حتی اگر قصدتم جدایی باید اول اعتماد ایشونو جلب کنی تا بتونی از مصرف کننده بودنش مطمئن شی و با دعوا و بحث این اعتماد هرگز جلب نمیشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
حتی اگر قصدتم جدایی باید اول اعتماد ایشونو جلب کنی تا بتونی از مصرف کننده بودنش مطمئن شی و با دعوا و بحث این اعتماد هرگز جلب نمیشه.
سلام
دوستان امروز یه فکری اومده توی ذهنم اونم اینه که ازاد بذارمش و اصلا به پر و پاش نپیچم ، اون ازادی که لازمه رو بدم اگه مصرف کننده باشه از این ازادیش استفاده لازم رو خواهد کرد هر چقدر هم خودشو جمع و جور کنه فکر کنم اگه توی این چند وقت بخواد هی استفاده کنه یه جا یه سوتی خواهد داد . و امیدوارم کار درستی باشه
اگه نظری هست بعم بگین خوشحال میشم میبینم تنهام نمی ذارید
هیچ کس نیست به من کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جیگر خوب ایده ای
انجامش بده نتیجه ام رو بگو
مرسی یکتا جون فقط تو بودی که توی این دو روز یه جواب دادی تا یکم اروم بشم
مرسی عزیزم
فدای تو عزیزم
من حتی در مورد شوهر تو با شوهرمم صحبت کردم (دیشب)
راستش اون گفت صرف این حرفها نمیشه نتیجه گرفت که مصرف کننده است
یک چیزی گفت که به نظرم بد نیومد
گفت اگر اوم کامپیوتری که ویندوزش پریده اطلاعات همسر فرانک هم روش بوده یا مثلا ویندوزش رو خود همسرش نصب کرده( خلاصه بنا به دلایلی واسش مهم بوده) بیحا نبوده طرز برخوردش...میگفت افراطی بوده اما خب ناراحت شده
یک کم به اینم فکر کن
بعد یک جیز دیگه ... شاید کلا ویژگی شوهرت عکس العمل های شدید و افراط گونه باشه که الان داره خودشو نشون میده و در آخر همسرم گفت این ایده تو واسه رها گذاشتنش خیلی خوبه چون وقتی کسی به پرو پاش نپیچه اگه چیزی باشه رو میکنه
شرمنده به خدا اینقدر صبح تاحالا ذهنم درگیر شمیم بود فراموش کردن بیام اینها رو بهت بگم
وااااای مرسی از اینکه از شوهرت هم کمک گرفتی
خیلی خوشحالم کردی - یجورایی اون ویندوز رو خودش نصب کرده بود و همینطور بگم از اون اول زبونش تند و تیز بود یه چیزی می گه که بسوزی روز بعدش خودش یادش نمی یاد
دعام کنید که اگه چیزی باشه زودتر ( توی دوران عقدم) مشخص شه
دعام کنید
:323:
فرانك جان در چند روزي كه گذشت راه هايي رو كه دوستان گفتند امتحان كرديد ؟آيا امكان آزمايش بردن همسرتونو داشتين؟شده وقتي كاري ندارن و شما از شون برا رسوندن خودتون به جايي در خواست كنين بيان دنبالتون؟ رفتار شون چطور بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک68
فرانك جان در چند روزي كه گذشت راه هايي رو كه دوستان گفتند امتحان كرديد ؟آيا امكان آزمايش بردن همسرتونو داشتين؟شده وقتي كاري ندارن و شما از شون برا رسوندن خودتون به جايي در خواست كنين بيان دنبالتون؟ رفتار شون چطور بوده؟
[/quote]
ملاحت باید بگم الان اصلا شرایط خوبی برای ازمایش بردن نیست چونکه اول اینکه علائم خاصی نمی بینم جز بد اخلاقیش دو اینکه بعد از اون دعوایی که داشتیم همش میگه تو جز گیر دادن به من و شک کردن به من کار دیگه ای نداری و میگه خسته ام کردی . از این حرفا
دیگه فکر کن این وسط یه ازمایشگاه هم ببرمش اونم غیر منتظره اگه مطمئن بودم که مصرف می کنه بی برو برگرد می بردمش اما اخه اومدیم و جوابش منفی در اومد دیگه بیا و درستش کن - نظر شما چیه؟
در مورد اون سوالت هم باید بگم اکثرا هر وقت خواستم اومده دنبالم و رفتار عادی داشته
فقط گاهی اوقاته که میبینم از من نمی خواد همدیگر رو ببینم من در خواست می کنم اون مخالفت میکنه میگه هدفت دل تنگی نیست می خوای بیای منو چک کنی
اما نمی دونم این چیزا بهانشه واسه اینکه منو از دیدار منصرف کنه یا نه
بخدا اگه قبلا مصرف نکرده بود هیچ وقت بهش شک نداشتم الان
کمکم کنید
راستی اون پیشنهادی که دادم که ازادش بذارم خوبه ؟؟؟؟
بهم کمکی میکنه؟
ممنونم از اینکه راهنماییم میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک68
ملاحت باید بگم الان اصلا شرایط خوبی برای ازمایش بردن نیست چونکه اول اینکه علائم خاصی نمی بینم جز بد اخلاقیش دو اینکه بعد از اون دعوایی که داشتیم همش میگه تو جز گیر دادن به من و شک کردن به من کار دیگه ای نداری و میگه خسته ام کردی . از این حرفا
دیگه فکر کن این وسط یه ازمایشگاه هم ببرمش اونم غیر منتظره اگه مطمئن بودم که مصرف می کنه بی برو برگرد می بردمش اما اخه اومدیم و جوابش منفی در اومد دیگه بیا و درستش کن - نظر شما چیه؟
در مورد اون سوالت هم باید بگم اکثرا هر وقت خواستم اومده دنبالم و رفتار عادی داشته
فقط گاهی اوقاته که میبینم از من نمی خواد همدیگر رو ببینم من در خواست می کنم اون مخالفت میکنه میگه هدفت دل تنگی نیست می خوای بیای منو چک کنی
اما نمی دونم این چیزا بهانشه واسه اینکه منو از دیدار منصرف کنه یا نه
بخدا اگه قبلا مصرف نکرده بود هیچ وقت بهش شک نداشتم الان
کمکم کنید
راستی اون پیشنهادی که دادم که ازادش بذارم خوبه ؟؟؟؟
بهم کمکی میکنه؟
ممنونم از اینکه راهنماییم میکنید
[/quote]
بسيار خوب عزيزم مدت كوتاهي صبر كن.بحث و جدل راه ننداز. رفتار هاي مشكوك بخرج نده اما بررسي خودتو انجام بده.نشون نده كه روش متمركز شدي. اما دوست من قبل از ازدواج بايد مطمئن شين كه مصرف كننده نيست بخصوص اگر پاي مواد صنعتي مثل شيشه در ميون باشه.در حال حاضر ميخوام ازت خواهش كنم از همين راهي كه خودت ميگي استفاده كني و ظاهر خودتو آرام نشون بدي .از مديران محترم تالار خواهش ميكنم.اگر مطالبي درباره مواد جديد اعتياد آور و ويژگي هاي مصرف اونا دارن برا دوستمون بذارن.چون بعضي از اين مواد مثل مواد سنتي داراي بو و علايم اوليه زياد نيستن. فرانك جان اينو براي زياد كردن شك شما نگفتم . الان فقط از خداوند آرامش و زير اون آرامش هشياري بخواه بكار ببند. آيا در آقايون فاميل شما كسي هست كه دوست اين آقا باشه و قابل اعتماد براي شما؟