RE: ایا می توانم به این کار ادامه بدهم
عزیزم ممنون از همدلی و همدردیت اره باید سعی کنم و بهشون فکر نکنم نباید سخت بگیرم امیدوارم شما هم در برخوردبا دانشجوهات موفق باشی فکر کنم کار شما هم خیلی سخت باشه چون دانشجوهای الان واقعا با قدیما فرق دارن به هر حال برا ت ارزوی موفقیت می کنم ممنون .:43:
من اول فکر کردم شما در بازرسی فرودگاه کار می کنید.
بعد که گفتید سرو صدا زیاد است فکر کردم از ماشین های گشت ارشاد در خیابان هستید. برای همین برایم جالب بود.
به نظرمن بازرسی سپاه در فرودگاه با گشت ارشاد فرق دارد. این که شب بارونی می گه از شغل شما دل خوشی ندارد فکر کنم برای همین سوتفاهم باشد. به هر حال این بازرسی وسایل و افراد، مربوط به همه فرودگاهها و برای امنیت پرواز و به نفع خود مسافران است. فکر نمی کنم شغلی باشه که بقیه ازش دلخور باشند.
خود من هم پیش اومده که موقع این بازرسی ها غرغر کنم که حالا چرا باید فلان چیز را از ته کوله ام در بیارم و نشون بدم یا کمربندم را باز کنم یا ... معمولا غرغرهای زیرلبی بوده و علتش هم جدایی از خانواده، استرس کارهای تلنبار شده در مقصد، خستگی و ... است. شما زیاد به دل نگیر. بخاطر شغل شما نیست، به خاطر شرایط و فضای کار شماست. بعد همچین که می شینن تو هواپیما لبخندها برمی گرده به لبها. خیالشون راحته که از پرواز جا نموندن، مشکل خروج و ... نداشتن و ... یادشون می افته که اگر در مبدا از کسانی جدا شدند در مقصد کسانی هستند که منتظرشونه و ....پس همه اش مال اون ناخن گیر نیست که ته کیفت جا مونده.
این هم یه خسته نباشید به خانم بازرسی فرودگاه سایت همدردی :72::46:
ممنونم عزیزم
یه چیز دیگم می خواستم بگم فکر کنم یه دلیل رنجیدن شما از حرف یه عده ای دید منفی که خودت نسبت به شغلت داری چون خودت بادید منفی به شغلت نگاه می کنی وقتی دیگران چیزی می گن ناراحت می شی
سعی کن اینجوری به شغلت نگاه نکنی چون واقعا هم اینجور که شما می بینی نیست و دیگران دیدی که شما گفتی رو ندارن
اگر سعی کنی ظاهر اراسته و مرتبی داشته باشی و تا حدی که شرایط شغلیت اجازه می ده به ظاهرت برسی اونم می تونه تو برخورد افراد موثر باشه.
یه سوالم داشتم مگه اگر کسی برخورد تندی با مامور دولت حین کار داشته باشه حق داره؟ حالا منظورم یه غر زدن مثل موردی که شبنم گفتن نیست چون به قول شبنم به خاطر شرایط و استرس اون فرد خوب ممکنه یه چیزی بگه
منظورم کسی هستش که توهین می کنه و برخورد خیلی تندی داره:163: مگه شما نمی تونین باهاش برخورد قانونی کنین؟ اینو واسه اطلاع خودم پرسیدم
موفق باشی خانومی:46::72:
سلام
الان پیامتو دیدم. من به یکی از موضوع های اون انجمن پاسخ دادم واسه همین اسمم رفتم اونجا.
در مورد تو هم پروفایلت و دیدم حق عضویتت _پولی که پرداخت کردی) ثبت شده فقط فکر میکنم خودت تنظیماتت رو عوض کردی چونکه اصلا ایمیلت مخفیه و همینطور امکان ارسال پیام خصوصی نداری و به من پیغام میاد که جان سخت پیام خصوصی اش را غیر فعال کرده. یه نگاه به تنظیمات و کنترل پنل حسابت بکن.
البته من یکی از مشکلات تورو دارم اینکه نمی دونم چرا نمی تونم موضوع جدید ارسال کنم
و یه چیز دیگه چتد وقتیه تالار مشکل فنی هم پیدا کرده باید منتظر جواب مدیر همدردی باشی
خبری شد خبرت میکنم
موفق باشی