RE: پــیــامــک بــازی ! ! !
اسمان را ستاره زيبا ميكند باغچه را گل عشق را محبت بيابان را چمن چشم را اشك و تو را عمل كردن دماغ زيبا ميكند
شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم ... شب رفت ، شمع سوخت ، من موندم و غم ...
کاش کودک بودم تا بزرگترين شيطنت زندگي ام نقاشي روي ديوار بود ، اي کاش کودک بودم تا از ته دل مي خنديدم نه اينکه مجبور باشم همواره تبسمي تلخ بر لب داشته باشم ، اي کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتي و درد با يک بوسه همه چيز را فراموش مي کردم
عشق با لبخند شروع ميشود.با بوسه شکوفا ميشود.با گريه رشد ميکند.با 110 تمام ميشود
وفادار تو بودم تا نفس بود دريغا همنشينت خار و خس بود دلم را بازگردان همين جان سوختن بس بود بس بود
اگه عشقم حقيره ! اگه جسمم کويره ! اگه هميشه تنهام ! اگه خاليه دستام ! هيچ خيال ني!!! براي تو عاشق ترين عاشق دنيام
کاش ميشد روي قلب سرنوشت،لحظه هاي با تو بودن را نوشت
زنان به خوبي مردان ميتوانند اسرار را حفظ كنند ولي به يكديگر مي گويند تا در حفظ آن شريك باشند
عشق کليد شهر قلبهاست به شرط آنکه : قفل دلت هرز نباشه تا با هر کليدي باز بشه !!!!!
هرگاه دفتر محبت را ورق زدي، هرگاه زير پايت خشخش برگها را احساس كردي، هرگاه در ميان ستارگان آسمان تك ستاره خاموش ديدي، براي يك بار در گوشهاي از ذهن خود نه به زبان بلكه از ته قلب خود بگو: يادت بخير
مردها 3 تا آرزو دارند
1.اونقدر كه مادرشون ميگه، خوش تيپ باشن
2.اونقدر كه بچه شون ميگه، پولدار باشن
3.اونقدر كه زنشون شك داره ، زن داشته باشن !
يه نقطه ي قرمز توي آسمون حركت مي كنه
ميدوني چيه ؟؟؟
اون قلب من كه واسه تو پر كشيده نيست !!!. . . يه مگسه كه ماتيك زده !!!
براي شنيدن صداي كه دوستش ميداري همين لحظه هم بسيار دير است، افسوس خواهي خورد زماني را كه آن سوي سيم ها كسي بي احساس ميگويد:
برقراري ارتباط با مشترك مورد نظر مقدور نمي باشد !!!!
اسمت رو باغچه نوشتم . شکفت! روي درخت نوشتم .ميوه داد . توي صحرا نوشتم . لاله زار شد !آخه عزيزم پشکل هم اسم شد ؟!
اگر طاووس براي ناز كردن و روباه براي فريب دادن وتمساح براي اشك ريختن وكلاغ براي قارقار كردن داشته باشي ديگر نيازي به زن گرفتن نداري
دوست داری يه خر ماچت کنه يا يه ماچ خرت کنه يا يکی خرت کنه و ماچت کنه يا يکی خرکی ماچت کنه يا يکی اينقدر خر باشه که ماچت کنه؟
زمين مي خوريم؟ از بد شانسيمون نيست.زمين ميخواد بهمون ياد بده كه چي جوري از جامون بلند شيم.
=========================
عشق یا
گول زدن دیگران. این چیزی است که دنیا نام آن را عشق گذاشته است
طرز فکر
مشکلات مهم زندگی نمیتوانند با طرز تفکری حل شوند که آنها را به وجود آورده است
========================
عشق یعنی
عشق يعني لايق مريم شدن ...
عشق يعني با خدا هم دم شدن ...
عشق يعني جام لبريز از شراب ...
عشق يعني تشنگي يعني سراب ...
عشق يعني خواستن و له له زدن ...
عشق يعني سوختن و پر پر زدن ...
عشق يعني سال هاي عمر سخت ...
عشق يعني زهر شيرين ، بخت تلخ ...
عشق يعني با " خدا يا " ساختن ...
عشق يعني چون هميشه باختن ....
عشق يعني يعني حسرت شب هاي گرم ...
عشق يعني ياد يک روياي نرم ....
عشق يعني يک بيابان خاطره ...
عشق يعني چهار ديوار بدون پنجره...
======================
دعاهاي بنزيني
الهي بنزين بگيري
بنزين به قبرت بباره
التماس بنزين
دست به هر چي ميزني بنزين بشه
خدا بنزينت بده ،يك ليتر در دنيا صد ليتر در آخرت
ضرب المثل بنزيني
بنزين ديدي نديدي
بنزين زرد برادر گريسه
با بنزين بنزين گفتن ماشين روشن نميشه
به اندازه بنزينت گاز بده
بنزين همسايه اورانيومه
بنزينش از باك ميريزه
بنزين حقه
از اين حرفا بوي بنزين مياد
نگه داشتن عشق مثل نگه داشتن آب تو دسته فکر مي کني تو دستته اما وقتي دستتو باز مي کني مي بيني هيچي ازش نمونده جز خيسي خاطرات
============================
به قلی ميگن از اينکه همسرت را عزيزم خطاب ميکني چه احساسي داري ؟؟ ميگه احساس گناه !!!!!!!!! ميگن چرا ؟ ميگه آخه اسمش يادم نيست
=============================
نه ازخاکم نه از بادم نه دربندم نه ازادم نه ان ليلاترين مجنون نه شيرينم نه فرهادم فقط مثل تو غمگينم فقط مثل تو دلتنگم اگر ابي تراز ابم اگر همزاد مهتابم بدون تو چه بي رنگم بدون تو چه بي تابم
=============================
مي دوني اگه صخره و سنگ تو مسيره رودخانه ي زندگيت نباشه صداي آب اصلا قشنگ نيست
وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها ميكند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود.... دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است- دكتر علي شريعتي
█████████
████████████████ █████████████
مشترک گرامی دسترسی به این جوک امکان پذیر نمیباشد
چنين با مهرباني خواندنت چيست؟بدين نامهرباني راندنت چيست؟بپرس از اين دل ديوانه من که اي بيچاره ماندنت چيست؟
امروز سالگرد به فضا فرستاده شدن اولين زن ايراني انوشه انصاري است. به اميد روزيکه آخرين زن ايراني هم به فضا فرستاده شود... از طرف انجمن مردان خون جگر