RE: آیا من با اون خوشبخت میشم؟
دوستای خوبم همه ی حرفاتونو قبول دارم.دیگه به دنبال توجیه کارای اون نامرد نیستم.چون من خودم همیشه باصداقت توورابطمون رفتم جلوفقط برای اثبات عشقم به اون نامردهوسباز،برای همین حتی با گذشت1/5سال باز بدنبال یه جواب قانع کننده میگردم که به چراها و سوالهای منطق خودم بدم چون احساس لعنتی من برمنطق من غلبه کرد.فکرمیکردم احساس اون هم نسبت به من پاک و نابه.
هردفعه از تاثیر آمیزش برای گرم کردن رابطمون حرف میزدو هرموضوعیکه بینمون پیش میومد میگفت باهم باشیم تارابطمون گرم بشه و از اهمیت اینجور مسایل تو زندگی زناشویی.من روهم که همسرم همسرم خطاب میکرد!البته اولای آشناییمون بعدا دیگه نمیگفت.کم کم بهم میگفت که توبداخلا ق شدی اولا بهتربودی.
ایندفه آخرم که همودیدیم گفت تو لحن صحبت کردنت بده و هربارکه اس دادی همش دعوا داشتی یا فحش میدادیومنوهمیشه عصبانی میکنی واسه همین من سکوت میکنم باهات حرف نمیزنم.
باورکنید من اینجوری نبودم.اگه شما جای من میبودید که میدیدیدباخیال راحت داره به زندگیش میرسه و بخاطرش به اینخواسته ها تن دادیدچکار میکردید؟؟؟باتوجه به اینکه خانواده ی مذهبی ای هم داشت پس نباید کمی عذاب وجدان میگرفت؟منم چون میدیدم سنش بالاست براهمین شکی در به تعویق انداختن ازدواجش نمی دیدم تااینکه دانشگاه تویه شهر دیگه قبول شدوگفت خانوادم میگن بعد اینکه ارشدتوگرفتی برات زن میگیریم واینهمه اذیت کردن من وداشتن خواسته های بیجا در این مدت که حتی حاضربودم براش صبرکنم و واقعا صبر هم کردم الان 3,4 ماه بیشترنمونده تا اون زمانیکه گفت صبرکنم ولی نتونست عشقشوبهم ثابت کنه توو اینمدت.
دوست عزيز
حيف از عمر و احساس و انرژي كه شما پاي همچين فردي كه فقط خواسته هاي نفسانيش براش مهمه بذاريد.بيشتر از اين هم به خواسته هاش اهميت نديد ممكنه خداي نكرده.......
حتي اگه اين رابطه به ازدواج منجر شه ولي با اين پسر به خوشبختي منجر نميشه
هرچه زودتر رابطه رو به طور كامل قطع كنيد و به تفريحات سالم،درس،ورزش موسيقي هنر يا هرچه كه دوست داريد بپردازيد تا كمتر به اون پسر فكر كنيد
موفق باشي
با سلام
همونطور که قبلا خدمتتون عرض کرده بودم ایشون بعد از اون اس ام اس دیگه خبری ازش نشد.تا دیروز که پیام داد اون:سلام فردا میای بریم بیرون؟ من:چطور روت شد که بهم پیام بدی؟! یادت رفت اونروز چیکار کردی؟...چیکارم داری که میگی بیام باهات بیرون؟؟
اون:چیکارت کردم مگه؟ کار خاصی ندارم دلم تنگ شده. من:هیچی نشستی به ریشم خندیدی فقط! دیگه جواب پیاممو ندادی.خودتو نزن به اون راه! اون:دیوانه ای ها! اصلا یادم نمنیاد چی میگی.از قصد نبوده.میای بریم بیرون؟ من:{گفتی که باهام حرف میزنی حالت بد میشه...گفتم پس دیگه حرف نزنم؟دلیلت خیلی مسخرست!} اعتنا نکردی حرفامو انگار که با دیوار بودم. اون:آها!گفتم حرف که میزنم شهوتی میشم.فکر کردم جواب نداره خب! من:باشه حرفی نمیزنم تا وقتیکه اراده شو داشته باشی با خانوادت بیای سراغم.اگه تا اونموقع عروس نشده باشم. اون:فردا شب میای بریم بیرون؟ من:گفتم که نه!نمیام.من اهل روابط آزاد نیستم.اشتباه گرفتی.
این حرفارو زدم ببینم عکس العملش چیه. بعد از اون حرف آخرم دیگه هیچی نگفت.
خوشحال میشم بازم باهام حرف بزنید.دوس دارم نظر مدیر و کارشناسان افتخاری رو هم بدونم.
با تشکر 1خسته دل
عزيز دلم از اين ديگه واضح تر؟ شما داشتي دلايل حرفاشو از ايشون ميپرسيدي ولي ايشون فقط تاكيد داشتن كه با هم فردا شب برين بيرون ، جواب هيچ كدوم از سوالاتم نداد.... وقتي هم كه بهش قاطعانه گفتي كه باهاش نمياي بيرون ايشونم ديگه بيخيال شده چون به هدفي كه ميخواسته نرسيده
خيلي واضحه عزيزم. اگه اشتباه نكرده باشم دفعه پيششم سر همين كه شما حاضر نشدي اين روابط رو باهاش داشته باشي و يا باهاش بري بيرون سر همين ها بود كه اس ام اس دادين و بعدش ايشون ديگه جوابتو نداد
چون هر دفعه ايشون با يك هدف مياد جلو و اون سو استفاده از شما هستش. منتها اولاي رابطه تون خيلي ناز شمارو ميكشيده و چند ماهي شمارو پيچونده و گولتون زده به اميد ازدواج . ولي بعدش ديگه ميبينه نميتونه شمارو گول بزنه يه كمي با شما حرف ميزنه تا شايد خامش بشين و راضي بشين ولي وقتي ميبينه راضي نميشين بي خيال ميشه چون ميدونه اينجوري به هدفش نميرسه و ديگه حوصله حرف زدن با شما و توجيه رفتارش نميبينه فدات شم
بطور خلاصه: ايشون به اميد سو استفاده هر دفعه مياد سراغ شما و به شما اس ام اس ميده و وقتي ميفهمه كه به هدفش نميرسه رابطه شو قطع ميكنه و ديگه جواب اس ام اس هاتون رو نميده همين. چون براي اون مهم احساس شما يا ناراحت بودن يا نبودن شما، توجيه شدن شما يا ... نيست ، تنها چيز مهم هدفشه همين
موفق باشي:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته دل1
من:باشه حرفی نمیزنم تا وقتیکه اراده شو داشته باشی با خانوادت بیای سراغم.اگه تا اونموقع عروس نشده باشم. اون:فردا شب میای بریم بیرون؟
خسته دل عزیز سلام
یک سوال؟
خودتان چه فکر می کنید؟
آیا منطق شما می پذیرد که این آقا به خواستگاری شما بیاید؟
من از شما معذرت می خواهم که این حرف را بیان می کنم اما می خواهم یک تصویر از اوج
رذالت این مرد به شما نشان دهم!
این آقا به دنبال یک راه رایگان و بی دردسر و بدون ریسک برای ارضای نیاز های جنسی اش
است و لاغیر! چون میداند اگر بخواهد با یک زن خیابانی باشد که هم ریسک بیماریش
بالاست هم بسیار برای او هزینه دارد!....اگر بخواهد سراغ ازدواج یا صیغه برود که باز هم
برایش هزینه ، مسئولیت و دردسر دارد!...پس کی بهتر از شما که هم دوستش داری هم
نجیب و پاک و سالمی و هم ساده دل!
نگاه این مرد به شما انقدر کریه و زشت و ناپسند است!...شما برای او تنها یک وسیله برای
ارضای نیازهای جنسی اش هستی!...تاریخت که تمام شود شما را دور می اندازد!
تازه خدا شما را بسیار دوست داشته که از شما عکس و فیلم برنداشته تا مایه آبروریزی شود
نوشته ای :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته دل1
من : گفتم که نه!نمیام.من اهل روابط آزاد نیستم.اشتباه گرفتی.
این حرفارو زدم ببینم عکس العملش چیه. بعد از اون حرف آخرم دیگه هیچی نگفت.
در پایان وقتی به او گفته ای من اهل روابط آزاد نیستم با پاسخ ندادنش در واقع گفته ولی من هستم!
هدفش هم از ارسال پیامک به شما دلتنگی نبوده!...در واقع خواسته شما را دو هفته ای
تحت فشار احساسات بگذارد تا حاضر شوی به خواسته اش تن دهی و شما هم بسیار
عالی در مقابلش ایستاده ای و محکم بر دهانش با این حرف زده ای و جواب اوج وقاحتش را
با رفتاری محکم پاسخ داده ای!
واقعا آفرین که به او فهماندی تو از جنس او نیستی! :104: :104: :104:
از این پس به منطقت بگو دائم به احساست بگوید که "احساس من آیا تو هنوز چنین موجود
پستی را دوست داری و آیا تضمین می دهی که در آینده اگر به فرض محال با تو ازدواج هم
کرد قید و بند داشته باشد در حالیکه هیچ از خدا و ظلم بر بندگان خدا شرم و ابایی ندارد؟ "
منطقت که مجاب شده! .... بگذار احساست هم مجاب شود!
در این بین حتما از خداوند مهربان کمک بگیر تا شما را در این راه یاری رساند.
خسته دل قدیمی را بشکن و تازه نفسی زیبا از خود بوجود بیاور و برای همیشه او و خاطراتش را
از ذهنت بیرون کن! پیله قدیمی و کهنه ات را دور بنداز تا پروانه ای زیبا متولد شود :72:
همواره دعاگویت هستم
موفق باشی دوست عزیز
خدا قوت!
:72:
خسته دل عزیز،
به نظر من که اصلا خسته دل نیستی و خیلی هم قوی و سرحالی. چون عالی داری پیش می ری. اصلا شک نکن و کوتاه نیا که در لبه ی پرتگاه بودی و خدا نجاتت داد.
عزیزم یک خواستگاری ساده و در جریان گذاشتن خانواده ها چه شرایطی لازم داره که ایشون نداره؟ کسی که تا این سن شرایطش جور نشده، بعد از این هم نخواهد شد. حتی در صورت خواستگاری و نامزدی با همچین آدمی باید خیلی دقت کنی که فردا زیر همه چیز نزند و نرود.
اگر دو سه سال را بی خود صرف این آدم کنی یهو به خودت می آیی می بینی چه فرصتها و کیس های مناسبی را بی جهت از دست دادی. در ضمن خیلی از موارد هم با تحقیق قبلی و اطلاع از این که شما در یک رابطه هستید اصلا قدم جلو نمی گذارند.
خیییییییییییلی مواظب خودت باش.:46:
حنان نازنینم،بهار غمگین عزیزم و شب نم گرامی ممنون که وقت گذاشتین و باهام حرف میزنید و راهنماییم میکنید.:72:
من تا آخر غرق شدم کاش خدا منو نجاتم میداد.
اون خونه داشت و کارش هم با پدرش بود اوایل اینکارو قبول داشت و به من میگفت که وضع مالی و شرایطم خوبه!همینا باعث فریبم شد که تا اینحد پیش برم.بعد که دانشگاه قبول شد گفت خانوادم میگن باید بعد درست ازدواج کنی.و دراین مابین توقعاتی که از من داشت.
من دختری نبودم که بخواد توی عمرش این کارا ازش سر بزنه یهو به یاد روابطیکه باهاش داشتم میفتم دیوونه میشم باور میکنید دیوونه.
الان که فکر میکنم نمیتونم بفهمم چه نیرویی در درون من که مثلا منطقی بودم باعث شد که تن به این روابط کثیف دادم.دارم از بین میرم.
میترسم حتی پامو از خونه بیرون بزارم هیچ اشتیاقی برای درس خوندن ندارم.همش تو خونم افسرده و منزوی نای هیچ کاری رو ندارم.عذاب وجدان نمیزاره زندگیمو بکنم.
من تو این مدت تمام خواستگارامو رد کردم همینکه زنگ میزدن میگفتم بگو نیان.الان دیگه خواستگاری ندارم چون خیلی از اطرافیانم میدونن که گفتم قصد ازدواج ندارم یا مشکل پسندم.
تازه اگر هم زمانی بخوام ازدواج کنم فکر کردین میتونم؟ اینروابطیکه قبلا داشتم چی میشه ؟نمیتونم به یکی دیگه خیانت کنم
با تشکر 1خسته دل:72:
ببين خسته دل عزيزم:72:
ببين انسان جايزالخطاست عزيز دلم. اگه اينطور نبود كه از بهشت رانده نمي شد. حضرت آدم با اينكه پيغمبر خدا بود كار خطا انجام داد، كاري كه خدا بهش گفته بود انجام نده ولي انجام داد به همين خاطر هم از بهشت رانده شد ولي آيا خدا هرگز اونو نبخشيد؟ معلومه كه بخشيد....
خوب نياز جنسي يكي از قوي ترين نياز هاي انسانه، فكر ميكني اگه اينطور نبود جريان داستان حضرت يوسف و زليخا توي قرآن ميومد ؟ يا اينقدر تقدير مي شد؟ اگه نياز جنسي اينقدر قوي نبود و همه ميتونستن در مقابلش مقاومت كنن كه كار حضرت يوسف اينقدر مهم نمي شد... در اون موقعيتي كه حضرت يوسف بود شايد از 100 مرد نهايتا 2-3 نفر كار حضرت يوسف رو ميكردن ولي بقيه شون..... واسه همينه كه كار حضرت يوسف اينقدر تحسين شده....
ببين توي قانون اسلام هم حالا شايد خانوم شوهر داري رو كه مرتكب زنا شده باشه رو مجازات خيلي سنگيني براش قائل شده باشن ولي خانم بي شوهر يا مجردي كه مرتكب اين عمل شده رو مجازات خفيفي براش قائل شدن ( به اين دليله كه زن شوهر دار اين نياز جنسي توسط شوهرش برطرف ميشه و اگه خطايي ازش سر بزنه به خاطر هوس باز بودن و .... هست ولي زن مجرد به دليل اينكه اين نيازش برطرف نميشه و تحت فشار هست مجازات خيلي خفيف تري داره) گرچه من فكر ميكنم كه شما رابطه جنسي كامل نداشتي و خوب جاي شكرش باقيه
همه اينارو گفتم كه بگم انسان جايز الخطاست خصوصا در موردي مثل نياز جنسي كه خيلي نياز قوي اي هستش و خدا اين نياز رو به دليل اينكه نسل بشر منقرض نشه از قصد قوي در انسان قرار داده
عزيز دلم شما هم مرتكب خطا شدي ، درسته كه اشتباه بزرگي مرتكب شدي ولي به هر حال انسان جايز الخطاست. مهم اينه كه از اشتباهت درس گرفته باشي و ديگه تكرارش نكني و توبه كني مطمئن باش خدا توبه ات رو قبول ميكنه و چون اگه اينطور نبود كه خدا راه رو براي بازگشت باز نميذاشت.
در ضمن خوب اون آقا شمارو گول زد و شما تحت تاثير احساساتتون اون عمل رو انجام دادين كه شايد اگه اون آقا اين كارو نمي كرد شما اين عمل رو انجام نميدادي ، نميگم همه ولي شايد خيلي هاي ديگه هم اگه جاي شما بودن در اون شرايط كاري رو كه شما انجام دادين انجام ميدادن وگرنه ما اينهمه مورد نداشتيم ، اينهمه مورد از رابطه دوستي دختر و پسر كه به رابطه جنسي و حتي از دست دادن باكرگي دختر ختم بشه... اكثر كسايي كه رابطه شون به اينجا ختم شده گول خوردن و تحت تاثير احساساتشون اين كار رو كردن
عزيزم شما انساني با نيازهاي انساني كه طبيعي هم هست، فقط بايد كنترل مي شد كه شما نتونستي در يك مقطع زماني اون رو كنترل كني ..... عزيزم شما فقط اشتباه كردي و اگه از ته دل و با پشيموني توبه كني خدا توبه ات رو حتما مي پذيره
در رابطه با ازدواجت هم نگران نباش، چرا همه خواستگارانت رو رد كردي، شما نبايد به خاطر اشتباهي كه مرتكب شدي خودتو از همه چيز محروم كني...
عزيز دلم شما بايد اين آقا رو فراموش كني، اصلا ديگه بهش فكر نكن و به خاطر رابطه اي كه با ايشون داشتي خودت رو ملزم ندون كه حتما بايد با ايشون ازدواج كني شما چرا ميخواي به خاطر يه اشتباه خودتو توي يه همچين چاهي بندازي؟
ايشون رو به طور كامل فراموش كن.... شما كاري كه انجام دادي در دوران مجرديت انجام دادي پس خيانتي به همسر آينده ات حساب نميشه چون اون زمان همسري وجود نداشته كه بخواد بهش خيانت بشه، هركاري كه توي اون دوران انجام دادي بين خودت و خداي خودت باقي مي مونه و عزيزم اصلا شانس ازدواجت رو از دست نده چون اشتباهي كه شما انجام دادي نبايد به قيمت از دست دادن خوشبختيت تموم بشه عزيز دلم:72: شما بايد ازدواج كني و خانواده تشكيل بدي و نبايد خودتو از اين نعمت محروم كني اونم فقط به خاطر يه اشتباه
كاريه كه تموم شده و رفته ، يه كار اشتباه بوده كه بايد ازش درس بگيري و توبه كني و ديگه انجامش ندي، همين:72:
ديگه عذاب وجدان نداشته باش و به زندگيت ادامه بده و خصوصا اصلا شانسهاي ازدواجت رو از دست نده:46:
موفق باشي:72:
دوست عزیزم
می دانم که دلت دارد از غصه میترکد!...می دانم هم روحت زخمی شده هم جسمت!...می دانم
که بیشتر از همه چیز حس گناه تو را دچار عذاب وجدان می کند اما عزیز دلم خدای بسیار مهربان
و بخشنده ای داری که حتی دوست ندارد بیایی اینجا و حتی برای دیگران گناهت را بازگو کنی و
خدایی داری که پوشاننده تمام عیب ها و زشتی هاست!...خدایی داری که حواسش حتی در حین
ارتکاب گناه هم حواسش بوده که مبادا بنده اش آسیب جدی ببینید یا خدایی نا کرده بچه ای
شکل بگیرد یا آبرویی برود....می بینی چقدر بخشنده است؟؟؟...می بینی چقدر مهربان است؟
او الان بیشتر از تو ناراحت توست و دوست دارد و منتظر است تا به آغوشش پناه ببری و در پاکی
و مهربانی وجودش گناهان و زخم های روحت را در چشمه رلال توبه شستشو دهی و به او
بگویی که اشتباه کرده ای و آنقدر اشک بریزی تا روحت آرام بگیرد و حتی لحظه ای از رحمت
خدا نا امید نشو چرا که از رحمت خدا نا امید نمی شوند مگر کافران!!!
بگذار برای آینده ات هم خدا تصمیم بگیرد!...اگر او صلاح بداند برای تو آینده ای زیبا ترسیم
خواهد کرد پس فکر نکن دنیایت به آخر رسیده و همه چیز تمام شده!
تاوان سنگینی داده ای اما گذشته ات را جایی در میان تاریکی های درونت بیرون بریز و زندگی
جدیدی را آغاز کن!!!...وقتی انسانی خالصانه توبه می کند انگار از نو متولد می شود!
گذشته های تلخت را در روز عرفه (با خواندن دعای عرفه) به تاریخ بسپار و محرم امسال
خودت را تطهیر کن تا آثار گناه را از روحت از بین ببری!
این راز را هم برای همیشه بین خود و خدای خود نگاه دار زیرا خداوند آبروی بندگان مومنش را
بسیار دوست و محترم می دارد!...پس هرگز راز خود را جز برای خداوند اعتراف نکن!
امشب از صمیم قلب برایت از خدا خواستم که پاکی و آرامش و سرنوشتی زیبا برایت تقدیر کند
عزیزم ایمان داشته باش که خداوند صدای دل های شکسته و پشیمان را می شنود!
همین که الان بین مایی یعنی خدا خواسته از این طریق به قلبت آرامش برساند پس حضورت
در این جمع را لطف خدا بدان و این مرد ناپاک را به خداوند بسپار و زندگی جدیدی را آغاز کن!
خوشبخت و سعادتمند باشی
:72:
سلام عزیزم
میدونم ناراحتی میدونم دلشکسته ای میدونم عذاب وجدان داری ولی با همه اینها زندگی در جریانه و باید واقعیت رو بپذیری و چشم به آینده داشته باشی
شما پشیمونی ولی نمیدونی باید چی کار کنی پیش خودتو خدا شرمنده ای
خدارو شکر که متوجه اشتباهت شدی و هنوز سالمی
بهتره توبه کنی و از خدا بخوای توبتو قبول کنه آینده در انتظارته عزیزم پس بهتره شروع کنی