقب رابطه تون باشید.
موفق و پیروز باشید
RE: جدایی از کسی که دوسش داری؟ با خیانت
سلام. خوبید؟؟
دوستای گلم چون قول داده بودم بیام و نتیجه رو بگم اومدم.
خدا رو شکر نتیجه خیلی خوب شد و به لطف خدا و دعای شما عزیزانم روزانه تهران قبول می شم.
در مورد این ماجرا هم که متاسفانه به نتیجه نرسید. بعد از 8 ماه هنوزم پا در هوام. اصلاً باورم نمی شه اینجوری شد. ولی خوب دیگه شد..
منو ببخشید خیلی اذیتتون کردم. برام دعا کنید. خیلی میام این سایتو می خونم ولی چیزی نمی نویسم.
--------
از ادمین عزیز می خوام در صورت امکان نام کاربری من رو عوض کنید. یا کلیه پستها رو پاک کنید. چون من یا این اسم خیلی جاها عضوم و می خوام این سایتو به دوستام معرفی کنم . نمی خوام تا این حد از جزئیات با خبر بشن.
ممنون