RE: مادرش حتی حاضر نیست بیاد خاستگاری!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا25
مرسی ایشالله خوشبخت شی من جدی گفتم در مورد تجربه ام سعی کن صبر کنی من اگه الان با اون شخص که 4 سال باهاش بودم ازدواج کرده بودم بیچاره بودم
سارای عزیز،میشه کاملتر توضیح بدی قضیه رو؟
دختر تنهاي عزيز:72:
ميدوني من به نظرم مياد كه اين به اصطلاح نامزد شما داره يه چيزايي رو به شما به دروغ ميگه يا يه جور ديگه جلوه ميده!!!
اينو بدون كه شما هرچي رو كه داري ميگه از جانب دوستتون داري ميگي و خودت در جريان كاراشون نيستي پس نميتوني مطمئن باشي كه ايشون داره راستشو ميگه !!! آخه حرفاشون از عقلانيت به دوره !!!! آخه اين خانم اگه تحصيل كرده باشه توي فلسفه و معارف و كلا اگه آدم منطقي اي باشه و اگه به مشاوره رفته باشن و اگه مشاوره ازدواج شمارو تاييد كرده باشه!!! چه دليلي داره كه پيش مشاور بگن راضي شدم ولي فرداش بگن نه راضي نيستم !!! مگه با مشاور رودربايستي دارن؟؟؟؟؟؟
به نظر من اين مسخره بازي ها از يه خانم تحصيل كرده كه شما ميگين بعيده !!! از همه بعيد تر كه يه بار بگه راضيم يه بار بگه نه !!!! خوب از همون اول بگه نه !!!! مگه مشاور مياد باهاش دعوا ميكنه كه الا بلا يا راضي شو يا نميذارم پاتو بذاري بيرون :311:
در ضمن اين جناب مشاور از كجا فهميدن كه شما و اون آقا پسر به درد هم ميخورين كه حالا بخوان مادر اون آقا رو راضي به ازدواج با شما بكنن؟ اصلا شما تا حالا با ايشون پيش مشاور رفتين؟؟؟
اگه نرفتين كه به احتمال خيلي زياد حرف دوستتون دروغه چون مشاور كه نديده و صحبت نكرده و فقط رو حساب حرفهاي اون آقا پسر كه نمياد مادرش رو راضي به انجام كاري بكنه كه خودشم ازش اطلاعي نداره
كلا به نظر من اين حرفايي كه دوست شما به شما ميزنن بود داره !!! حالا يا اينجور كه دوست شما تعريف ميكنن نيست يا اينكه .....
خود داني ولي به نظرم بايد بيشتر فكر كني روي حرف دوستتون
و بهتره كه يه مدت ازش جدا بشي اين خيلي به نفعته.... چرا به حرف دوستان گوش نميدي؟؟؟؟
اين قضيه اگه راه حلي هم داشته باشه دست شما نيستش !!! اگه بخواد حل بشه خود پسر با مادرش حل ميكنه و نيازي به دخالت شما نيست عزيزدلم:72:
عزیزم من کمتر دیگه دربارش حتی فکر میکنم
منم یه جورایی گیر کرده بودم بهتره اینجا دربارش نگم یعنی زیاد دوست ندارم اما اگر بخوای حتما تو حالت خصوصی تری بهت میگم .اگر مایل بودی برام از طریق یاهو مسنجر آف بذار قرار میذاریمو برات از یه تجربه میگم شبیه خودت اما من اینو فهمیدم که چیزی رو به زور نخوام و سعی کنم که گاهی هم رها کنم . مطمئن باش اگر اون قسمتت بوده از اول بر میگرده وگرنه اگر رفت قسمتت نبوده .توو اون لحظه سخته اما در آینده وقتی چشمامونو به گذشته میدوزیم میبینیم خدا چیزی رو جلوی پامون گذاشته بود که برای ما بهترین بود .در ضمن لازم نیست کاری کنی تا جور شه تو به عنوان یه دختر وقارتو حفظ کن اگر بخوانت با احترام میان جلو وگرنه تا آخر توو دلت میمونه که از اول بد رفتاری دیدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
ایجاد رابطه دوستی با یه پسر به مدت یکسال و نیم اولین و بزرگترین اشتباه شما بوده که قطعا باید تبعات اون رو هم بپذیرید
بهترین کار در حال حاضر اینه که رابطه خودتون رو با دوستتون قطع کنین و ازش بخواین بصورت رسمی برای ازدواج با شما اقدام کنه
این کار چند تا حسن داره
1-ارامش از دست رفته شما برمیگرده
شما هم مثل دوستتون اشتباهاتی داشتین اما در حال حاضر مسئولیتی برای کسب رضاییت خونواده دوستتون ندارین
پس چرا باید در عذاب و استرس باشین؟
2-انتخاب شما عجولانه و احساسی نخواهد بود
هم شما و هم دوستتون در شرایطی به هم وعده ازدواج دادین که احتمالا تا حدود زیادی درگیر احساسات وعواطف خودتون بودین
در فرصتی که تا خواستگاری رسمی برای شما به وجود میاد میتونین کاملا منطقی و عقلانی راجع به هم تصمیم بگیرین
حتی تحقیقات در مورد دوستتون رو هم به کمک خونوادتون تکمیل کنین
3- میتونین حسن نیت خودتون رو به خونواده دوستتون نشون بدین و اعتمادشون رو جلب کنین
هر چند شما هم مثل دوستتون و خونوادش مذهبی هستین اما متانت شما از جانب اطرافیان و به خصوص مادر پسر زیر سوال رفته
به هر نحو این یکسال و نیم گذشت اما اگه هنوزم به اشتباه بودن فعلی که انجام دادین واقف نباشین و به همین صورت ادامه بدین عواقب بدتری در انتظار شما خواهد بود
4-موقعیتی رو برای محک زدن دوستتون فراهم میکنین
زمانیکه باهاش قطع رابطه میکنین قطعا دوستتون به شدت رنجیده میشه و ممکنه به شما و علاقه ای که بینتون بوده شک کنه
ممکنه شما رو به ادامه دادن رابطه ترغیب کنه
ممکنه ابراز ناتوانی کنه و در مقابل این تصمیم عاقلانه شما ضعف نشون بده
ممکنه شما رو تهدید کنه
ممکنه هم شما و هم خونوادش رو ترک کنه
تمام این رفتارها جدای از غلط بودنشون ، پیام هایی رو برای شما دارن که از شخصیت این فرد حکایت میکنه
5-ممکنه دوستتون در مقابل تصمیم عاقلانه شما ابراز ناراحتی کنه اما بعد از یه مدت متوجه منطقی بودن این تصمیم بشه و خونوادش رو برای خواستگاری رسمی ترغیب کنه
و به تنهایی باید اینکار رو بکنه ، حضور شما نه تنها فایده ای که نداره
بلکه باعث میشه
این حس در مادر دوستتون به وجود بیاد که شما همه قرار مدارها رو با هم گذاشتین و هنوزم با هم رابطه دارین وکسب رضایت مادر یه امر صوری و بی اهمیته
قطعا مادر دوستتون از این مسئله رنج میبره
6-خونواده شما میتونن به دوستتون به عنوان داماد ایندشون اعتماد کنن
اگه شما محکم و جدی تصمیم به قطع رابطه بگیرین
و دوستتون هم با شما همراهی کنه ، به خونه برگرده و هر جوری که شده رضایت خونوادش رو جلب کنه
قطعا تصویر خوبی از خودش در ذهن خونواده شما به جا میذاره حتی اگه در نهایت مادر دوستتون رضایت قلبی کامل از این وصلت نداشته باشه !
:305:خیلی هم نگران نباشین که اون رو تنها گذاشتین
مطمئن باشین بعد از ازدواج همین همراهی های شما قبل از عقد رسمی یه نقطه ضعف بزرگ برای شما میشه !
ضمن اینکه خیلی وقت هست برای اینکه علاقه خودتون رو بهش ابراز کنین ، بعد از ازدواج هیچوقت تنهاش نذارین ، اونموقع ارزشش بیشتره !
همونطور که دوستان گفتن دوست شما هنوز به اون درجه از بلوغ عاطفی و یا حتی فکری نرسیده ، بنابراین شاید ایشون هم باید به همراه مادرشون با مشاور در ارتباط باشن
حقیقتا چه اضطراری در ازدواج شما و ایشون بود که به فاصله کمتر از یه سال اینچنین خونوادش رو دچار مشکل کرد ؟
چرا خونه رو ترک کرد ؟
باید در قبال اینگونه رفتارهای بچگانه و عجولانه در مقابل شما و خونواده شما پاسخگو باشه
دوست عزیز پخته بودن و خودساخته بودن تنها در استقلال مالی (اون هم به واسطه پارتی داشتن از جانب پدرش ) خلاصه نمیشه
شاید تکراری شده اما اصولا گفته میشه اگه میخواین متوجه بشین درصورت بروز مشکلات(زمانیکه شما بیمارین یا زیباییتون رو از دست دادین یا اشتباه بزرگی مرتکب شدین یا ....)همسرتون چه برخوردی با شما خواهد داشت
به رفتار همسرتون با خونوادش به خصوص مادرش توجه کنین
مادر برای یه پسر ، یک زن با خصوصیات جنسی زنانه نیست بلکه یک انسانه که نسبت بهش مسئوله و دوسش داره
اینکه یه مرد ، من رو به مادرش ترجیح بده و اون رو طرد کنه چندان خوشحال کننده نیست
چه تضمینی هست که نفر بعدی شما نباشین ؟