RE: دارم آب میشوم کاری از من بر نمیاد مطمئنم خیانت در کاره
سلام عزیزم
اگر می خوای زندگیت رو نجات بدی از همین الان شروع کن با خانواده همسرت رابطه خوب داشته باشی
زنگ بزن غذای مورد علاقشون رو درست کن دعوتشون کن هر چی که احساس می کنی شادشون می کنه حتی اگر از اونا متنفر باشی باز زندگیت دست اوناست باید این کار روبکنی و خودت رو تو دلشون جا کنی
بعد از یک هفته به دختره زنگ بزن چند تا نشونی بده که بفهمه از همه چیز خبر داری و بهش بگو که ازش شکایت می کنی و مدرک هم داری بترسونش طوری که آرزو کنه آبروش نره
خیلی جدی
بعد آروم آروم قضیه رو به شوهرت بگو و بگو که داری به خانوادش می گی و التماس نکن فقط بگو که یا اون یا من
اگه تصمیمشو گرت که بهت می گه اگه نه حالاتو خانواده شوهرت رو هم داری و اونا از تو طرفداری می کنن
و نوه کوچولوشون
من کارشناس نیستم
اما امیدوارم کمکت کنم
اگه اشتباه می کنم بگید
خودت رو توی این یک هفته شاد و سرزنده نگه دار اصلا ژولیده نباش بوی خوش بده . مرتب برید خون ه مادر شوهر و یا اونا رو دعوت کن با پدر شوهرت هم خیلی خوب مثل دختر دلسوزش باش
مردا دوست دارن زنشون رو خوشحال ببینن بعد از یک هفته که بهش می گی یهو یاد شادی یک هفته پیشش می افته و دلش نمی یاد از دستش بده
سلام چی کار کردی خبری نشد؟
سلام دوستان عزیزم
اینجا می خواهیم یک درگوشی با خانمهاداشته باشیم که می تواند در زندگی زناشویی معجزه کند و آنها را در بهترین مسیرها هدایت کند
اصولي كه زنان بايد در همسرداري رعايت كنند.
براي آنكه زندگي زناشوئي از شادي ونشاط لازم برخوردار باشد، زن دربرابر شوهر بايد اصولي را رعايت كند. شما خانم محترم در صورتي كه اين اصول را رعايت كنيد ، همسر شما شيفته شما خواهد شد و تا آخر عمر عاشقانه دوستتان خواهد داشت . هرگز فراموش نكنيد يك ” پر” را نمي توان با فشار و قدرت به جايي پرتاب كرد ولي همين” پر” را مي توان با جريان ساده هوا به هر جايي فرستاد .
1 - دركليه موارد معيشت اعم از تملك ودرآمد وغيره ازكلمه ما استفاده نماييد نه من وتو ؛ فراموش نكنيد كه اكنون زندگي مشترك شروع شده ديگرمن وتومطرح نيست.
۲- درمقابل شوهر خود هرچند حق باشما باشد، لجبازي واصرار نكنيد.
۳- شوهر خود را بخصوص درمقابل بستگانش تحقير نكنيد. ازتعريف و تمجيد بستگان خود درمقابل آنان پرهيز نماييد.
۴- از مخالفت ومشاجره با شوهر خود بپرهيزيد.
۵- چنانچه كمكهائي ازطرف بستگان شما به شوهرتان شده آنها را به رخ او نكشيد.
۶- با دوستان وآشنايان شوهرتان درمعاشرتها بيش ازحد معمول گرم نگيريد.
۷- شوهر خود را درمعاشرت با اقوامش محدود نكنيد.
۸ - دررفت و آمد و معاشرت با بستگان شوهر خود پيشقدم باشيد.
۹- به بستگان نزديك شوهر خود (مادرشوهر، پدرشوهر، برادرشوهر، خواهرشوهرو…) بيش از خويشاوندان ديگر احترام بگذاريد.
۱۰- زحماتي كه براي پذيرايي خويشاوندان شوهر خود متحمل مي شويد به رخ شوهر خود نكشيد.
۱۱- چنانچه در آمدي داريد و براي زندگي هزينه ميكنيد آن را بازگو نكنيد.
۱۲- از مردان ديگر نزد شوهرتان تمجيد نكنيد. هيچ مردي را به رخ شوهرتان نكشيد و ترجيح ندهيد و در گفتار اين موضوع را رعايت كنيد.
۱۳- براي انجام درخواستهاي خود با شوهرتان با خشونت و آمرانه برخورد ننماييد.
۱۴- برای برآوردن نيازمنديهاي خود از نظر مادي و غير مادي امكانات شوهر خود را در نظر بگيريد و او را تحت فشار نگذاريد .
۱۵- خود را براي شوهرتان بياراييد و بهترين و تميزترين لباس خود را در مقابل وي بپوشيد.
۱۶- در مقابل شوهر خود با حالت افسرده و اخمو حاضر نشويد .او را در موقع ورود به خانه با لبخند و شاد وخندان استقبال كنيد.
۱۷- پس از مراجعت شوهر خود به خانه كارهاي خود را حتي الامكان كنار بگذاريد ودر حضور او بنشينيد و با سخنان خوشايند و با گرمي با او خداحافظي كنيد.
موفق باشید
http://www.hamdardi.net/thread-19744-post-185005.html#pid185005
سلام عزیزم
با همسرم نشستم صحبت کردم اما متاسفانه ترجیح داد بحث تمام کنم به دوران بارداری سالم فکر کنم و گفت مطمئا" باش یک تار موی گندیده تو با هیچکس عوض نمیکنم اگر هم دیدی هنوز با ان دختر حرف میزدم اون بهم التماس کرده و گفته برام مهم نیست تو زن داری مهم اینه من به همین هم قانع هستم حتی میگفت کاراش برام مهم هم نیست
اما امروز به دختر حرف زدم گفتم چرا دست از سر زندگی من بر نمیداری شوهرم بارها ازت خواسته بیخیالش بشی تو نمیزاری گفت فقط یک چیزی بهت میگم اگر راست میگه پس چرا روزی پنج بار در هفته بهم زنگ میزنه و روزانه کمتر از ۶ساعت هم حرف نمیزنه ابن یعنی برو دنبال زندگیت؟من دوستش دارم اما به تو هم احترام میزارم و بارها من بهش گفتم برات چکارا کنه حالا هم به تو میگم بگرد دنبال اصل اشتباه ان دوستت داره و برات ارزش قائل اما هنوز نفهمیدی که شوهرت چقدر روحش خسته است اما من تو چند روز فهمیدم تا اونم من دوست داره منم دوستش دارم
منم از امشب گفتم بره خانه مادرش اینا و تا بچه ام بدنیا بیاد میرم دادخواست طلاق میدم هرچند که بارها زنگ زد اما طبع گرگ مرگ
[size=large]
سلام من نه روانشناسم نه چیزه دیگه ای اما از نوشته هات خوب فهمیدم که شوهر تو ببخشید که رک میگم اما واقعیت شوهر تو داره هم از اخور میخوره هم توبره که هم تورو میخواد هم اونو
میدانی دنیا هم بکامش دیگه هم زن داره هم داره پدر میشه هم زنش قانع هست و ساپورتش میکنه هم در کنار این موضوع هم دوست دختری ترگل ورگل داره که دکتر هست پولدار هم هست دوستشم داره بهش راه هم میده خوب دیگه چی میخواد والا کی که بدش بیاد تازه خسته نباشید هم داره
به نظر من میدان خوب کاری کردی بچه هم بنداز جلوش خودش بزرگ کنه ببین ان دختره باز حاضر بمونه پاش مطمئن باش اینکار نمیکنه چون هنوز ازدواجم نکرده نمیکنه و شوهرت برمیگرده منت کشی
سلام عزیزم
اگر می خوای زندگیت رو نجات بدی از همین الان شروع کن با خانواده همسرت رابطه خوب داشته باشی
زنگ بزن غذای مورد علاقشون رو درست کن دعوتشون کن هر چی که احساس می کنی شادشون می کنه حتی اگر از اونا متنفر باشی باز زندگیت دست اوناست باید این کار روبکنی و خودت رو تو دلشون جا کنی
بعد از یک هفته به دختره زنگ بزن چند تا نشونی بده که بفهمه از همه چیز خبر داری و بهش بگو که ازش شکایت می کنی و مدرک هم داری بترسونش طوری که آرزو کنه آبروش نره
خیلی جدی
بعد آروم آروم قضیه رو به شوهرت بگو و بگو که داری به خانوادش می گی و التماس نکن فقط بگو که یا اون یا من
اگه تصمیمشو گرت که بهت می گه اگه نه حالاتو خانواده شوهرت رو هم داری و اونا از تو طرفداری می کنن
و نوه کوچولوشون
من کارشناس نیستم
اما امیدوارم کمکت کنم
[تصویر: www.hamdardi.com_2.net.jpg]
اگه اشتباه می کنم بگید
خودت رو توی این یک هفته شاد و سرزنده نگه دار اصلا ژولیده نباش بوی خوش بده . مرتب برید خون ه مادر شوهر و یا اونا رو دعوت کن با پدر شوهرت هم خیلی خوب مثل دختر دلسوزش باش
مردا دوست دارن زنشون رو خوشحال ببینن بعد از یک هفته که بهش می گی یهو یاد شادی یک هفته پیشش می افته و دلش نمی یاد از دستش بده
گزارش این ارسال به یک مدیر آنلاین ویرایش
تو خیلی اشتباه می کنی
الان از این حرفا گذشته که تازه می خوای ببینی خیانت کرده یا نه
بله خیانت کرده
خیانت می تونه تو یه نگاه بد باشه چه برسه به حرفهای عاشقانه و رابطه ......
اما تو باید زندگیت رو حفظ کنی با حبت به خانواده شوهرت و جدی بودن در زمینه قطع این رابطه
چون با طلاق چیزی درست نمی شه فکر کردی بقیه مردا چی هستند ...........
باید زندگیت رو درست کنی
با محبت به خانواده شوهرت و تهدید اون دختر و بهش بگو که آبروشو می بری
البته فعلا فقط در حد تهدید بگو با شکم حاملت میای تو دانشگاهشون جلو استادا و همکلاسیها آبروشو می بری
بترسونش
محبت به خانواده شوهرت خیلی مهمه رابطت با اونا رو دریت کن
رابطت را اونا رو درست کن به هر قیمتی شده با طلاق هیچ چی درست نمی شه
عزيزم من سلام .
راستشو بخواي اگه به همين منوال پيش بري ، پيش بيني ميكنم تو بچه رو به دنيا مياري هيچ اتفاقي هم نميفته چند تا قهر و آشتي ديگه ،دوباره يه بچه ديگه و ......
چرا ميگي كاري ازت بر نمياد ؟
رفتارهاي كاملا منفعلانه داري ، هيچ تلاشي هم نميكني فقط نشستي زانوي غم بغل گرفتي .
مدام ميگي كارشناساي تالار بيان . آخه خدايي حرف گوش ميدي ؟
عزيز من از اولش شما همه چيز رو براي همسرت مهيا كردين . به جاي اينكه اون دلش بخواد زودتر برين سر زندگي شما با صرف نظر كردن از خواسته هاتون و تقبل مخارج عروسي عجله كردين . حالا هم كه ميگيم انقدر ساپورت نكن ،دو ثانيه بعد ميگي پول ميخواسته تازه تو دلت قند آب شده كه بياد از شما بگيره .
دنبال مشاوره اي يا اينكه كسي راهتو تاييد كنه ؟
آخه شما كه تقريبا به خيانت همسرت مطمئن بودي ،چرا تا مشكلت حل نشده باردار شدي ؟
حالا هم والله اگه راهو درست بري دنيا به آخر نرسيده .
يه كمي حمايت هاتون رو از همسرت كم كنيد . به جاي اينكه خونه مادرت بمونيد به بهونه بچه و اينكه دوست داري اتاق ني ني داشته باشين ، مستقل شين و خونه اجاره كنيد . ( تورو خدا فردا نگي داداشم پول داد رفتيم يه خونه رهن كامل كرديما ) وقتي مجبور باشه اجاره خونه بده ، وقتي يه كمي هزينه هاش زيادتر شه ديگه نميتونه 350 هزار تومن پول قبض موبايل بده .
عزيزم اول زندگي همه چيز به همسرت دادين ،جهاز خوب ،خونه ،زندگي ،كار ديگه واسه چي تلاش كنه ؟
ميره اوقات فراغتشو با ديگرون پر ميكنه .
عزيزم انقدر خودتو قوي كن كه همسرت عاشقت باشه و حتي اگه جهازم نداشته باشي به اين چيزها اهميت نده .
بذار دنبال خودت باشه .
بذار رو پاهاش بلند شه و دو تايي با هم لذتشو ببرين .
اگه امروزم با پول برش گردوني رفته رفته قيمتش خيلي ميره بالا .
كاري كن كه دليل برگشتش تو باشي .