RE: نگرانی در مورد سلامتی جسمانی نامزدم
بنظر من شما زیادی نگرانین ! خیلیا میگرن دارن ! میگرن هم یه دوره درمانی داره و بعد از اون دوره شدتش خیلی کم میشه ! مامان من میگرن داشت و درمان کرد و الان خیلی خیلی کم سرش درد می گیره ، قرص نوافن هم که معلومه چون قویه به درد بیماران میگرنی می خوره
آخه دندون پر کردن نگرانی داره ؟ با عرض معذرت اما دیدگاه شما منو یکم ناراحت کرد ! مگه دارین اسب می خرین خدای نکرده ؟ اینهمه آدم دندون می کشن ، پر می کنن . این چه اهمیتی می تونه داشته باشه ؟
در مورد عادت ماهیانه هم که خیلی از خانما الان کیست دارن ، تازه ایشون که میگه درمان شده !
می دونم نگرانین اما این چیزایی که ذکر کردین به تنهایی نمی تونه عامل نگرانی باشه ! خیلی از خانما این مشکلاتو دارن و همه هم قابل حله !
فقط یه نکته اینکه کیست بستگی داره چه کیستی باشه ! بعضی کیستها ممکنه باعث بشوند که طرف دیرتر بچه دار بشه و نیاز به درمان و دارو داشته باشه ! اما در کل که بسنجیم اکثر این موارد ناباروری در مورد خانما قابل حله و در مورد آقایون خیلی اوقات خیر !
زیادی سخت می گیرن و ایشون هم که خودشون به شما گفته میگرن دارم ! قبول هم کرده که یه سری ازمایش کامل بده که می تونه شما رو مطمئن کنه مشکل دیگه ای نداشته باشن !
در ضمن با اینکه ایشون پنهان کاری کردن مخالفم ! نامزدی برای همین چیزاست و ایشون هم که گفته صراحتا مشکلش رو ! آخه مثلا اگه نمی گفت عادت ماهیانه نامنظمی داره شما از کجا می خواستین بفهمین ؟ شما تو دوران نامزدی با رفت و آمد می تونین یه سری شناخت بدست بیارین اما هر کسی هم می تونه دروغ بگه ! چه بسا کسی ناراحتی قلبی داشته باشه و پنهان کنه و بعدا این مشکل خودشو نشون بده ! حالا چه آقا چه خانوم !
نکنه مشکل شما چیز دیگه ای هست ؟ به ایشون علاقه دارین؟ از بقیه نظرها ایشونو مناسب می بینین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
خب آقای عزیز مسئله همینجاست.اگر شما همان بار اول که ایشون رو دیدید از سوی خانواده یا خود ایشون مشکلشون رو میگفتند خیلی منطقی تر میشد تصمیم گرفت.
ولی همیشه در رابطه ها بعد از چندین بار رفت و آمد و صحبت بازهم مقداری وابستگی پیش می آید.
تصمیم با خود شماست اگر فکر میکنید واقعا دوستش دارید برای درمانش اقدام کنید.
وگرنه خیلی محترمانه و منطقی رابطه را میتوانید تمام کنید بدلیل نگفتن این بیماری در همان روز اول.چون خود شما هم اشاره کردید که اگرکنجکاوی نمیکردید هیچوقت جریان رو نمیفهمیدید...
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط melisaa
بنظر من شما زیادی نگرانین ! خیلیا میگرن دارن ! میگرن هم یه دوره درمانی داره و بعد از اون دوره شدتش خیلی کم میشه ! مامان من میگرن داشت و درمان کرد و الان خیلی خیلی کم سرش درد می گیره ، قرص نوافن هم که معلومه چون قویه به درد بیماران میگرنی می خوره
آخه دندون پر کردن نگرانی داره ؟ با عرض معذرت اما دیدگاه شما منو یکم ناراحت کرد ! مگه دارین اسب می خرین خدای نکرده ؟ اینهمه آدم دندون می کشن ، پر می کنن . این چه اهمیتی می تونه داشته باشه ؟
در مورد عادت ماهیانه هم که خیلی از خانما الان کیست دارن ، تازه ایشون که میگه درمان شده !
می دونم نگرانین اما این چیزایی که ذکر کردین به تنهایی نمی تونه عامل نگرانی باشه ! خیلی از خانما این مشکلاتو دارن و همه هم قابل حله !
فقط یه نکته اینکه کیست بستگی داره چه کیستی باشه ! بعضی کیستها ممکنه باعث بشوند که طرف دیرتر بچه دار بشه و نیاز به درمان و دارو داشته باشه ! اما در کل که بسنجیم اکثر این موارد ناباروری در مورد خانما قابل حله و در مورد آقایون خیلی اوقات خیر !
زیادی سخت می گیرن و ایشون هم که خودشون به شما گفته میگرن دارم ! قبول هم کرده که یه سری ازمایش کامل بده که می تونه شما رو مطمئن کنه مشکل دیگه ای نداشته باشن !
در ضمن با اینکه ایشون پنهان کاری کردن مخالفم ! نامزدی برای همین چیزاست و ایشون هم که گفته صراحتا مشکلش رو ! آخه مثلا اگه نمی گفت عادت ماهیانه نامنظمی داره شما از کجا می خواستین بفهمین ؟ شما تو دوران نامزدی با رفت و آمد می تونین یه سری شناخت بدست بیارین اما هر کسی هم می تونه دروغ بگه ! چه بسا کسی ناراحتی قلبی داشته باشه و پنهان کنه و بعدا این مشکل خودشو نشون بده ! حالا چه آقا چه خانوم !
نکنه مشکل شما چیز دیگه ای هست ؟ به ایشون علاقه دارین؟ از بقیه نظرها ایشونو مناسب می بینین ؟
ضمن اینکه از همه متشکرم بخاطر نظرات سازنده ولی اینکه ایشون تعدادی از کارهاشو مخفی کرده خیلی با این موافق نیستم...
به نظرم هیچ دختری همون شب اول نمیگه ای پسر من پریدم نامنظمه و میگرن دارم و کیست و ...
تازه امروز داشتم باهاش صحبت می کردم بهم گفت خیلی نگرانی ولی ما همون روزهای اول رفتیم دکتر و دکتر گفته مشکلی نداره و در مورد پرید نامنظمش گفت دکتر یه دوره قرص داده ولی بعدش که دوباره اینطوری شدم گفته این جنبه ارثی داره ...
بقول دوستمون ایشون خیلی راحت میتونست انکار کنه و اصلا از پریدش بهم چیزی نگه و مطمئنا هم من ازش چیزی نمی پرسیدم چون نه محرمیم نه خیلی بهم نزدیک و اینکه من پرسیدم و صادقانه جواب داده باز به نظرم جای تامله.
اینکه پرسیدید علاقه دارم یا نه؟
باید بگم خیلی خیلی اخلاقش بهم می خوره و واقعا دوستش دارم و از همه مهمتر خیلی دوستم داره ...
بخاطر همین در وهله اول بهش گفتم باید همراهم بیای دکتر تا چکاب شی و بنده خدا بدون چک و چونه موافقت کرد و قراره ببرمش دکتر...
بنظرتون بازم مشکلی تحدیدم می کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارشد
بهش گفتم باید همراهم بیای دکتر تا چکاب شی و بنده خدا بدون چک و چونه موافقت کرد و قراره ببرمش دکتر...
بنظرتون بازم مشکلی تحدیدم می کنه؟
به نظر من شما بيش از حد حساسيد خيلي از خانمها پريود نامنظم دارند عوض كردن آب و هوا ناراحتي استرس زياد يا حتي بلند كردن وسيله سنگين ميتونه دوره رو نامنظم كنه.
ايشون كه بدون چك وچونه دارن ميان چكاب با توجه به اينكه خودشون پزشكن خيالشون جمع بوده. پس ديگه چي شما رو تهديد ميكنه.
قدر اين دختر پاك و صادق و پزشك و ............ رو بيشتر بدونيد لطفا:305:
همین جوری مستقیم بهش گفتی باید بیای چکاپ شی؟:163: فکر نکنی شاید بنده خدا ناراحت شه.:305:
دیگه حالا که داره میاد دکتر. دیگه این که میگی به نظرتون آیا مشکلی تهدیدم میکنه، از وسواسته. چه مشکلی می خواد تهدیدت کنه. آهان یادم اومد، شاید تو راه گرگه بیاد تو رو بخوره.:311: مواظب باش. مشکل دیگه ای نیست. راستی، تهدید هم به ح حوله نیست، با ه دو چشمه.
درضمن ای کاش محترمانه تر و دوستانه تر بهش میگفتی.:305: حالا دلیل نمیشه چون اون مظلومه تو این جوری رفتار کنی. به نظرم حتما فردا قبل از رفتن پیش دکتر، براش هدیه ای، گلی و... بگیر و بهش بگو که منظور بدی نداشتی.:43: ممکنه بهش برخورده باشه.:305: حتما از دلش دربیار.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
حالا دلیل نمیشه چون اون مظلومه تو این جوری رفتار کنی. به نظرم حتما فردا قبل از رفتن پیش دکتر، براش هدیه ای، گلی و... بگیر و بهش بگو که منظور بدی نداشتی.:43: ممکنه بهش برخورده باشه.:305: حتما از دلش دربیار.
پيشنهاد خيلي خوبيه لطفا عمليش كنيد اين دختر ارزششو داره:104::104::104:
معذرت ميخوام يكم رك ميگم به جاي اين حساسيتهاي بيمورد يه ذره در مورد روحيات خانمها مطالعه كنيد بازم ببخشيد دوست عزيز باور كنيد قصدم فقط يه دلسوزي خواهرانست
بچه ها واقعا شما خیلی خوبید.
نه بابا بیچاره دختره دیشب بهم اس داد عید رو تبریک گفت و از این بابات اصلا ناراحت نیست.
ضمنا منم مستقیما بهش نگفتم باید بری چکاپ
گفتم من نگران سلامتیتم بهتره یه چکاپ کلی شی تا اگه خدای نکرده بیماری هست زودتر رفع بشه که کار بجاهای باریک نکشه.
اصلا از دستم دلخور نیست.
تازه به مامانم هم عید رو تبریک گفت.
ضمنا ببخشید آقای تسوکه، دیروز کمی رنجیده بودم بخاطر همین تهدید رو اشتباه نوشتم باز هم از تذکرتون ممنونم
باشه واسش گل هم می خرم.:72::46:
بچه ها خیلی دوستتون دارم
یعنی الان خیلی خیالم راحت شد.
ایشالا همیشه موفق باشید.
راستی دیشب اون هم بهم اس ام اس داد که خیلی نگرانی ولی دکتر گفته جنبه ارثی داره و مامانمم اینطوری بوده و بچه دار شده. نگران نباش:43:
سلام خدارو شکر که مشکل شما حل شد
ولی من خواستم بگم این چیزایی که گفتین واقعا هیچ کدوم بیماری نیست به جز میگرن
دندون پر کرده !
چشم ضعیف !
که بیماری نیست خیلی دارن ،من خودم دندون پر کرده زیاد دارم ولی خداروشکر چشمام خلبانیه :310:
و نا منظم بودنم خیلی ها دارن ،اونم بیماری نیست ممکنه در اثر استرس پیش بیاد مثلا موقع عقد یا موقع امتحان کنکور
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم اگر قبل عقد مشاوره ژنتیک برید تو مشاوره ژنتیک سوالاتی می پرسن که کلا پیشینه فرد و بیماری خودش و حتی نسل قبل خودش مشخص میشه
ما مشاوره ژنتیک رفتیم
تمام این سوالات رو پرسید
سابقه کیست،نامنظم بودن،سابقه سقط جنین تو خانواده .... بیماری قبلی ،فشار خون،دیبابت و همه اینها
در مورد هر بیماری که فکر شو بکنید پرسیدن
من تو اون مشاوره متوجه شدم که نامزدم در کودکی اوریون گرفته و گوش سمت چپشم از اون موقع یکمی جزئی شنواییش کم شده
ولی اینارو بهم نگفته بود،البته مهمم نبود که بگه
سلام خدا رو شکر مشکل شما حل شد
خداییش واسه بعضی ها چیا مهمه؟! بعضی بیماریها هست که طرف فقط میتونه کنترلش کنه درمان قطعی نداره دست خود فرد نیست اصلا گیر دادن که چرا این فرد این بیماری رو داره خیلی مسخره هست! خب دست خداست، یعنی خدا تو زندگی هر کی یه امتحان گذاشته یکی یه بلاست، خطایی چیزی، یکی هم یه بیماری... این بنده خدا میگرن داشته حالا من سنگ کلیه(شکر) که خیلی بیماری گنده ای نیستن و قابل درمان (کنترل) هستن در مورد کیستشون من شنیدم این طور دخترا هرچه زودتر ازدواج کنن بهتر میتونن درمان کنن و اینا دوستم این مشکلو داشت.. واسه چشم هم خب پزشکی خوندن جور هندوستان کشیدن داره... دندونم که بچه ها از شکلات دندون ندارن... ما که هیچی... اونم ایران.... والا چی بگم... خدا رو شکر مشکلتون حل شد.
دندون پر کرده داره !!!!!!!!!!!
بابا بیخیال. از هر 10 نفر 9 نفر دندون پر کرده دارن اینم شد اشکال
تو برنامه ماه عسل نشون میداد مرده با زن مبتلا به MS ازدواج کرده بود و خیلی هم عاشق هم بودن حالا شما به دندون پر کرده گیر میدی :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم اگر قبل عقد مشاوره ژنتیک برید تو مشاوره ژنتیک سوالاتی می پرسن که کلا پیشینه فرد و بیماری خودش و حتی نسل قبل خودش مشخص میشه
ما مشاوره ژنتیک رفتیم
تمام این سوالات رو پرسید
سابقه کیست،نامنظم بودن،سابقه سقط جنین تو خانواده .... بیماری قبلی ،فشار خون،دیبابت و همه اینها
مشاوره ژنتیک چیه و کجا باید رفت؟