RE: شوهرم داره از من سرد می شه نمی دونم چرا
ببین عزیزم شما کاملا اشتباه میکنی که همش به پاش میپیچی.سعی کن ریلکس باشی نشون بدی نسبت بهش بیخیالی.بذار اون بیاد طرفت نترس هیچی نمیشه .نمیدونم چرا شما خانوما فکر میکنید زن خوب یعنی زنی که هیچی واسه شوهرش کم نذاره؟؟؟ به خدا اگه براش عادی بشی و دلشو بزنی دیگه کارت تمومه .مردا عاشق تنوع هستن پس بدون نباید بهونه دستش بدی. مردا از زنایی که خودشونو واسشون پایین میارن بدشون میاد.از زنایی که همیشه در دسترسن زده میشن . اگه اینارو بهت میگم فقط واسه اینه که زندگی موفقی دارم الان هم در مرکز مشاوره کار میکنم پس بدون اینارو خواهرانه بهت میگم. هوای همسرت رو داشته باش ولی نذار واسش تکراری بشی.نذار غرورتو له کنه.به خودت برس و بذار حس کنه داری ازش دور میشی اونوقت میبینی چقدر زود میاد طرفت.هرکس میخواد کمکش کنم من با کمال میل اینکارو میکنم. چون ما زن هستیم و حرف همو خوب میفهمیم.پس باید به هم کمک کنیم.
سلام خانم ویکتوریای عزیز من هم مشکل این دوستمون رو دارم همش شوهرم رو چک میکنم هرروز دعوا داریم و اینقدر بهش زنگ میزنم که با اینکه از نظر قیافه من ازش سرترم واقعا یه وقتهایی فکر میکنه بردپیته، شما گفتی ما زنها نباید در دسترس باشیم، آخه چه جوری؟؟! آخه ما زن و شوهریم ، دوست دختر دوست پسر که نیستیم که از در دسترس نباشیم. همیشه از هم با خبریم، منظورت از اینکه کاری کنیم که عادی نشیم چیه؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی.
ببین شما کدوم مرکز مشاوره هستین؟؟ من از اول زندگیم بیش از ده تا مشاور رفتم ولی نتیجه نگرفتم. خیلی هزینه کردم. بازهم الان دارم میرم. اگه مشاور خوبی میشناسی معرفی میکنی؟؟ ممنون میشم.
سلام ساناز عزیز
برای ارسال پست توجه کنید از ارسال آخرین پست بیشتر از 2 هفته نگذشته باشه
موفق باشی