RE: خواستگارم موقع مشغله کاری جواب منو نمیده(حتی به مدت چندروز)
عزيزم به نظرم بهترين كاري كه ميتوني الان انجام بدي اينه كه ديگه با ايشون تماس نگير تا از خودشون خبري بشه و خودشون تماس بگيرن بعد بشين با خودت فكر كن كه آيا ميتوني با اين رفتارهاي ايشون كنار بياي يا نه؟
اگه خواستن دوباره بيان خواستگاري يا هرچيز ديگه حد اقل بهتره كه شما دوباره با خودشون در رابطه با اين رفتارهاي آزاردهنده شون به طور مستقيم صحبت كنين و بگين كه آزرده خاطر شدين و بگين كه از اين رفتارشون خوشتون نمياد و به شما توهين و بي احترامي شده و نترسين كه حالا ممكنه با اين كارهاتون با اين صحبتاتون از دستش بدين يا چيز ديگه... به نظر من هميشه خوبه كه آدم هر حرفي رو كه داره مستقيم بزنه....
من خودم اين روش رو دارم و خيلي هم راضي ام يعني براي من كه نتيجه ميده!!! حرفمو ميزنم و نميخورمش اينجوري هم خودم راحت ميشم و هم طرفم ميفهمه كه من دقيقا مشكلم چيه و از چي ناراحتم و مستقيم از اصل مطلب صحبت ميكنم و جواب واضح ميخوام
شما هم اگه ايشون دوباره با شما تماس گرفت دوباره با خودشون صحبت كنين و بگين به شدت با اين قضيه مشكل دارين و اصلا اين قضيه باعث شده به انتخابتون شك كنين كه آيا ايشون واقعا همون فردي هستن كه شما ميخواين؟؟؟ يعني در اين حد براتون مهمه اين موضوع!!!! و بگين از طرف هيچ كس اين رفتار پذيرفته نيست....
به نظرمن با توجه به اينكه رفتارهاي ايشون اصلا طبيعي نيست و بهانه هاشون هم بيشتر فقط بهانه است تا توجيه قانع كننده كاراشون، بهتره در اين مورد حتي با مادرتون هم صحبت كنين و مادرتون هم بهتر از ما ايشون و خانواده شون رو ميشناسن.... ميتونن كمكتون كنن و راهنماييتون كنن و اين كه شما خالي ميشي از اينهمه استرس بلاخره مادرتون هم كه از اين مشكل مطلع باشن كمك بزرگي به شما براي تصميم گيري هستش
و در آخر هم اگه همه چي اوكي شد به نظر من يك جلسه مشاور قبل از عقد هم حتما حتما برين
موفق باشين:72:
سلام خانم گل من با نظر اکثر دوستان موافقم لزومی نداره تا وقتی به هم تعهدی ندارید نگرانش بشی و بهش فکر کنی یاد بگیر که خودت باشی و برای کسی بمیری که بخاطرت تب کنه. اصولا در دوران نامزدی که بخاطر شناخت دو طرف هست، طرفین برای جلب رضایت هم خود واقعیشونو نشون نمی دن تا خرشون از پل بگذره به نظر من این اقا از عهده نقش بازی کردن هم بر نمیاد چه برسه به زندگی چرخوندن. بی خیالش شو و قضاوت نکن و بذار زمان تعیین کنه که نتیجه چی میشه . میدونم که سخته و حتی همین سرمایه گذاری اندک عاطفی یکم داغونت میکنه ولی محکم باش و درست انتخاب کن چرا که بحث یک عمر زندگیه. در ضمن خواستگار که قحط نیومده این نشد یکی دیگه و سعی نکن بخاطر کسی که احساسات طرفش براش مهم نیست دیگرونو رد کنی.
مردی که نتونه کارو از زندگیش جدا کنه به درد نمی خوره. هرچیزی جای خودش. کار جای خود . زندگی و عشقم جای خود.
بازم خود دانی عزیز
عزیزم به نظر من باید برای خودت خیلی احترام قائل باشی و در لحظه کاری که فکر می کنی بر خلاف حرمتت هست رو انجام ندی و یکی از دوستای سایت حرف قشنگی زد که روی من خیلی تاثیر داشت و باور کن همین جمله زندگی منو خیلی تغییر داد
می خواستم عین جمله رو برات پیدا کنم ولی پیدا نکردم متاسفانه
فکر کنم baby گفته بود: که زندگی تو از همون لحظه ای آغاز میشه که اختیار زندگیتو به دست می گیری
نباید دائم به این فکر کنی که این آقا چرا این کارو کرد یعنی چی شده که این کارو می کنه باید به این فکر کنی که این آقا بدون توضیح داره این کارو می کنه کاری که واقعا نادرسته و آزار دهنده .پس باید روی این موضوع فکر کنی بخصوص اینکه در مقام انتخاب هستی
اما اینکه باید چی کار کنی
شما نباید کاری کنی در این لحظه ایشونه که باید کاری کنه و اون تماس باشما و توضیح دلیل کارش هست و البته کاری که شما باید بکنی مشغول شدن به زندگیت و پرنکردن دقایقت با این افکاره
شما نباید اصلا تماس بگیری چون دلیلی نداره ایشون باید یه توضیح واقعا قانع کننده برای کارش داشته باشه و اگر نداشت باید براش متاسف شی چرا چون یه امتیاز منفی خیلی بزرگ ازشما گرفته
با این دید نگاه کن یعنی انتخاب گر باش گلم
موفق باشی:72:
اینم که میگه به خاطر مشکلی باید گوشیم رو خاموش می کردم واقعا توجیه خوبی نیست چون می تونست از طریق دیگه با شما تماس می گرفت و به شما خبر می داد یعنی صد در صد باید این کارو می کرد راجع بهش بیشتر فکر کن
اینم که میگه به خاطر مشکلی باید گوشیم رو خاموش می کردم واقعا توجیه خوبی نیست چون می تونست از طریق دیگه با شما تماس می گرفت و به شما خبر می داد یعنی صد در صد باید این کارو می کرد راجع بهش بیشتر فکر کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حنان
شما هم اگه ايشون دوباره با شما تماس گرفت دوباره با خودشون صحبت كنين و بگين به شدت با اين قضيه مشكل دارين و اصلا اين قضيه باعث شده به انتخابتون شك كنين كه آيا ايشون واقعا همون فردي هستن كه شما ميخواين؟؟؟ يعني در اين حد براتون مهمه اين موضوع!!!!
باشه عزیزم
فعلأ صبر میکنم ببینم این دفعه چه بهونه ای میاره،وبه شدت باهاش برخورد میکنم (درمورد اینکه دقیقا چیکارکنم باید فکر کنم) ؛فردا که جمعه است، بازم اگه ازش خبری نشه ظاهرا چاره ای ندارم جز اینکه ازش قطع امید کنم.:160: یا مرده:163: یا بازداشته:163: یاهم بیشعوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
فعلأ صبر میکنم ببینم این دفعه چه بهونه ای میاره،وبه شدت باهاش برخورد میکنم (درمورد اینکه دقیقا چیکارکنم باید فکر کنم) ؛فردا که جمعه است، بازم اگه ازش خبری نشه ظاهرا چاره ای ندارم جز اینکه ازش قطع امید کنم.:160: یا مرده:163: یا بازداشته:163: یاهم بیشعوره
دوست عزیز
مگه ایشون به شما متعهده که می خواهی بد برخورد کنی:163:
شما خودت باید حساب کار دستت بیاید. گیرم که فعلا ترسید و تا مدتی اینکار را انجام نداد.
ولی آیا می توانی این عمل را که ایشان بی توجه بوده و شما را نادیده گرفته و یا آنقدر در کار
از خود بیخود می شود که تلفنش را خاموش کرده و به دیگران هیچ خبری نمی دهد و نسبت
به احساس دیگران و دلواپسی آنها بی تفاوت است در ایشان اصلاح کنی؟!؟!
شما می خواهی مادر باشی یا معلم اخلاق و یا همسر؟؟؟:305:
امیدوارم بجای اینکه روی ایشان متمرکز شوی روی خودت متمرکز شوی که از زندگی چه می
خواهی؟
موفق باشی.:72:
دوست عزیزم سلام و صبحت بخیر
در جریان تاپیکت هستم و راهنمایی و نظرات بقیه دوستان اغلب بجا و کامل بوده
من فقط یک نکته خاستم گوشزد کنم و اون اینه چرا با خانوادش تماس نمیگیری؟
بهتر نیست الان که دسترسی نداری به بهانه احوال پرسی با مادرش صحبت کنی و ببینی خبری از پسرشون دارن یا فقط شما رو در بی خبری گذاشتن؟
اگه خانوادش در جریان بی خبریش باشن که خیالت راحت میشه هر چند اون وقت سوال پیش میاد که چرا به شما اطلاع نداده در هر حال از انتظار و ناراحتی بهتره
اصلا میتونی به مامانت بگی با مادر ایشون صحبت کنه
به نظرم اگه این اقا دوستت داشته باشه حتما بعد از اینکه بهش تذکر دادی دیگه این رفتارا تکرار نمیکنه
میدونی این روابط به نظرم بیشتر روی محور عشق و علاقه میچرخه هر چه دامنه دوست داشتن بیشتر باشه حس رعایت طرف مقابل بیشتر و نهایت مشکل کمتر
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم
الان(بعد از 5روز) sms زده که گوشیشو فلان شهر که برای استخدامی رفته بوده جا گذاشته والان گوشیش به دستش رسیده
نظرتون چیه؟
بهانش قابل قبوله؟
گفتنی ها را دوستان گفتند دیگه.
به تلفن عمومی هم دسترسی نداشت یک زنگ بزنه؟ لزومی نداره شما بازخواستش کنی یا به قول خودت برخورد خاصی بکنی.
چشمهات را باز کن.
پدر و مادر خوب داشتن شرط کافی برای پسر خوبی بودن نیست.
دلایلی که شما برای خوبی این آقا آوردید ( از خودش پرسیدم و به قیافه اش نمی آید و ... ) دلایل محکمی نیستند.
به قول یکی از دوستان، حس می کنم اصرار داری از ایشون دفاع کنی و کارهاشون را توجیه کنی.
خودت را گول نزن.
دوست عزیز
اینجوری که من متوجه شدم
شما دوماهه که با مردی اشنا شدین که منطقش اینه که اول مشکلات کاریش رو حل کنه بعد بیاد سراغ شما
بنظر من قاعدتا این منطق در مورد مسائل عاطفی ، جنسی ، ارتباطات خونوادگی ، تربیت فرزند و . . . همچنان وجود خواهد داشت
به گفته یکی از دوستان
خیلی مهم نیست که شما چه برخوردی با ایشون خواهید داشت
اونچه که مهمه اینه که ببینید ایا توانایی هضم این منطق رو دارین یا نه
(اصلا هم فکر نکنین در اینده چیزی تغییر می کنه ، شما بدترین احتمال رو در نظر بگیرین ، به این فکر کنین که مثلا ماموریت کاری براش پیش میاد ،
وشما یه ماه ازش بی خبرین :) باردار هم هستین :( دلتون میخواد حداقل اگه کنارتون نیست باهاتون حرف بزنه اما بازم بهونه های همیشگی ..........)
متاسفانه خیلی از اقایون (مثلا خودم:() از صحبت کردن طولانی در مورد مسائل خونوادگی بیزارن
وقتی حس میکنن ممکنه کسی صداشون رو بشنوه دلشون میخواد گوشی رو سریع قطع کنن
نمی تونن و نمی خوان که احساسات عاشقانه اشون توسط سیگنال و اسمس و امواج منتقل بشه
از دوستان هم خواهش میکنم خیلی موضوع رو پیچیده نکنن
اگه این اقا دوست دختر داشت ، واقعا اینقدر ناشیانه عمل میکرد ؟
(فکر میکنین زبون بازی چقدر هزینه داره ؟ یه تلفن کردن و دو دقیقه قربون صدقه کاری داره )!
در مورد ابراز احساسات هم به همین ترتیب
چطور می تونین به همین سادگی ایشون رو متهم به بی احساسی کنین ؟
همونطور که از عنوان تاپیک برمیاد ، ایشون تنها در زمان مشغله کاریشون نمی تونن ارتباطشون رو مدیریت کنن
متاسفانه این اقا مهارت چندانی در مورد ازدواج و حواشی اون ندارن
کتابای بیشتری بهش معرفی کنین ، بنظر میرسه استقبال هم میکنه ، خب این خیلی خوبه !
پیشنهاد می کنم به موازات اینکه به ایشون کمک میکنین ، ویژگی های خودتون رو هم بررسی کنین
همونطور که گفتم به شدت نامزدتون رو درک می کنم
اما اگه دختر بودم هیچوقت باهاش ازدواج نمی کردم " مگه اینکه بقیه خصوصیاتش کاملا دلخواهم باشه "
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
از دوستان هم خواهش میکنم خیلی موضوع رو پیچیده نکنن
اگه این اقا دوست دختر داشت ، واقعا اینقدر ناشیانه عمل میکرد ؟
خارپشت عزیز،
این خانم باید همه ی احتمالهای ممکن را بدهد و دقیق بررسی کند.
الان بررسی کند بهتر است یا بعدا بفهمد؟
شبها به بهانه ی دوستانش تلفن جواب نمی دهد، چند روز چند روز ناپدید می شود و ... به نظر شما علتش فقط توجه بیش از حد به کار است؟ اون هم در این مرحله از آشنایی؟
چرا نگفته خییلی سرم گرم کار بود و نشد زنگ بزنم؟ این که قابل قبول تر بود چون شامل تلفن عمومی هم می شد. سرم گرم کار بود و هیچ مدلی ارتباطی برقرار نکردم.
اما الان یک دروغ ناشیانه گفته. تلفنم یه شهر دیگه جا مونده بود و زنگ نزدم. تمام تلفنهای شهر قطع بود؟ اگر یک روز موبایل شما گم بشه، خودتون هم باهاش گم می شید؟ این همه تلفن ثابت و سیار دیگه. چرا از تلفن ثابت محل کار یا خونه اش زنگ نزد؟ چرا از تلفن دوستش یک خبر کوتاه نداد؟ چرا از تلفن عمومی زنگ نزد؟
برعکس شما و بعضی از دوستان که معتقدید ایشون خیلی زیاد به کارشون اهمیت می دن و اولویت اول براشون هست، من می گم یه چیزی غیر از این قضیه کار هست.