RE: گناهم اینه که جو زده شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رایحه عشق
امروز عقد دائی همسری بود.الان چند مشکل دارم.
1-جوزدگی خانواده شوهرم و مقایسه کردن که قبلا هم گفتم.در این موارد اگه مستقیما به خودم بگن چه رفتاری داشته باشم.
حتي اگه مقايسه كنن شما گناهشو به پاي اون فردي كه باهاش مقايسه ميشيد نذاريد اون كه بي تقصيره
2-فرق گذاشتن.در این مورد دعا کنید شیطان وسوسه نکنه و تحملمو ببرم بالا.راه حل دارین بفرمائین
اگر هم فرق گذاشتن باز به اون شخص مربوط نميشه شما رابطه خوبتونو با اون فرد داشته باشيد
3-دوست دارم با این خانم رابطه خوب داشته باشم.و همش نگرانم در آینده او هم بشه سوهان روحم به جای دوست.
منظورتون از اين خانم زندايي همسرتونه؟ چرا رابطه خوبي نداشته باشين دوتا تازه عروسيد مطمئن باش همديگه رو راحت درك ميكنيد
گلنوش جان منم می دونم هیچ ربطی به اون خانم نداره.فقط می خوام بگید چه کار کنم این حرفا بر نخوره و تحمل کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رایحه عشق
گلنوش جان منم می دونم هیچ ربطی به اون خانم نداره.فقط می خوام بگید چه کار کنم این حرفا بر نخوره و تحمل کنم.
من اگر طبيب بودم سر خود دوا مينمودم................
البته مدتيه سعي ميكنم خوش بين باشم و وقتي از اين رفتارا ميبينم خودمو ميزنم به بيخيالي و پيش خودم ميگم منظورش اين نبود و .....در كنارش هم يه خوبي كه بهم كرده بياد ميارم تا آروم شم
امام رضا ع فرمودن براي توجيه رفتار ديگران براي خود 70 دليل و توجيه بياور اگر نتوانستي خود را ملامت كن كه نتوانسته اي توجيه بياوري
1.هنوز که اتفاقی نیافتاده! از کجا میدونید مستقیما به خودتون میگن! تفسیر منفی از وقایع پیش نیامده ممنوع!
2.به خودت اعتماد به نفس داشته باش.
3.فقط سعی کن بهت خوش بگذره.
همین و بس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
1.هنوز که اتفاقی نیافتاده! از کجا میدونید مستقیما به خودتون میگن! تفسیر منفی از وقایع پیش نیامده ممنوع!
2.به خودت اعتماد به نفس داشته باش.
3.فقط سعی کن بهت خوش بگذره.
همین و بس
می دونستم می یاین و اینو می گید و....اتفاقا همش به خودم گفتم تو داری اشتباه می کنی و اونا این برخوردو ندارن.اما همین الان که یه سر رفته بودم خونه مادر شوهرم که مادرشم اونجا بود داشتند ازین حرف میزدند که عروس زنگ زده و از زحمتهای دیروز تشکر کرده وقتی من رسیدم مادرشوهرم با خنده می گه یاد بگیر نصف تو و بعد به خندش ادامه داد منم گفتم منم زنگ می زدم یادتون رفته.که خندید و گفت شوخی کردم تو رو خدا بگید چی کار کنم..تازه اولشه:302:
به نظرتون بهتر نبود فقط باهاش بخندم و چیزی نگم تا متوجه حساسیت و نقطه ضعفم نشه.
من قصدم بهبود روابطه نه تخریب کسی.
من اگه بودم بعدش که گفت شوخی کردم میگفتم میدونم! منم شوخی کردم و میخندیدم! ببین گلم حساسیت نشون نده.نه این که در ظاهر حساس نباشی بلکه ته دلتم حساس نباش.تظاهر به نداشتن حساسیت سخت تر از حساس بودنه.پس تظاهر نکن واقعا حساس نباش.
اصلا چه اهمیتی داره چی میگن؟ شما یه شخصیت منحصر به فردی.ایشونم همین طور.لزومیم نداره اینو به مادر همسرت ثابت کنی بلکه فقط خودت باورش داشته باش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
من اگه بودم بعدش که گفت شوخی کردم میگفتم میدونم! منم شوخی کردم و میخندیدم!
:104::104::104:
باور كنين من اينو تجربه كردم بهترين راه حله هيچ كس هم ناراحت نميشه ولي نميدونم چرا كم ميتونم استفادش كنم:302:
ببين مادرشوهر من هميشه نصيحتم ميكنه خونسرد باش و هر كس هرچي بهت گفت فقط بخند و باهاش به شوخي حواب بده منم كه حرف گوش نكن تا يه چيزي ميشه عين كتري كه آبش جوش اومده قل ميزنم:320:
سلام رایحه عشق عزیز راستش من مزاحمت شدم چون ازت یه سوال داشتم که در اخر میگم مطلبتو خوندم جالب بود دو نکته به ذهنم رسید :
یکی اینکه من فکر می کنم لزومی نداره ادم خودشو به خاطره کسی تغییر بده یعنی انقدر به خودش فشار بیاره انقدر خودتو ناراحت نکن
دو اینکه من یه کتاب خودندم که می گفت تمبرهای منفی جمع نکنید اما چجوری اگر طرفتون بشناسین و بدونید که چجور ادمی اصلا دیگه از حرفهاش ناراحت نمیشید .
حالا با عرض معذرت میشه کمکم کنی من یه سوال داشتم چون اسمت رو بالا ی همه انجمنها دیدم و تو انجمن اموزش تالار و انتقادات و پیشنهادات هم رفتم اما برام پاسخ به موضوع باز نمیشه و نه موضوع جدید که بتونم مشکلمو بگم تماس با ما هم رفتم اما نمیدونم جوابشو چجوری بگیرم تو پیامهای خصوص یم هم چیزی نیست چند روز پیش 4 تومان پرداخت کردم برا عضو یک ماهه اما بازم نمی تونم تو انجمن افراد خوشبخت چیزی بنویسم پاسخ به موضوع باز نمیشه و نمی تونم ثبت نام کنم میشه لطفا کمک کنی با ز هم ببخشید اخه کارشناسان گفتن که برا این موضوعها عنوان جدید باز نکینم معذرت ممنون .
جان سخت عزیز این طور که معلومه مشکل شما فنی هستش.چون من هم مثل تو 4 تومان پرداخت کردم و به جز انجمن آزاد همه جا می تونم شرکت کنم.راستی طریقه ارسال پول چه طور بود.همه مراحلشو انجام دادی؟کی این کارو کردی؟چون ممکنه هنوز مدیر سر نزده باشه که اسمتو فعال کنه.اما تو انتقاد و پیشنهادها مشکلتو مطرح می کنم.
با سلام،
با اعلام خانم رایحه عشق این تاپیک هم خدا رو شکر به نتیجه رسید.
موفق باشید!