خزان جان خوبی خیلی نگرانت بودم و همیشه برات دعا میکردم :323:
فقط می تونم بگم که نترس و محکم باش از رفتار جرات مندانه و اداب گفتگو خیلی استفاده کن کمکت می کنه . موفق باشی .:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
خزان جان خوبی خیلی نگرانت بودم و همیشه برات دعا میکردم :323:
فقط می تونم بگم که نترس و محکم باش از رفتار جرات مندانه و اداب گفتگو خیلی استفاده کن کمکت می کنه . موفق باشی .:72:
جان سخت عزیز ممنونم ازت باز هم برام دعا کن
رفتار جرات مندانه زمانی کاربرد داره که طرف مقابلت برات حقی قائل باشه زمانیکه دیگران ما را فاقد حقوق فردی می دونن هر چقدر هم ما رفتار جرات مندانه داشته باشیم جواب نمی ده ......
به قول انی عزیز مشکل من مسئله حقوق نیست مشکل من اینه که همسرم حقوق شخصی منو متعلق به خودش می دونه فکر می کنه من ملک و زمینی هستم که 6 دونگ زدن به نامش و هر کاری که دلش بخواد می تونه انجام بده .... نگرانی من از ترس نیست به خاطر خانوادمه که نمی خوام غصه منو بخورن نگران از دست دادنش نیستم چون خیلی وقته از دستش دادم .
این روزها خیلی تنهام همسرم اصلا سراغمو نمی گیره فقط جمعه ها یه زنگ کوچیک می زنه همین و میره تا جمعه بعد اخر هر ماه هم کامل حسابمو خالی می کنه اگه به حسابم دست بزنم زنگ میزنه و کلی بد و بیراه بارم می کنه این ماه می خوام تمام رمز ها مو عوض کنم و عابر بانکم رو هم بسوزونم بعد هم اگه گفت دیگه سر کار نرو واقعا دیگه نرم ........
این روزها خیلی فکر طلاق آزارم میده برای این کار هم دلایل محکمی دارم بچه ننه بودنش........ دیگه نمی خوام خودمو گول بزنم همسر من هیچ وقت نیمی تونه مسولیت پذیر و مستقل باشه حداقل تا وقتی مادرش زنده هست این اجازه رو نمی ده که علی روی پای خودش بایسته قدر ت انتخاب نداره ...........