RE: شوهرم با دوستش میخاد بره مسافرت
گلنوش جان اصولا شوهرم آدم ایراد گیریه و جمع سه نفری ما خیلی کوتاهه بچه اکثر اوقات با منه .نمیدونم یه وقتایی خوبه ولی اکثر مواقع درحال غرزدنه که ذاتا اینجوریه
شاید متوسط دو یا سه بار در هفته اصولا دوست زیاد داره اگه حضوری نبینه تلفنی با هم زیاد صحبت میکنن.
به نظر من شما همسرتون بهتر از همه ميشناسين
اگه سعي كنين تو جمع خانوادگي بهشون خوش بگذره شايد كمتر بشه رفت و امد با دوستان
سانازی جان با نظرت مخالفم یعنی چی مرد رو هر جور بار بیاری همونجور می مونه
پس 25 سال سنی که توی خونوادش بوده و الگو گرفته چی ؟
یعنی اون نباید فهم و شعورش به این برسه که ما هم آدممیم دل داریم وقتی اون میره بیرون من خونه تنها م دلم میگیره اینا رو بهش گفتم با بغض با محبت با دعوا کو گوش شنوا
من بارها ناراحتیمو نشون دادم و گفتم دوست ندارم اینقد با دوستاش بیرون و سفر بره ولی تهش میگه به تو ربطی نداره خوشبحال مردم زناشون اصلا نمیپرسن کجا میرین
گلنوش جان چیکار کنم بهش خوش بگذره اصلا من مگه مسئول اینم که اون بهش خوش بگذره ؟
توی خونه خودمون اگه حسش باشه با هم میرقصیم میخندیم صحبت میکنیم میذارم فیلمشو ببینه واسش میوه پوست میگیرم و تخمه و چایی آماده میکنم دیگه چی کار کنم ؟
فکر می کنم شما زیادی به ایشون میدون دادین! چرا ایشون برن تفریح و شما بشینین خونه ؟ چرا شما یه بار بچه رو ندادی بغلش بری خونه دوستت؟ شما دائم گذشت کردی. فکر می کنم مشکل اینجاست.
یک نکته به ذهنم رسید که البته پیشاپیش ذکر کنم روی این صحبت ها فکر کنید و بعد عمل. چرا می گذارید تو جیب ایشون پول بمونه که بتونه بره سفر و خرج خوش گذرونی کنه؟!!!
برای خونه ، خودتون و بچه خرج تراشی کنید و البته بخشی رو هم پس انداز کنید ولی نگید! نگذارید پول تو جیب ایشون بمونه، بعد مجبور می شن بشینن تو خونه !!!
ناديا جان عزيزم ميخوام بگم من با نظر شما مخالفم
بله با خرج تراشي با نق زدن مداوم و دعوا و حتي زنجير كردن مرد
ميتوان او را در خانه نگه داشت ولي فكرش چه؟
انوقت او مدام در ذهنش با دوستان است و حسرت بودن با انها را ميخورد.
بايد كاري كرد كه به خانه وابسته تر شود و خودش با ميل خود اين ديدارها را كمتر كند.
سلام ماری خانم!
به نظرم این سفرای مجردی باید تا اندازه ای عادی باشه ولی تو می تونی با رسم و روش زیرکانه جهتشو متحول کنی.
مثلا اینکه با کلمات عاشقی و دوست داشتنی بهش بگی برو ان شاء الله برگردی با هم می ریم فلان جا و فلان جا.
و خیلی حرفای دیگه ای که می تونه خیلی محرمانه و خصوصی باشه.
سخن سنجیده به نظرم می تونه خیلی موثر باشه...
ممنونم از گلنوش و و آبشار و نادیا
همه تون درست میگید ولی نادیا جان نکته مهم اینه که توی هیچ کدوم از سفرها شوهرم پولی خرج نمیکنه چون دوستاش مهمونش میکنن:311:(محبوبیت شوهرم بین دوستاش).ولی بحث فقط سفر نیست همین بیرون رفتنها شام بیرون خوردنها
با گلنوش موافقم چون باید خودش درک کنه که باید اوقات خوشش رو با ما بگذرونه
saint mary عزیز
شما بهتره مدتی بیخالش بشی و سرت به کار خودت گرم باشه ، نشاط و شادابی داشته باش و اصلاً بهش گیر نده ، محبت افراطی هم نداشته باش . جاذبه خونه و خودت را بالا ببر با شادابی و شور وو نشاط . شما ممکنه خوب به وضع خونه برسی ، خوب به پخت و پز برسی ، خوب به بچه برسی . اما شوهرت هیجان مدار هست ، بنا براین نشاط و شادابی و هیجان داشتن شما وقتی ایشان منزل هست مهمه .
مدتی بیخیال نبودنهای ایشون شو و به خودت برس بخصوص از نظر روحی خودت را شارژ کن به گونه ای که شاداب باشی . بعد از مدتی با ذکر وضعیت خودت و رفتارهای همسرت ، مراحل بعدی را خواهم گفت .
شروع کن و در پی آنچه گفتم باش و روی همسرت و این ددر رفتنها و ... متمرکز نشو . کلاملا ًاز این موضع فاصله بگیر طوری که انگار هیچ مسئله ای در رابطه با همسرت نداری . لازمه گامهای عملیاتی دیگری که می تواند روی شوهرت مؤثر باشد اینه که این گام را شما خوب طی کنی .
نیازه حد اقل مدت 3 ماه شما این روند را طی کنی .
.
چشم فرشنه عزیز
با اینکه خیلی سخته ولی به حرفتون گوش میدم