RE: نمیدونم با گذشته ناپاک دختری که دوسش دارم چیکار کنم؟
من درک می کنم که چقدر دوستش دارین اما شما که مسئول آینده دیگران نیستین ! از خدا بخواین که خودش به این آدم کمک بکنه و اونو از این ورطه بکشه بیرون .
منطقا هم شما با چیزایی که گفتین نمی تونین با این خانم تفاهمی داشته باشین و اون دختر داره خیلی اشتباه می کنه که فکر می کنه می تونه با شما آینده خوبی داشته باشه . مشخصه که مسائلی که برای شما ارزشه برای ایشون نیست ! و مطمئن باشین گریه و ناراحتی ایشون از وابستگیه ! کمکم این ارتباط رو قطع کنین طوریکه هیچ کس صدمه نبینه !
منظورم از تو چت این بود که این افراد رو از توچت پیدا کرده بود نه اینکه توخیابون شماره گرفته باشه یا اتو زده باشه
من هیچ رغیبی ندارم
اگرم دنبال رابطه جنسی بودم خیلی زودتر از این خانوم موقعیتشو داشتم.
تنها عاملی که این رابطه رو به اینجارسونده اینه که اون دختر فهمیده من اونو بخاطر خودش واحساسش میخوام نه بدنش و یه فرقی هست بین من وبقیه
اینارو واسه تعریف از خودم نگفتم فقط گفتم که بچه ها در جریان همه چی باشن و بهتر راهنماییم کنن
تو این یک سال بدون اجازه من بیرون نرفته و از بابت اینکه فقط با من بوده مطمئن بودم چون بارها امتحانش کردم
کاملا حرف گوش کنه˓تاالان یه بارم روحرفم حرف نزده
من آدم عصبی هستم و سریع از کوره درمیرم اما هیچوقت باهام مقابله مثل نکرده
بهش بدترین فحشهارو دادم اما سکوت کرده
اونم امتیازاتی داره وگرنه که خل نیستم از اونهمه چیز بگذرم
اشتباه نشه˓اصلا منظورم چیزای مادی نیس˓مثلا دقیقا میتونه فکرمو بخونه
تو اوج عصبانیتم چنان آرومم میکنه که خودمم باورم نمیشه
بابت پراکنده گوییام معذرت میخوام چون هرچی به ذهنم میاد تایپ میکنم
بازم ممنون از وقتی که برام میذارین
برادر خوبم مثل اينكه دوست داريد زندگيتون رو خراب كنيد يا به قول فرهنگ خودتون رو آلوده كنيد.
اين همه آدم ميگن ولش كن باز شما ميگي دلم ميسوزه، خب باهاش ازدواج كنيد ولي بعدا نيايد تاپيك بزنيد با خيانت همسرم چه كنم؟ ها........:305:
ببخشيد تند گفتم از سر دلسوزي بود
سلام
من دقیق پستهاتو نخوندم
ولی اگه در اینده به مشکل بر خوردی وهر دو نفرتون نابود شدین شما 100 در 100 مقصری
چون با این نگاه (شما یه جون سالم)
زمانی که پرده عشق کم رنگ شد ..
واقعیت خودشو نشون می ده
افکاری که شما رو ول نمی کنه و کشیدن زندگیتون به نابودی
الان که اول اشناییتونه این فکرها شما رو ول نمی کنه وای به حال بعد
اگه واقعا انقد خوبه واسه چی اینجا تاپیک باز کردی؟
تاپیک باز کردی چون خودت هم شک داری و مطمئن نیستی پس به حرف دوستان گوش کن.اخه چت و خیابون چه فرقی با هم دارن؟تازه تو خیابون دو طرف همدیگه رو میبینن اما تو چت اول با یه مشت ادم بیکار و علاف حرفای زشت میزنن که چی؟(البته استثنا هم داره ولی کم).حالا چون چت امروزی تره بهتر از خیابونه؟نه عزیز من چت خیابون مهمونی با هم فرقی ندارن و تو اصل قضیه تغییری بوجود نمیاره.
من یادمه تو یه تاپیک که الان قفل شده یه مردی که دوتا دختر داشت زنش بهش خیانت کرده بود.این اقا انقد درمونده بود که چند بار میخواسته خودکشی کنه.اون دخترای بیچاره هم که تقریبا بی مادر و پدر شده بودن.یه اپسیلون احتمال بده اگه باز خیانت کرد چی؟اگه میدونی تحمل همه چیزو داری که دیگه هیچ.
شاید حرفم درست نباشه اما حس میکنم این دختره خوب خامت کرده و دور از جون ببخشید داره هی ازت سواری میگیره.بازم ببخشیدا واقعا ازسر دلسوزی میگم و گرنه باش عروسی کنی یا نکنی به حال من چه فرقی داره؟
بازم ببخشید ولی من یه دخترم میدونم خام کردن پسرا هیچ کاری نداره.بخدا نداره خصوصا وقتی یه سری چیزا رو نخوای رعایت کنی.این دختر هم زبله و خوب بلده.
بله خدا بنده هاشو میبخشه اگه بازخطا کنه و برگرده بازم میبخشه اما تو چی؟اگه باز خطا کرد میتونی کنار بیای؟
حداقل صبر کن ببین اعتماد ازدست رفتت رو میتونه برگردونه هر چند فکر میکنم ادامه دادن فقط به ضررته.
اگه واقعا نمی تونی با کات کنار بیای دوستتو ببر پیش یه روانپزشک
اون حتما خلا هایی داره که با این کار پرش می کنه و حتما نیاز به درمان داره
و قطعا به چت هم معتاده شما پاسبان نیستی که بالاسرش وایسی تا اون کار بدی نکنه
از نظر من رابطه ای که توش طرفین از هم اجازه می گیرن برای بیرون رفتن و ... نادرسته
افراد باید انتخاب کنن تعهد داشته باشن نه اینکه مجبور بشن به متعهد بودن این فرقی با زندان نداره و به محض خروج از زندان دوباره دست به کار قبلی می زنن
به این فکر کن که کسی که می خواد مادر بچت باشه نباید تورو بی اعتماد کنه نسبت به خودش
ولی در کل یه خصلت هایی ذاتیهشما اگه آدمی هستی که حجاب تا این حد برات مهمه به نظر با فردی که افکارش شبیه شماست رابطه برقرار کن نه کسی که انقد راحته
چون نه شما خیلی می تونی خودتو تغییر بدی نه اون خانم