RE: موضوع من اورژانسیه کمکم کنید
سلام صحرا جان
به نظر من شما درست تصمیم گرفتین و تا اون آقا زندگی شما را به هم نریخته یک اقدامی به قول آقای عرفان و آقای سنگتراشان انجام بدین
تازه این خانواده هم خود اون آقا و هم خانمش فکر نمی کنم از نظر عقلی سالم باشند و همون بهتر که خودکشی کنه هم شما راحت می شین هم خانمش ثواب هم کردین...
جدی می گم:160:
عزيزم منم مي خوام بهت بگم اگه كسي بهت گفت اگه باهام ازدواج نكني خودكشي ميكنم اگه خودكشي كنه بهتر از اينه كه باهاش زندگي كني چون اراده ضعيف مانع مسوليت و همچنين وابستگي ايشون ويران كننده زندگي شماست. با هر كس حتي يك كافر عاقلانه زندگي كردن بهتر از زندگي با مردي هست كه زن داشته باشه چون زندگي فقط زمج را ميپذيرد فقط يك مرد ويك زن فقط و فقط وفقط خوشبخت شي عزيزم
سلام ، فكر كردن به گذشته و تحت تأثير قرار گرفتن از گذشته كار بيهوده اي است . اون آقا هم بايد شما را فراموش كنه كه اگر ماجرا به اين سمت كشيده شود بسيار تلخ تر از اين مي شود . شما نيز به آينده فكر كن و در اين راه قدم بردار و به خدا توكل كن . تحت تأثير احساسات قرار نگير . باي
سلام به نظر من همون اندازه که اون آقا کارشون اشتباه بوده کار شما دوست عزیز (قبول دوستی با ایشون طی 7 سال) اشتباه محض بوده و هر دو به یک میزان مرتکب اشتباه شدین.. شما عذاب وجدانی که الان دارید باید 7 ساله پیش زمانی که از کمکهای اون آقا بهرمند میشدین میداشتین..اون موقع به الا فکر میکردین.. شما که همون موقع میدونستین این رابطه سر انجامی نداره چرا پذیرفتین؟؟؟ چرا کمکهای ایشون رو قبول کردین؟؟؟؟ با اینکه میدونستین هیچ وقت نمیتونین با اون آقا ازدواج کنید!!!! به هر حال کاری که شده و هر دو مرتکب اشتباه بزرگی شدید چه بسا اگر شما خیلی قاطع و تند اون زمان با ایشون برخورد میکردین و احساساتی نمیشدین این دوستی ادامه نمیافت البته با احستاسات اون اقا بازی نمیشد.. ایشون هم انسان هستند هر چند راهشون اشتباه بوده...... حال که خوشبختانه دوست خوبم تصمیم درست و به جایی گرفتین یکبار دیگه احساساتی نشین با جدیت به راه عاقلانه که انتخاب کردین ادامه بدین..... البته آرامش حق شماست و اجازه ندین هیچ چیز این ارامش رو از شما بگیره و به گذشته فکر نکنید....به گریه های چند روزه یا اقدام به خودکشی اون اقا هم اجازه ندین که لذتهای واقعی زندگی رو از شما بگیره... شما مستحق این هستید لذت ازدواج زندگی مشترک و بچه دار شدن را بچشید این حق انسانی شماست....براتون ارزوی خوشبختی میکنم.