RE: در محل کار چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟
بعد ازجریان کارهای قبلیم دیگه به فکر کار کردن نیفتادم تا امروزکه پدرم یه جا رو بهم معرفی کرد.رفتم تا ببینم چطوره؟
مهمترین مزیتش اینه که خیلی نزدیک خونمونه و این یه فاکتور مثبته.
حقوقش هم ای بد نیست.تقریبا خوبه.
اما اونجا اگه برم منم و اقایی که ازنظر سنی جای پدرمه.و گاهی یه دختر دیگه.
خوب امروزبا اون اقا صحبت کردم.اول که بهم گفت دختر جون حیفه چرا با رشته خودت نمیری سرکار؟
بعد کلی باهام حرف زد.
راستش تو همین صحبت مغز منو سابید.کلی دردل کرد.خیلی زود خودمونی شد.وقتی داشت حرف میزد.دستشو یه بار زد به پالتوم واسه توجه کردن.مثلا میبینی ادم واسه اینکه حواس یکی جمع بشه اروم بهش میزنیم.اینجوری.که من یه کم عقب کشیدم.
کلا چون چند سال خارج ازایران بوده به نظر ادم راحتی میاد.
حالا بدجور رفتم تو فکر.گفتم تا شنبه بهش جواب میدم.خودش که خیلی دوست داشت برم اونجا.
اون کارش (دست زدن) بدجور فکرمو مشغول کرد.با خودم میگم نرم اونجا زود خودمونی بشه یه وقت.
به نظرتون برم؟نرم؟
دلم میخواد یه جوری ذهنم با کار کردن از دلمشغولیام منحرف بشه نه اینکه یکی بهش اضافه بشه.
سلام بهار جان
به نظر من اگه شرایط طوری هست که با اون آقا تنها خواهید بود با توجه به نوع برخوردی که نشون دادن بهتره که قبول نکنین. بهار عزیز محیطی که روزانه حداقل 6 ساعت رو در اونجا میگذرونی مسلما روی روح و روانت تاثیر خواهد گذاشت سعی کن جایی رو انتخاب کنی که بتونی راحت باشی و استرس اضافی بهت تحمیل نشه. :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بعد ازجریان کارهای قبلیم دیگه به فکر کار کردن نیفتادم تا امروزکه پدرم یه جا رو بهم معرفی کرد.رفتم تا ببینم چطوره؟
مهمترین مزیتش اینه که خیلی نزدیک خونمونه و این یه فاکتور مثبته.
حقوقش هم ای بد نیست.تقریبا خوبه.
اما اونجا اگه برم منم و اقایی که ازنظر سنی جای پدرمه.و گاهی یه دختر دیگه.
خوب امروزبا اون اقا صحبت کردم.اول که بهم گفت دختر جون حیفه چرا با رشته خودت نمیری سرکار؟
بعد کلی باهام حرف زد.
راستش تو همین صحبت مغز منو سابید.کلی دردل کرد.خیلی زود خودمونی شد.وقتی داشت حرف میزد.دستشو یه بار زد به پالتوم واسه توجه کردن.مثلا میبینی ادم واسه اینکه حواس یکی جمع بشه اروم بهش میزنیم.اینجوری.که من یه کم عقب کشیدم.
کلا چون چند سال خارج ازایران بوده به نظر ادم راحتی میاد.
حالا بدجور رفتم تو فکر.گفتم تا شنبه بهش جواب میدم.خودش که خیلی دوست داشت برم اونجا.
اون کارش (دست زدن) بدجور فکرمو مشغول کرد.با خودم میگم نرم اونجا زود خودمونی بشه یه وقت.
به نظرتون برم؟نرم؟
دلم میخواد یه جوری ذهنم با کار کردن از دلمشغولیام منحرف بشه نه اینکه یکی بهش اضافه بشه.
بهار جون از رفتارهای اون آقا نمیشه نتیجه خاصی گرفت و ممکنه به خاطر اینکه جای پدرت هست و همچنین خارج از ایران بوده احساس راحتی کرده.... ولی به نظرم اینکه تو محیط کار فقط شما دو نفر باشید هرچند اون جای پدرت باشه بازهم موذب کننده است ....
مگر اینکه این محیطی که برای کار می رید ارباب رجوع داشته باشه و و رفت آمد توش باشه.
به هر حال اینکه پدرتون این محیط رو به شما معرفی کرده !حتما ی شناختی داشته دیگه؟نه؟
بعد از نظر من می تونی برای یه دوره کوتاه مدت آزمایشی بری اونجا و بگی من 3 روز آزمایشی می ام تا با محیط آشنا شم و ببینم می تونم ادامه بدم یا نه و بعد از سه روز جواب می دم .