RE: خیانت شوهر با داشتن دو بچه
ملاحت عزیز از توجهتون بسیار سپاسگزارم .من با قوانین این دنیا اشنا هستم زندگی در هر مرحله ای بازی جدیدی برای ما انسانها داره وطرز برخورد ما با این رویداد ها در خودسازی ومتعالی شدن ما تاثیر بسزایی داره .می دونم که از این بازی اخیر روح و جسمم خیلی خسته است اما مصرانه می خوام به یک راه حل واقعی دست پیدا کنم شوهرم و اعمالش در حال حاضر مساله زندگی منه و اگه الان این مشکل رو حل نکنم این قضیه به شکل دیگه ای در اینده دوباره برام پیش میاید .می خوام تغییر کنم میخوام از این واقعه قوی بیرون بیام حتی اگه نتیجه اش دلخواهم نباشه .محبت کردن ...بخشیدن ...صبوری کردن...سکوت کردن ...همیشه کار راحتی نیست .من از امروز چالشهایی که با اونها روبرو میشم رو باهاتون در میون میزارم وحتما با کمک به هم به نتیجه مطلوب می رسیم.در رابطه با شوهرم هم خودم اعتقاد دارم داره با یاد اون روزها خوش می گذرونه و فعلا به من و خواست من هیچ توجهی نداره.. من زنده ام و می خوام تا هستم تلاشم رو بکنم خدا جون کمکم کن:325:
خوشحالم که سر پا هستی
خوشحال باش فرصت حل مشکل رو داری:310: بعضی وقت ها یه اتفاق وقتی افتاده که دیگه کار از کار گذشته و تو هیج فرصتی برای جبران پیدا نمیکنی
لازم نیست یک پرچم دستت بگیری هی به شوهرت بگی من دارم عوض میشم پس تو هم عوض بشو
بدون اینکه اون بفهمه اجازه محبت کردنش رو نسبت به خودت بده.:72::104:
وقتی که چنین اتفاقی می افتد. خانمها به شریک جدیدشون میگن که شوهرم به من بی توجهی کرده و در مورد آقایون، میل جنسی بالا را دلیل خیانت میدانند.ولی واقعیت چیزی جز خود خواهی و بی توجهی به همسر و بچه ها و شعور ناقص افراد در خصوص مسائل روانی جامعه و همسرشون نیست.
ای کاش این ادمها قبل از اینکه اقدامی بکنند ،به یک مشاور مراجعه می کردن و تلاش می کردن اطلاعات خودشون را در مورد این قضایا کمی بالا ببرند.
به همه شما توصیه میکنم به مطالبی که اقای نیما علی پور در ادرس زیر نگاشتند توجه کنید.برای من خیلی اموزنده بود.
http://www.forum.niksalehi.com/showthrea...post947351