RE: چطور موضوع آشنایی اینترنتی رو با خانواده ام مطرح کنم؟
liliyoom جان داری کارهای ایشون رو توجیه می کنی. اگر این آدم بخواد بیاد خواستگاری شما هزارتا دروغ می تونه بگه به خانوادش. مشکل اینجاست که این آدم ظاهراً برای تشکیل یک زندگی مستقل آمادگی لازم رو درحال حاضر نداره وتو هم قرارنیست از الان مشکلات این آدم رو حل کنی. اگر با پدرش مشکل داره مشکل اونه نه تو.
دوست عزیز شما هنوز برای ازدواج شانس های زیادی پیش رو دارین اینقدر بخاطر این موضوع غرور وعزت نفس خودتون رو زیرپانذارین. یک تاریخی رو مشخص کنین وبه این آدم اعلام کنین که تا اون تاریخ با خانواده بیان خواستگاری شما وگرنه این رابطه رو برای همیشه کات می کنین. اگر مشکلش رو باخانوادش حل کرد می پرسین که درمورد شروع آشنایی تون چی گفته شما هم همونو به خانوادتون میگین.
پارمیدا جون من نخواستم توجیه کنم فقط خواستم حرفایی که ایشون به من میگنو بگم همین.میگه که من قبل عید میخوام رسمی کنیم رابطمونو وقتی میگم خب میخوای چی بگی اونوقت دیگه جوابی نداره بده.آخرش میگه مجبورم ی دروغی بگم دیگه!
در مورد نظر هما جان هم بگم که اینکه با کسی رابطه ندارن میتونم بگم مطمئنم چون اونقدی شناخت دارم ازش و میدونم همچین آدمی نیس.
خودش میگه قصد ازدواج دارم یعنی از اولش هم با همین نیت جلو اومد.ولی کی و چجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم !!
liliyoom عزیز
این نوع روابط مورد تایید همدردی نیست .
و مهمتر از آن پنهان کاری و یافتن راهکارهایی برای فریب خانواده و نشان دادن اینکه آشنایی غیر اینترنتی بوده ،اخلاقی نیست و همدردی در این زمینه هیچگونه راهنمایی و مشاوره ای ندارد جز اینکه به شما بگوید این رابطه را کات کرده و از این وادی بیرون آیید . و از آسیب های فضای مجازی خود را در امان بدارید .
موفق باشید .
.
به نظرم اصلا رابطه اینترنتی و آشنایی مجازی اشکال نداره
طوری که از اول خانواده ها در جریان باشن
و هر چی زودتر به خانواده ها گفته شه بهتره
رک بودن و صداقت بهترین چیزه خیلی راحت به مامانت بگو و
مطمئن باش خانوادت خیر و صلاحتو میخوان