RE: چگونه چیزی را رها کنم و به خدا بسپارم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
اما عقوبت خودکشی و خلاف در قرآن چیه؟ آتش جهنم.
اگر انسان به اختیار گمراه نمی شد و اگر آزمایشی بالاتر از ظرفیت یک انسان بود که اونو به فساد بکشونه، آیا آتش بر انسان سزاوار میبود؟
اگر خدا کسیو بیش از ظرفیتش مکلف کنه، و بعد هم بندازه جهنم که دیگه اوج ظلمه!:163:
مگر خداوند به بنده اش ظلم میکنه؟
خداوند برای چیزی که در ظرفیت تو نیست که از تو بازخواست نمی کنه. اما وقتی پاداش در نظر میگیره، بهشت یا جهنم، روز محشری به پا میکنه، پس اختیار و عدالتی در میان بوده.
!
سلام
شب بارونی عزیز ممنونم از جوابت اما میخوام این رو هم ازت بپرسم شاید بتونی که کمکم کنی و چیزی بهم بگی
میدونی فکر کنم دین ما میکه کسی که خود کشی میکنه حتما تو جهنم میره
مثلا تصور کن دختری بیگناه بهش تجاوز بشه و این دختر واقعا تحمل این رو نداره یعنی این درد و اتفاق بیش از ظرفیتش هست و دست به خودکشی میزنه و میمیره(بعضی ها شاید بتونن و قوی تر باشن و تحمل کنن و زندگی کنن) .حالا ایا ما اینجا میتونیم بگیم که این بلایی که سر این دختر اومده در حد ظرفیتش بوده ؟؟نه چون اگه بود که خودکشی نمیکرد .پس معلومه که خیلی بیش از ظرفیتش بوده و اینکه عقوبت او ایا جهنم است؟؟اینکه خیلی ظلم بزرگی است
نمیدونم چی بگم
ببخشین هدیه نازنین که این سوال رو در تاپیک شما پرسیدم فقط میخوام بگم که شب بارونی عزیزم یا هر دوست دیگه ای ایا شما منبع هایی یا کتابهایی برای مطالعه در این زمینه های اعتقادی دارین؟اگه دارین میشه معرفی کنین ؟شاید ارومتر شم:72:
ممنونم
سلام. دوست خوبم در مورد خودکشی در قرآن داریم:
"... خودکشی مکنید خداوند نسبت به شما مهربان است. و هر کس این عمل را از روی تجاوز و ستم انجام دهد، به زودی او را در آتشی وارد خواهیم ساخت و این کار برای خدا آسان میباشد."
(سوره نسا ، آیه 29/30)
برای این جهنم رفتن هم دلایلی هست:
1. خودکشی یه جور قتله. شاید چیزی به نام فردیت وجود داشته باشه. اما خودیت و مالکیتی در میان نیست. هیچ کدوم ما مالک خودمون نیستیم. مالک ما خداست. ما فقط مسئول و امانتدار خودمونیم. کسی که خودشو بکشه، انگار دیگری رو کشته.
2. چه کسی به انسان اجازه داده نفسی رو که خدا محترم شمرده و مجال زندگی داده، از روی ستم برگیره؟
3. یاس با کفر چه فرقی داره؟ کسی که خودکشی میکنه، انگار خدایی رو باور نداره که اونو نجات خواهد داد. در آیه داریم: خداوند نسبت به شما مهربان است. کسی که اینو باور نداره، بعد از این چیو باور داره؟
4. جهان خلقت به تک تک افراد جهان نیازمند و وابسته است و هر کسی سرآمدی داره. هر آنکس که زود تر از موعود تجاوز کنه و جان خودش رو بگیره، جهانی رو ناقص کرده. در حقیقت به جهانی ظلم کرده! به من، به شما، به همه. چون خداوند او را بر هدفی خاص آفریده که ناتمام مانده.
5. بدآموزی و ناهنجاری در اجتماع به وجود میاره. مسئولیت گریزی، عرف سازی و ....
و البته میتونم بگم بله! بلایی که سر این دختر اومده با ظرفیتش همخوانی داره. چون آنکه رنج میده، صبر هم میده.
خواندن آیه های زیر هم خالی از لطف نیست:
" ما این روز های پیروزی و شکست را در میان مردم میگردانیم تا افرادی که ایمان آورده اند شناخته شوند."
" این آزمایش ها به خاطر این است تا خداوند افراد با ایمان را خالص گرداند."
" آیا فکر کردید که شما تنها با ادعای ایمان وارد بهشت خواهید شد؟ در حالیکه هنوز خداوند مجاهدان و صابران در میان شما را مشخص نساخته است؟"
همچنین برای فهم این چیزا نیازی به منبع و مطالعه نیست. اندکی تدبر کافیه. آیا واقعا خداوند میتونه ظالم باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل بیرنگ
مثلا تصور کن دختری بیگناه بهش تجاوز بشه و این دختر واقعا تحمل این رو نداره یعنی این درد و اتفاق بیش از ظرفیتش هست و دست به خودکشی میزنه و میمیره(بعضی ها شاید بتونن و قوی تر باشن و تحمل کنن و زندگی کنن) .حالا ایا ما اینجا میتونیم بگیم که این بلایی که سر این دختر اومده در حد ظرفیتش بوده ؟؟نه چون اگه بود که خودکشی نمیکرد .پس معلومه که خیلی بیش از ظرفیتش بوده و اینکه عقوبت او ایا جهنم است؟؟اینکه خیلی ظلم بزرگی است
گل بیرنگ گرامی،
این سوالی که شما پرسیدید، متاسفانه به سوال مطرح شده در این تاپیک مربوط نیست و صحبت در رابطه با آن به بحث هایی می انجامد که مربوط به انجمن آزاد تالار می شوند.
اگر در اینجا بخواهیم راجع به این مسئله بحث کنیم، این تاپیک منحرف می شود.
بنابراین اگر تمایل داشتید می توانید عضو انجمن آزاد بشوید و در آنجا این سوال رو مطرح کنید.
هرچند که به نظر من با صحبت کردن با یک متخصص و کارشناس مذهبی، نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.
با تشکر از توجه شما.
سلام
درست میفرمایید حامد عزیز ...چشم
و فقط همین که به راستی که :
حکمت خداوند مهربان و بزرگ بسیار بزرگتر از ذهن کوچک ماست.
و فقط با اجازه میخواستم که این صحبت زیبای خانم انی رو بنویسم که :
خیلی وقته خماریم
خمار خودمون و دیگران
خمار حکمت خدا و آفرینش و ناقصی عقل و
.................
ولی در نهایت
نفهمیدن ها مون رو عشق ست
به هر جا رسیدیم و هر جا که نرسیدیم رو عشق ست
حکمت خدا رو عشق است
و در جواب سوال تاپیک هم به نظر من تنها راه رها کردن اموری که از دست ما دیگر برایش کاری ساخته نیست ایمان و اعتماد قوی به خدای مهربان و حکمت اوست...چه آرامش وصف ناشدنی!!!