اها یعنی الان ما باید باور کنیم که مریم گل مثل دختر مهربون و حامد نابغه نیست ؟!:)
بابا جمع خودمونیه اشکالی نداره که
دختر مهربون شما هم اگه هنوز متوجه نشدی میتونی بیای بپرسی :104:
منم بچه بودم همه بهم می گفتن نابغه بزرگ شدم خوب شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
اها یعنی الان ما باید باور کنیم که مریم گل مثل دختر مهربون و حامد نابغه نیست ؟!:)
بابا جمع خودمونیه اشکالی نداره که
دختر مهربون شما هم اگه هنوز متوجه نشدی میتونی بیای بپرسی :104:
منم بچه بودم همه بهم می گفتن نابغه بزرگ شدم خوب شدم
اتفاقا این روزها تو خونه همه طوری باهام برخورد می کنن که انگار هیچ نوفهمم:311: ولی من ککم هم نمی گزه چون واقعا نابغه هستم:cool:
ولی خب محض اطلاع باید عرض کنم این صفحه رو من قبلا اومده ام ؛ و به دردم هم خورده:P
راستی آقا .... شما یه ایمیل بهم بدهکاری ؛ یادت که نرفته؟:300: زود تند سریع بفرست اون ایمیل رو:p
همین جا بنویسم که همه بفهمن گل مریم چه منتقدین کاردرستی داره ؟!:)
بنویسم دیگه
بقیه هم میان یه لگدی میزنن :311:
از این لحاظ که مشکلی ندارم ؛ ولی مشکل اینجاست که شاید مدیر اعظم بیان باز ما رو نصیحت کنند ، که این چند روزه حس نصیحت پذیری اصلا در بنده یافت نمی شود:311:
چیستی و چرایی گل میم و یا به عبارتی اندر حکایت اعجوبه ای از عجایب افرینش :
بنظرم یه ریزه مغروره ، نه اینکه از خرطوم ماموت افتاده باشه نه ، ولی همچی یه مقدار . . .
بلد نیست نقاشی بکشه :311:
در نابغه بودنش که شکی نیست ، خانوما کلا یه نمه نبوغ ذاتی دارن :)
وقتی به یه چیزی گیر میده دیگه ول کن نیست ، مثل این قضیه رتبه دادن یا مثلا همین انتقاد کردن یا . . . د ول کن دیگه پدر من !
هی خودشو واسه انی لوس میکنه :324:از همه فرصت های نوازش گیری استفاده می کنه ، بزن کنار بابا !
ما که اون قدیم مدیما نبودیم ولی گویا یه دوره ای در دارو دسته اخراجیها بوده :)
شبا تا دیروقت انلاینه ، مگه کارو زندگی نداری شما ؟(امشب استثنا هستش البته :163:)
تا حالا ندیدم عصبانی بشه ولی حسم اینه که وقتی عصبانی میشه . . . خدا اون روزو نیاره :302:
اواتارش خیلی مامانیه :43:
کودک درونش اتصالی داره بعضی وقتا برق سه فاز از کله اش میپره بعضی وقتا هم عین یه خرس خوابه (سوتفاهم نشه کودکتون رو عرض میکنم )
اینکه انتقادپذیر هست یا نه ، نمی دونم
ببینیم چیکار میکنه :)
بدک نبود ولی این انتقاد ها بیشتر برای من جنبه سرگرمی داشت داداش
راستی من خودمو واسه آنی لوس نمی کنم ؛ اون منو لوس می کنه :46::43:(اخ قربونش برم ، حالا که حسودیت میشه بذار بگم دیگه:p)
در مورد اخراجیها هم بذار این سوئ تفاهم رو برطرف کنم که ما اخراج نشده بودیم ؛ بلکه چون از تالار آزرده خاطر بودیم ، دیگه شور و شوقی برای بودنمون نداشتیم ، این بود که یکم رفتیم تو ترک:311:
این کودک درون رو خیلی خوب اومدی ؛ واقعا همینطوره که گفتی
راستشو بگو دیشب چند خوابیدی؟؟؟:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
خارپشت خان
خدایی خیلی خلاقی و ادبیات طنزت منحصر به فرده :311:. بی دل رو داشتیم . شما هم خوش آمده ای .........:310: آمدی دیگه ، چکارت کنیم .....
ببینم بعدی به کی گیر می دهی .......:303:
سبکت در نقد طنازانه را ثبت کن ........ :104:خیلی جذابه .....:310:
.
من یک رابطه ای بین شما دو نفر ( گل مریم و خارپشت ) کشف و احساس کرده بودم که گفتم :از شگفتی های جهان آفرینش هستید
و شما خودتان اعلام کردید : " از عجایب هفتگانه "
الان می فهمم شماها درست می گفتید ........ نه من :311::311::311:
واقعا نابغه هستید و از عجایب هفتگانه خلقت .
جنس صدا ت رو دوست دارم خارپشت .............:311::311:
کودک درون خلاق و طبیعی تو از اون کودک هایی است که آدم دلش می خواد دنبالش کنه و بگیردش و کلی لپهاش رو بکشه و .................گاز بگیره . قدر این درون شوخ طبع را بدان و زنده نگهش دار . بزرگترین نعمت است
گل مریم تو هم خوب راه افتادی و شیطونی می کنیا ..................ما هم بازی
شما هم بازی ، معلومه که آنی هم بازی ، ولی جسارتا به شرطها و شروطها:163: ، خط کش رو پشت در باغ بذار و بیا
اخه خارپشت می ترسه از خط کشت:311: ، نمی خوام در بره ، تازه اومده بنده خدا از من انتقاد کنه ( انی جان گوشتو بیار تو گوشت بگم ، بذار کارم راه بیافته ، اونوقت با همدیگه با خط کش میوفتیم به جونش:227::301:
آنی من تا حالا نپریدم بغلت :302:اجازه هست بپرم.خواهش می کنم اجازه بده :316:
اگه اجازه بدی اینجوری می شم:227::227::310: