RE: دلخوری از خانواده همسر به خاطر عدم حمایت(غصه از درون .گریه در تنهایی)
گویی ما عادت کردیم که گاه در میان نعمتهای اساسی و آرامش بخش زندگیمون . یاد نداشته ها بیافتیم . اونم نداشته های غیر اساسی .... واقعاً می ارزه بخاطر اونچه اساسی نیست داشته های اساسی رو نادیده بگیریم ؟؟؟؟؟
عزیزم
می دونی اگه به این رفتار و افکارت ادامه بدی چه پیامدی داره ؟
احساس حقارت و ناتوانی را در همسرت ایجاد می کنی . به اندازه ای که دوستت داره رفته رفته از خودش ناراضی خواهد شد . حس می کنه خانواده مناسبی نداره و این ناامیدش می کنه و در مقابلت احساس مرد بودنش رفته رفته ضعیف میشه ..
این حالات و رفتارهایت اگر ادامه پیدا کنه ( حتی اگر به زبان نیاوری اما در درونت باشه ) یک موج منفی منتقل می کنی که نه تنها به همسرت سرایت می کند . بلکه غبار این موج منفی روی اشیاء خونه هم می نشینه و ... به مرور حتی خودت هم احساس می کنی فضای خونه دلگیره چه رسد به همسرت . ... یعنی به مرور نشاط از خون هات میره که از عوارض این رخت بر بستن نشاط دیگه من نمیگم خودت فکر کن و مطالعه کن .
اوائل همسرت به تو دلداری میده ، آرامت می کنه و بهت قول میده خودش جبران کنه ... اما ادامه دادن شما باعث میشه >>> خسته بشه و ارزشت پیش چشمش کمتر و کمتر بشه و دیگه جایگاه کنونی را نداشته باشی . و این بین شما فاصله ایجاد می کنه و ..... باز هم خود بخوان حدیث مفصل اثر این فاصله را .
عزیز دلم بدان :
اینکه تو و همسرت به هم عشق می ورزید ،
اینکه از هم راضی هستید ،
اینکه در کنار هم آرامشی عمیق دارید ،
اینکه دلتون برای هم می تپه
اینکه تلاشی همپا دارید و با هم زندگیتون رو می سازید
اینکه همسرت واقعاً یک مرد تمام عیاره که روی پای خودش ایستاده و از خانواده کمک نگرفته
اینکه می تونی به این مرد با اطمینان تکیه کنی
اینکه در کنار او امنیت خاطر نداری
اینکه مرد قدر ناشناسی نیست
اینکه بهت محبت داره و احترام و ارزش برات قائله
و ........
نمونه های دیگه ای از داشته هایت ، دنیا دنیا می ارزه به اینکه یکی از این ها نباشه و عوضش انگشتر نشان آنچنانی و ...... نصیبت می شد .
حاضری یکی از این بندها خط می خورد و عوضش اونچه غصه اش را می خوری برات انجام می شد ؟
دست این کودک ناز نازی درونت رو بگیر و بنشونش و بقیه لیست داشته هایت را در پست بعدی خودت براش تکمیل کن .
یعنی منتظرم پریماه بنویسه .
اینکه ..........
اینکه .........
اینکه ..........
اینکه ..........
.
.
.
.
. می ارزه به اینکه .........
و اینکه ...............
و اینکه .............
منتظرم ها:46: خوب خوب تمرکز می کنی و همچین لیستی تهیه می کنی .
:43::72::72::43:.
اینکه ..عاشق همسرم هستم باتمام وجودم
اینکه...روزی هزار بار خدارو به خاطر این هدیه الهی شکر میکنم.وخداروشکر میکنم که گذشته ی قبل ازدواجمو رهاکردم.
اینکه...توی مهربونی حرف نداره
اینکه..خیلی دوستم داره
اینکه...واقعا درکنارش احساس خوشبحتی میکنم..
و........................
ممنون دوستای گلم...خیلی مهربونین
گل بیرنگ عزیزم آره ..خودم هم وقتی به گذشته فکر میکنم میبینم الان خدا چه نعمتی به من داده ..خدایا شکرت
در مورد مسائل مالی یه شب نشستیم و باهم حرف زدیم.نتیجه این شد تمام چک ها و اقساط رو همسرم با حقوقش کامل بده و اگر کم اومد(که تا عید امسال باتوجه به پیش بینی که کردیم حتما کم میاد) من پرداخت میکنم.
البته شرایطش الان به نسبت خیلی خوبه.چون تنهایی در عرض دقیقا یه سال هم تونست مخارج عروسی رو بده هم پول رهن خونه و شروع زندگی مشترک..البته منم کمکش کردم اما وقتی که میدیدم واقعا کم آورده...
راستی من دو سه روز پیش به همسرم پیشنهاد دادم با پس اندازم برم طلا بگیرم.و باهم رفتیم و من با پول خودم یخورده طلا خریدم...توی این فکر هستم که سکه بخرم یا نه..
شما چیکار کردی گلم؟
پریماه جان
به نظرم تاپیکت به نتیجه رسیده ... نه ؟
اگر چنین است و دیگه تحت عنوان تاپیک راهنمایی نیاز نداری که جزء به نتیجه رسیده ها اعلامش کنیم .
منتظر پاسخت هستم .
.
ممنون فرشته عزیز.خیلی احساس آرامش میکنم.فکر میکنم زیادی داشتم بهونه گیر میشدم.خوب وقتی تلنگر زدین....ممنون ...پایان تایپیکمو اعلام میکنم . از همه ی دوستای عزیزم ممنون
پریماه جون از ایجاد تاپیکت خیلی ممنونم به منم که تو موقعیت تو هستم خیلی کمک کرد.:46::72::72:
این تاپیک به نتیجه رسید .
موفق باشی پریماه عزیز
.