گاهی حتی یه اتفاق کوچک میتونه آن قدر تاثیر گذار باشه که بایستی، به گذشته نگاه کنی و شاید در بعضی از دیدگاه هات تجدیدنظر کنی!!!
پس جوری زندگی کن که اگر فرمان زندگی رو چرخوندی چپ نکنی: با سرعت مطمئنه
نمایش نسخه قابل چاپ
گاهی حتی یه اتفاق کوچک میتونه آن قدر تاثیر گذار باشه که بایستی، به گذشته نگاه کنی و شاید در بعضی از دیدگاه هات تجدیدنظر کنی!!!
پس جوری زندگی کن که اگر فرمان زندگی رو چرخوندی چپ نکنی: با سرعت مطمئنه
اشتباه زیاد تو زندگیم داشتم و به تبع اون تجربه هم زیاد مهمترینش
1.
خدا برای بندگانش کافیست(الیس الله بکاف لعبده؟) و توکل به خدا همیشه کار سازه(توکلت علی الله هو حسبه)
2.
پدر و مادر مهمترین چیز زندگی هستن و قابل اعتماد ترین افراد.
3.
چیزهایی هست که فقط باید بین خودت و خدا باقی بمونه.
4.
به هیچ کسی اعتماد تام نداشته باشم حتی خودم
5.
کار امروز رو به فردا نیانداز که هر گز فردا نمیاد
6.
هر طور به زندگی نگاه کنی همون برات پیش میاد اما همیشه بدون نیرویی بالاتر از نیروی خدا نیست
(از خدا بترس و امیدوارش باش)
7.
هر چی بیشتر سختی بکشی موفق تری.
8.
ان مع العسر یسرا ( بعد از هر سختی آسونی است ) اما عکسش صادق نیست.
و خیلی چیزهای دیگه
بهترین تجربه من در زندگی :
تا جایی که می توانید در تجارت شراکت نکنید:72:
یکی از تجاربی را که من تازگی ها کسب نمودم:
گذشتن از چیزهایی که خیلی سخته
چون قلبت خیلی آروم میگیره ،چون چشمات خیلی راحت رو هم میره ،چون لبخند خیلی راحت رو لبات میشینه ،چون بوی طراوت رو خیلی راحت توی زندگیت استشمام می کنی ،چون دهنت خیلی راحت میشه :72:
حتما تجربه کنید بسیار زیباست
با سلام
مهمترین تجربه دوران دانشگاه:
با استادانی که چیزی از روابط انسانی نمی دانند مراوده نداشته باشید حتی اگر معتبرترین کارهای علمی را انجام داده اند، چون با شما نیز مانند یک انسان رفتار نخواهند کرد.
مهمترین تجربه محیط کار:
اگر از رفتار کسی ناراحت شدید بدون ناراحتی و توقع عذرخواهی به او بگویید، مطمئن باشید او هرگز موجب ناراحتی شما نخواهد شد.
:72:
بهترین تجربه من اززندگی این بوده که سفره دلموپیش هرکسی پهن نکنم.
مالتو سفت بچسب همسایه اتو....
یکی دیگه از تجربه های من
تو کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید...چون اگه بعدا مشکلی پیش بیاد شما رو مسئول میدونن!
یکی دیگه ازتجربیات من:
درجه صبرموببرم بالاوزودپیش داوری نکنم.
تجربه کردم که قبل از عملی کردن یه ایده یا فعالیت جدید اولن که عجله به خرج ندم. دومن هم همونقدر که روی مزایا و خوبیا و هیجانات و نظرات موافق با اون کار، تمرکز و تحقیق کنم ، همونقدر هم یه معایب و نظرات مخالف توجه داشته باشم.
این کار باعث میشه درصد پشیمون شدنم از اون کار خیلی بیاد پایین.
هر چند تو مسایل روزمره و حتی هر حرفی که می زنیم قبلش یه کوچولو (حتی شده 10 ثانیه) باید ایست داشته باشیم بعد حرف بزنیم یا اقدام کنیم. این کار، بعد از یه مدت ملکه ی ذهن میشه و ناخودآگاه تدبیر بیشتری به خرج میدیم : )