RE: میگه به خاطر خودت ترکت می کنم!!! من نمی خواااااام
عندلیب عزیزم
خیلی ازماها توی زندگی مون تحت تاثیر یه سری شرایط اشتباهاتی داشتیم.عزیزم بهتره به جای اینکه خودمون رو سرزنش کنیم سعی کنیم از اشتباهاتمون درس بگیریم.دخترخوب بشین با خودت فکرکن تصمیم قاطعانه و درستی برای خودت و آینده ات بگیر.عشق و محبتت رو نثار کسی کن که ارزشش رو داشته باشه.کسی که تو رو به خاطر خودت و خوبیهات عمیقا ازته دل بخواد .کسیکه هدفش زندگی کردن و ازدواج باشه راهش رو خوب بلده.نیازی به تجریه و تحلیل نداره رفتاهاش!
عزیزم ازخدای مهربون کمک بخواه که راه درست و خدایی رو انتخاب کنی.با چشم باز و دل آرام راهی رو که خدا میخواد بری طوری که هیچ وقت پشیمون نشی گلم.
سلام
از همتون ممنونم، حرفای تک تکتون برام مهم و مفید بود
ببخشید، دیشب از دست اون و بیشتر از دست خودم، خیلی عصبانی بودم
کاملا میدونم که همچین رابطه ای اشتباهه، اما احساس می کنم، طرف من، با بقیه فرق می کنه، و ارتباط ما هم مثه ارتباط بقیه نیست
قبلا شنیده بودم که دخترا همیشه میگن، این با بقیه فرق داره، ولی فکر نمی کردم، خودمم یه روز همینو بگم
دختر مهربون، گفتی هدفم از ارتباط چیه؟ فکر کنم چون بعد از صحبت کردن باهاش، شارژ میشدم، و چون همیشه منو به پیشرفت تشویق می کرد .... تا یه استعدادی تو یه زمینه ای تو من میدید، کلی تشویقم می کرد که ادامه بدم، و همین مسئله هم باعث شد، خیلی کارایی رو که قبلا نصفه و نیمه یاد گرفته بودم رو ادامه بدم، تشویقم کرد ادامه تحصیل بدم، و خیلی چیزهای دیگه، واسه اینا بود که احساس می کنم بهش نیاز دارم تا بهتر زندگی کنم
من هنوز خودم اصلا نمیدونم چه احساسی دارم، اصلا چی میخوام و چه تصمیمی باید بگیرم
یعنی بیشتر وقتا همینطوریم، احساساتمو خیلی دیر می فهمم، تو تصمیم گیری هم که دیگه واویلام.....
مثلا الآن میدونم این موضوع بدجوری داره اذیتم می کنه، اما نمیدونم کجاش و چرا !!! باید خیلی زمان بگذره تا بفهمم دردم چیه
نمیدونم همه اینطورین، یا من یه مشکلی چیزی دارم!!! :162:
مشکل اعظم شما عدم خودباوریست ، شما نیاز داری کسی باشه تا مدام از لحاظ روحی تغذیه ات کنه اما در زندگی باید یاد بگیری این نیرو رو خودت از درون خودت بگیری نه از محیط خارج که این باعث می شه متوسل به این افراد بشی!
البته مسائلی مثل نبود هم صحبت و هم درد را قبول دارم که برای همه پیش می آید اما تا جایی که بتوانی انرژی را از درون خودت بگیری و نه عوامل خارجی ، کم تر نیازمند و بیشتر موفق خواهی بود.