RE: ~~ صندلی داغ سری هفتم ~~
سلام
خسته نباشید آقای مهاجر بینشان
1- من به تعبیر خواب(البته کتابهای در این زمینه رو میگم) اعتقاد ندارم به این دلیل که خداوند در عوض پاکدامنی حضرت یوسف(ع) بهشون "علم تعبیر" خواب داده.پس مشخصه که کار هر کسی نیست.نظر شما چیه؟
2- گفتید عروسی هم میرید،آیا عروسی ای که رقص و آواز هم داشته باشه منظورتون بود یا فقط عروسیهایی که بدون این اسباب هست؟
3-وقتی برای متوفی فاتحه میخونیم باید به اسم بخونیم یا به نیتش کافیه؟
4- چطور با همسرتون اشنا شدید؟
5-از بعضیها شنیده ام مردی که تا 4 تا زن رو صیغه کنه ثواب زیادی میبره (درست و غلطش رو نمیدونم) شما حاضرید به خاطر ثواب در حالیکه همسر دارید کسی رو عقد موقت(صیغه) کنید؟
6-اگر دختر به سن ازدواج داشته باشید و پسری رو مناسبش ببینید ایا خودتون به اون پسر پیشنهاد میدید که با دخترتون ازدواج کنه؟
7- چند وقت یه بار منزل پدر و مادر خودتون و همسرتون میرید؟
8- امروزه خیلی از دختر خانمها و زنهایی که مذهبی شناخته میشن تجملاتی هم هستند! و مثلا توی ازدواجشون دیده ام که خرجهای فراوان و خریدهای آنچنانی و وسایل لوکس و خارجی و مهمونی های پر خرج و ... اما خب ظاهرا هم چادری می پوشند و مراسمات مذهبی میرند و ادعای مذهبی بودن دارند،من به شخصه چنین افرادی رو زیاد نه تحویل میگیرم و نه خوشم میاد ازشون و نه زیاد رفت و آمد میکنم باهاشون،نظرتون در مورد این افراد چیه؟(البته در مورد آقایون هم همینطوره)
9-با توجه به سوال قبلی ، همسر شما چطور هستند ؟
10-چه ویژگیهایی تو همسرتون شما رو مجذوب کرد؟
11-برای اینکه ثابت کنید مسلمان و شیعه علی(ع) هستید حاضرید در عمل برخی کارهایی که مطمئنا بامخالفت خیلیها از جمله خانواده تون روبرو میشید رو انجام بدید؟
12-وضع مالیتون خوبه ؟ یا متوسط یا ...؟
سلام حاج اقا
ببخشید ما دیر خدمت رسیدیم
حاج اقا مسالة ؟:82:
پیش نماز مسجد هم هستین
یه دوستی داشتیم میگفت مسجد ها هم سرقفلی دارن!:)
میگن یه نگاه حلاله ، اگه نگاه طول بکشه چه حکمی داره ؟
ایا اگر فاصله زمانی بین نگاه اول و دوم باشه نگاه دوم هم حلال خواهد بود ؟
ما یه استادی داشتیم که علاوه بر اینکه حوزوی بود تحصیلات دانشگاهی هم داشت و فوق العاده ادم خوش فکری بود ، ما هر وقت برای شروع کاری میرفتیم پیشش ، با خنده و شوخی بهمون میگفت "اونایی که مجردن برن بیرون، ادم عذب فقط یه اولویت داره اونم ازدواجه ، پاشین یه فکری به حال خودتون بکنین !" چند تا حدیث و روایت رو هم چاشنیش میکرد
ماها هم میخندیم و ازش میگذشتیم ولی به من خیلی بر میخورد
شما هم مجرد ها رو تحویل نمیگیرین ؟
میگن طلبه ها وضع مالی خوبی ندارن و به خصوص اگه متاهل باشن به سختی درس میخونن
اما اگه پولدار بشن عجب درسی میخونن نه ؟:)
جمع خودمونیه دیگه !اقا هر جا میشینی شروع میکنن به گفتن اینکه ایمان و تقوی و صداقت و راستی و فهم و کمالات ارزشش بیشتر از زیباییه و نباید برای ازدواج خیلی روی زیبایی تاکید کرد
اگه واقعا اینطوره پس چرا خدا در قران وعده حوریان سیه چشم و پری سیما رو به مومنین میده ؟ چرا نمیگه حوری فهیم و راستگو ؟!
حلقه پلاتینی دست میکنین یا شرف الشمس ؟
به وجود حلقه اونم در دست چپ اعتقاد دارین ؟
بعضیا اعتقاد دارن تو ماه محرم و صفر نباید کوچکترین قدمی برای عقد عروسی و از این جور برنامه ها برداشت
اما بعضی دیگه با وجود معتقد بودنشون حتی تو دهه عاشورا هم مراسم رو انجام میدن و احیانا یه مقدار بی سرو صدا تر
نظر شما چیه ؟
میگن به طلبه ها خیلی سخت زن میدن ، این حقیقت داره (استثنا خودتون رو در نظر نگیرین ، من وقتی بیست سالم بود نمیدونستم میشه به این چیزا هم فکر کرد:104: )
زن گرفتن و شوهر دادن !
حقیقتا نمیفهمم که مرد با ازدواج چه چیز خاصی نصیبش میشه که برای زن نه ! پس چرا نمیگن شوهر گرفتن و زن دادن؟
به همین ترتیب است طلاق دادن و گرفتن (البته حالا برای این یه استدلالی هست !)
حالا واقعا استدلالی هست ؟
تا حالا بهتون سپردن که اگه دختر خوب پیدا کردین ، معرفی کنین ؟
دستی در کار خیر دارین ؟
من دلم میخواد تعداد بچه هام زیاد باشن شاید چهار پنچ تا ، بنظر شما چطوری باید درخواستم رو قبل از ازدواج مطرح کنم که طرف مقابلم هم موافقت بکنه ؟:302:
سه چهار سالی هست که بچه های مذهبی بعد از اینکه لیسانس مهندسی میگیرن چون تازه احساس تکلیف میکنن یا میرن به سمت علوم انسانی و یا تحصیلات حوزوی
از طرف دیگه چون ذهنشون در تمام دوران تحصیلشون معطوف به ریاضیات بوده ، نمیتونن خودشون رو از سیستم صفر و یکی خارج کنن
به همین خاطر قدم زدن در دنیای فلسفه اون ها رو دچار شک و تردید نسبت به مبانی دینیشون میکنه
نظر شما چیه ؟
میگن شک محل عبوره ، نباید توش وایساد برای رسیدن به مقصد باید ازش گذشت
میشه بدون شک کردن به مقصد رسید ؟
تا حالا شک کردین ؟ چطوری ازش عبور کردین ؟
تا حالا شده پای حرفای یه روحانی گمنام بشینی و بعد به خودت بگی بابا عجب اخوندی بود چقدر خوب حرف زد ؟
این عبارت ها رو تعریف کنین
طلبه انقلابی
روحانی درباری
یقه اخوندی
درس خارج اقا:72:
یه جا گفتین به منطقه ای اعزام شدین که اینترنت نداشت پس قطعا خیلی چیزای دیگه هم نداشته
ایا میتونستین قبول نکنین و یا برای نرفتن بهونه بیارین ؟
بعضی از مناطق محروم رو از نزدیک دیدم شرایطشون واقعا اسف باره ، مشکل مالی انچنانی ندارن اما سطح فرهنگیشون فوق العاده پایینه
البته ما برای کار فرهنگی نرفته بودیم کار عمرانی انجام میدادیم (بهتره بگم عملگی رو تجربه کردیم:) ) اما یکی دو هفته باهاشون در ارتباط بودیم ، خیلی از احکام و مسائل عادی و روزمره مثل نماز رو نمیدونستن
حتی یادمه بعضیاشون هم ماهواره داشتن ، برام خیلی عجیب بود که چطور ممکنه چهار تا برنامه فرهنگی مذهبی تلویزیون رو هم تماشا نکردن !
کی کیفیت و کمیت طلبه ها به اون حدی میرسه که سهمی هم به این مناطق داده بشه؟ :324:
حاج اقا من معذرت میخوام اگه اینجا یه مقدار داغه
این صندلیش ریموت داشت نمیدونم بچه ها کجا گذاشتنش
تو رو خدا اگه قصد غش کردن دارین بیفتین سمت اقایون :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مهاجر بينشان محترم
سلام به آنی عزیز و تشکر از ارسال سوالات ٰ البته چون سوالات شما هم جوابهای طولانی می خواهد و چند سویه هستند و چالشی ٰ خیلی نمیشه در این تایپ ٰ بهش پرداخت ٰ اما من باب وظیفه سعی می کنم اشاره بسیار کوتاه داشته باشم ٰ
به نظر شما راه رسيدن به خدا چيست ؟ اگر راه رسیدن ٰ به این معنی باشه که انسان خداوند را بشناسد و به وجود او ٰ عظمت او ٰ جلال و جبروت و شکوه او ٰ رازقیت او و ..... سائر صفات جلالیه و جمالیه و ثبوتیه و سلبیه و باشد .... همون جمله مشهور را میگم که (( الطرق الی الله بعدد انفس الخلائق )) که راه رسیدن به خداوند و شناخت صفات و .... او به اندازه انسانها و بلکه بیشتر از آن می باشد ٰ خود خداوند هم اشاره دارد در قرآن که (( افلا ینظرون الابل کیف خلقت ٰ و الی السماء کیف رفعت ٰ و ... )) آیا فکر نکردی که شتر چگونه خلق شد ؟؟؟ چه کسی او را به این نظم زیبا و ......... خلق کرده و ... آیا به کوهها و زمین و آسمان ... فکر نمی کنید گه چگونه خلق گشته اند ... ) لذا برای رسیدن به خداوند به اندازه مخلوقات عالم راه است ٰ
(( به دریا بنگرم دریا تو بینم ........ به صحرا بنگرم صحرا تو بینم
به هر جا بنگرم کوه و در و دشت ........ نشان از قامت رعنا ٰ تو بینم ))
اما اگر مقصود از راه های رسیدن به خداوند ٰ عبادت باشد (( باید هر آنچه معشوق بپسندد آنگونه عبادت کرد ٰ عاشق اگر حقیقتا عاشق باشد آنچه می پسندند که معشوق بپسندد ٰ راهی را میرود که معبود خواهد ٰ رنگی را به خود می گیرد که معشوق لذت ببرد ٰ و .... لذا باید نگاه کند ببیند او چه خواسته و از چه نوع عبادتی لذت می برد و .... ))
نظر شما در مورد "عرفانهاي نوظهور "چيست ؟ لطفا معايب و محاسن آن را به شكل خلاصه برشماريد .
عرفانهای نوظهور تقریبا عموما چند مشخصه بارز دارند که همین مشخصه ها آنها را بسیار زودگذر کرده و بدون ثمر ( یکی اینکه : در درصد بالا : بر قوه تخیلات بار می شوند و کاری به واقعیات ندارند ٰ مسائلشان فقط خیالی است ٰ دوم اینکه مبنای آنها تقریبا احساسات و هیجانات می باشد ٰ و عقل در امور آنها تعطیل می باشد ٰ سوم اینکه : از طریق امیال نفسانی تقویت می گردند ٰ اینکه چون در وجو انسان قوه شهوانی و نفسانی بسیار قوی و گیراست ٰ لذا برای جمع کردن پیروان از این نقطه قوت استفاده می کنند و ......................
اما نظر من : هرگز انسان به به آرامش ذاتی و همیشگی دعوت نمی کند و آرامش تلقینی آنها بسیار زودگذر و گذراست ٰ
اما محاسن آن : ( با توضیحات فوق تقریبا می توان گفت : در آنها محاسنی نمیتوان یافت ٰ اما لااقل آرامش نسبی به انسان ممکن است بدهند ٰ و ................ )
اما معایب : عقل در آنها تعطیل است ٰ واقعیات در آنها حرفی ندارد و .....
چطور مي توان از آلودگي هاي مذهبي و يا آلودگي هاي زد مذهبي جلوگيري كرد و دچار افراط و تفريط در اين راه نشد ؟و آسيبهاي اين دو نوع ديدگاه تندرو از نگاه شما .
( لا تقدموا بین یدی الله رسوله ... ) این آیه می فرماید ای انسانها اگر در زندگی فردی ٰ جمعی ٰ اقتصادی ٰ اجتماعی و ... می خواهید درگیر افراط و تفریط نگردید تا زندگی و اجتماع و دین شما از آلودگی ها آفات مصون و محفوط بماند ٰ از آنچه خدا و رسولش برای شما بیان می کنند و کرده اند نه قدمی جلوتر برید و نه گامی عقب تر ٰ این است صراط مستقیم که نه گمراهی در آن راه دارد و نه ضلالت و نابودی و نه گرفتار آفت و آلودگی خواهید شد و نه دچار عذاب وجدان و ...
نقل می کنند : فردی از یاران رسول خدا (ص) ازدواج کرد ٰ همسر او بعد از مدتی نزد رسول خدا آمد و گله کرد که : ای رسول خدا الان چند وقتی که با همسرم ازد.اج کرده ام ٰ همسرم به هیچ وجه با من همبستر نگردیده و هر شب غرق نماز و عبادت است و من خسته ام از این نوع برخورد ٰ
حضرت او را طلبید و دلیل برخوردش را خواست ٰ او گفت : یا رسول الله من از اینکه این همسر به خوبی را خداوند به من عنایت کرده ٰ خدا را شکر میکنم و خواستم تا قبل از همبستر شدن به او شکر این نعمت را به جا آورده باشم ٰ
حضرت به تندی به او برخورد کردند و او را از افراط در عبادت و تفریط در مسائل خانواده و جنسی به شدت بازداشتند ...
لذا راه دوری از آفات دین و دینداری و پاک کردن آلودگی های مذهبی و ضد مذهبی عمل به این آیه و حدیث ثقلین است که فرمود (( انی تارک فیکم ...... ما ان تمسکنم لن تضلوا ابدا )) اگر از کنار قرآن و سنت فاصله نگیرید ٰ از همه آفات و الودگی ها محفوظ خواهید ماند و هرگز گمراه نخواهید شد ....
اما آسیب های این نگاه های تند رو آنقدر بسیار می باشد که گاهی انسان را به فرطه کفر و ارتداد خواهد رساند ٰ و آنقدر پیش خواهد رفت که فرد و خانواده و اجتماع را رو به نابودی و انحطاط خواهد کشاند و ............
نظرتان در مورد اين جمله چيست :
دين تعبد فردي است
تعبد یعنی انقیاد و تسلیم محض در برابر اوامر ناب الهی ٰ این تسلیم گاهی در امور فردی می باشد و گاهی در امور اجتماعی ٰ بستگی دارد از چه عینکی به این مسئله نگاهی بیاندازیم ٰ لذا همانطور که فرد در زندگی فردی راهی برای رسیدن به سعادت ٰ جز انقیاد و تسلیم در برابر اوامر الهی ندارد ٰ همین طور اجتماع نیز برای رسیدن به این هدف مهم الهی راهی جز انقیاد و تسلیم ندارد ٰ لذا باید ببینیم از چه وجهی می خواهیم به این مسئله نگاهی بیاندازیم ...
از نگاه شما تعبد فردي اختياري موفق تر است يا تعبد جمعي جبري .....
تعبد فردی اختیاری اگر منجر گردد به تعبد جمعی و اجتماعی و ...... شکی در این نیست که مفدم خواهد بود ..... و موفق
داوري كافري است ؟چرا ؟
این جمله یکی از جملات زیبا از بزرگان می باشد ٰ اما بستگی دارد منظور گوینده و سوال کننده چه نوع داوری باشد ٰ آیا داوری در فوتبال منظور است ٰ در مسابقات ٰ در نظام ٰ در خانواده و .... یا در زندگی دیگران ٰ که همان قضاوت در زندگی دیگران باشد ٰ
فکر کنم ما داوری که به کفر و ارتداد ختم بشه نداشته باشیم ( البته از نظر فقهی نه اخلاقی ) اما خیلی از داوری ها مخصوصا داروی در زندگی دیگران مطمئنا یکی از آفات اجتماعی می باشد که ممکن است حتی افرادی را به کفر و ارتداد نزدیک کند
شاید هم منظور همون پیش داوری ها در مورد رفتار و برخورد دیگران باشد که این هم دست کمی از بالایی ندارد
موفق و پاينده باشيد :72:
ممنون ٰ عذر خواهی می کنم از آنی عزیز که منظور سوالاتشون که تقریبا کلی بودند و مبهم رو نفهمیدم و وقت سوال کردن هم از ایشون نداشتم ٰ چون امروز ساعت 9 شب وقت من تموم میشه ٰ البته چون وقتم کم بود و باید به سوالات دیگر عزیزان جواب بدم ٰ خیلی تند تایپ کردم ٰ اگر اشتباهی دیدید به خوبی خودتون ببخشید ...
شما هم موفق و موید باشید ...
سلام.
از همه دوستان ممنونم.
فرصت سوال پرسیدن از مهاجر عزیز تموم شده.
منتظر پاسخ های مهاجر بینشان عزیز هستیم. (البته اگه دندون دردشون بذاره:) )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
سلا آقای مهاجر بینشان ٰ سلام دوست خوبم
1)اسم کاربری تون جالب هست می شه راجع به اون توضیح بدبد؟
مهاجر بینشان ٰ من در طرح هجرت حوزه علمیه قم هستم ٰ یعنی از طرف حوزه علمیه مهاجرت می کنیم به سراسر نقاط کشور که روحانی نیاز داشته باشن ٰ همچنین چون مشخص نیست که سال آیینده کجا باشم ٰ پس مشخصا جای ثابتی نداریم که نشانی هم داشته باشم ٰ لذا از انتخاب این نام کاربری خوشم اومد و انتخابش کردم ...... تا حالا هم حدود 10 شهر از شهرهای استانهای فارس ٰ کرمان و اصفهان بودم و ...
2)می شه کسی حوزوی باشه ولی به نمازش اهمیت نده؟
چرا نشه ٰ یادم میاد یه روز جایی بودم و با چندتا دوستام صحبت میکردیم ٰ یکی از اونا برای حالگیری نوار ترانه ای روشن کرد و یکی دیگه از اونا به او تذکر داد که خاموش کنه ٰ در همین حین یه بچه سه چهار ساله ٰ بلند گفت : مگه آخوندا دیگه دل ندارن ٰ خلاصه حسابی خندیدیم از حرفش ٰ حالا میگم : چرا نشه : مگه حوزوی دیگه دل نداره :311:
حرف بالا البته شوخی بود ٰ ولی مشخصه در طول تاریخ افرادی بودن به ظاهر عالم که نه تنها نماز را اهمیت نداده اند ٰ بلکه در مقابل نص صریح قرآن و اهل بیت استاده اند ٰ البته وقت نیست که : کارشنسی کنیم که چرا ؟بماند برای بعد ...
3)تو صنفتون خلاف کا ر هم دارید ؟
از جواب بالا جواب مشخص باید بشه دیگه ..... :311:
4)آیا خاطره خاصی دارید که حضور خدا در اون خیلی پر رنگ و ماندگار باشه ؟
آره ٰ خیلی ٰ تو قضیه ازدواجم ٰ واقعا یه معجزه بود ٰ البته بدون توجیه ها ٰ خیلی وقتای دیگه هم بوده که وقت ندارم بگم ٰ انشاالله تو یه فرصت دیگه حتما اشاره میکنم ...
5) برای خودتون تا حالا برای اشتباهی مجازاتی گذاشتید؟ از چه نوع مجازات هایی؟
آره گذاشتم ٰ ولی متاسفانه خیلی تو اجراشون کوتاهی کردم ....
6)خانمتون می دونند توی این تالار هستید؟
خدا به دادم برسه ٰ وقتی میدونه می خوام بیام تو همدردی ٰ اونقدر غر سرم میزنه ٰ بعضی وقتا از ترس غر و نق های اون میترسم بیام :311:
اونم خیلی از مقالات رو میخونه و پی گیری میکنه ٰ اونم این فضا رو خیلی دوست داره ...
7) خانمتون پسورد ایمیل و سایر پسورد هاتون چه در کامپیوتر چه در لوازماتتون را دارند؟ اگه برخی را ندارند چرا؟
نه بابا ٰ مگه ....... از دست دادم که رمز و پسوردام رو به اون بدم ٰ :311:
شوخی بود ٰ آره بعضیهاش رو داره ٰ اگه ندارن چون نمی خواد داشته باشه ٰ وگرنه من چیز خصوصی ندارم که بخوام ازش مخفی کنم ...
8) دوست داشتید برای خانمتون چی بخرید که توانایی مالی اون را نداشتید؟
خیلی ٰ طلا ٰ خونه ٰ ماشین ٰ و ..... ولی خدا روشکر که نداشته ام که براش بخرم ٰ اینجور بیشتر لذت داره زندگی ..........:43:
9) آخرین باری که کودکی کردین کی بوده و چه کار کردید؟ یادم نمیاد ٰ خیلی وقتا تو زندگی کودکی میکنم ٰ همین هم هست که به زندگی لذت میده ٰ مثلا قهر کردن و آشتی کردن کودی رو خیلی ...
10) راز شاد زیستن؟ به حرف مردم اهمیت ندی ٰ مهمترین راز خوب زیستن همینه
11) کدوم یک از امام هامون رابهشون ارادت خاص دارید ؟ چرا؟ همشون در یک کلام ٰ اما اگه بخوام جداگونه بگم : علی (ع) چون نامش از اول زندگی تا حالا باهام بوده ٰ چون هر وقت زمین بخورم و بخوام بلند بشم : میگم : با علی (ع) خیلی این اسم رو دوست دارم ......
12) صبحونه می خورید ؟ بیشتر چی دوست دارید؟ شاید دو سه لقمه ٰ نون پنیر ٰ اونم به زور میخورم ٰ
13) چند دست لباس روحانیت دارید ؟ آیا موقع خرید براتون مهم هست که از جنس اعلا باشه یا نه؟ 2تا عبا ٰ 2 تا دشداشه ٰ یه دونه هم لباده ٰ 2 تا هم عمامه ٰ سر جمع 100 نمیشه ٰ
14) آیا بر این باور هستید که فرزندان شما خلف خواهند شد؟ انشاالله ٰ خدا می دونه ٰ اما همه غم و همم همینه ٰ .......
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
ممنون از شما و سوالاتتون ... ( از عجله کردنم عذر میخوام )
شغل جالبی داری.آدمای مختلف شهرهای مختلف کلی تجربه می تونی کسب کنی.
نظرت راجه به این آدما چیه؟
بن علی
مبارک
پادشاه عربستان
عبداله صالح
قذافی
چرا خدارو شکر نداشتی که بخری؟
نظرت راجه به امضام چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
خسته نباشید آقای مهاجر بینشان . ممنون ٰ شما هم همیشه شاد و پرتوان باشد موعود عزیز
1- من به تعبیر خواب(البته کتابهای در این زمینه رو میگم) اعتقاد ندارم به این دلیل که خداوند در عوض پاکدامنی حضرت یوسف(ع) بهشون "علم تعبیر" خواب داده.پس مشخصه که کار هر کسی نیست.نظر شما چیه؟
دقیقا مثل خودم ٰ منم این کتابهایی که در بازار پخش کرده اند ( مثل تعبیر خواب ابن سیرین و ... ) اصلا اعتقاد ندارم و اصلا صحت هم ندارد ٰ ( التبه در بحث تعبیر خواب روایاتی از امام صادق وارد شده که در آن بحث و شکی نیست )
2- گفتید عروسی هم میرید،آیا عروسی ای که رقص و آواز هم داشته باشه منظورتون بود یا فقط عروسیهایی که بدون این اسباب هست؟
هر عروسی نمیرم . عروسی که رقص و ارگ و ... باشه نمی رم ٰ البته هم خودم اذیت میشم ( واقعا بدم میاد از ترانه و جلف بازی و ... ( و هم در دید مردم هم بسیار بد است و موجب تحقیر روحانیت خواهد شد ٰ و این مسئولیتش زیاد است ... البته ناگفته نماند خدا رو شکر تا به حال موفق شدم خیلی جاها این رسم و بردارم و به جای ارگ و رقص و ... جایگزین آن مولودی خوانی بیاورم ( البته نه مولودی که در مساجد و ... میخوانند ٰ هم شاد بوده هم دف تو اون بوده و دست زدن ) ( عقیده من همیشه این بوده که : بدون گناه هم میشود بسیار شاد بود و شاد زیست
3-وقتی برای متوفی فاتحه میخونیم باید به اسم بخونیم یا به نیتش کافیه؟ فقط نیت آن فرد کافیه ٰ همین که بفهمی برای که میخونی کافیه ...
4- چطور با همسرتون اشنا شدید؟ آشنائی با همسرم ٰ جریانش مفصله ٰ ما هر دو از دوشهر هسیم و غریبه ٰ اما اگه بخوام بگم خیلی خیلی طولانی میشه ٰ ( البت اگه بخوام خلاصه بگم : از طریق یکی از دوستان که اونم روحانی بود )
5-از بعضیها شنیده ام مردی که تا 4 تا زن رو صیغه کنه ثواب زیادی میبره (درست و غلطش رو نمیدونم) شما حاضرید به خاطر ثواب در حالیکه همسر دارید کسی رو عقد موقت(صیغه) کنید؟
اولا در این بحث باید دلیل تشریع صیغه را بفهمیم تا بتونیم پاسخ بدهیم ٰ و آن برای ضرورتهای اجتماعی و ... تشریع شده نه برای هوس بازی و تحقیر شخصیت زن ... نمونه ای کوتاه در زیر اشاره میکنم ...
به عنوان مثال :
1 . در عصر ما بسیاری از جوانان در دوران تحصیل ( آن هم تحصیل های طولانی مدت ) واقعا قادر به ازدواج نیستند ٰ زیرا نه شغلی دارند ٰ نه مسکنی ٰ نه هزینه های سرسام آور ٰ و .... با این حال باید چکار کنند ؟؟؟ صبر و تحمل هر کسی هم در این شرایط امروزی و چهره های بزک کرده و .... بسیار بسیار سخت است ٰ لذا 2 راه دیگر میماند اول : ارضای از راه حرام و روابط نامشروع . 2 ازدواج موقت ...
2 : افرادی که متاهل هستند اما در سفرهای طولانی مدت خارج از کشور و ... گاهی گرفتار محرومیت شدید جنسی می شوند ...
3 : کسانی هستند که همسران آنها ٰ گرفتار بیماری های مختلف و صعب العلاج می باشند که هرگز نمی تواند مساله جنسی خود را حل کنند ....
4 : گاهی در دوران بارداری و شرائط خاص آن ٰ مرد مجبور است با همسر باردارش روابط جنسی داشته باشد و چه بسا جوان باشد و کنترل و صبر بسیار سخت ...
و ................. دهها مورد دیگر از اضطرارهایی که ممکن است پیش آید ٰ پس بحث ازدواج موقت بری ضرورت ها تشریع گردیده نه برای هوس بازی و شهوت پرستی و ... ( پس ما نگاه به سوء استفاده آن در جامعه نکنیم و آن را حرام کنیم و ... آن را فقط در ضرورتها بکار ببندیم تا اسلام را تحقیر نکرده باشیم )
پس اگه از من سوال کنید که آن را انجام میدهم ٰ به طور قطعی میگم : در شرائط فعلی هرگز ...
6-اگر دختر به سن ازدواج داشته باشید و پسری رو مناسبش ببینید ایا خودتون به اون پسر پیشنهاد میدید که با دخترتون ازدواج کنه؟
اگه همه شرائط رو ببینم که مهیاست و پسر را هم فردی لایق بدانم . مقدمات آشنائی آن رو را فراهم میکنم و پیشنهاد میدهم ٰ این حرکت بسیار زیباست و بارها و بارها و در تاریخ از طرف علماء بزرگ اتفاق افتاده ...
7- چند وقت یه بار منزل پدر و مادر خودتون و همسرتون میرید؟ حداقل چهار ماهی یه بار که بشه سالی سه بار
8- امروزه خیلی از دختر خانمها و زنهایی که مذهبی شناخته میشن تجملاتی هم هستند! و مثلا توی ازدواجشون دیده ام که خرجهای فراوان و خریدهای آنچنانی و وسایل لوکس و خارجی و مهمونی های پر خرج و ... اما خب ظاهرا هم چادری می پوشند و مراسمات مذهبی میرند و ادعای مذهبی بودن دارند،من به شخصه چنین افرادی رو زیاد نه تحویل میگیرم و نه خوشم میاد ازشون و نه زیاد رفت و آمد میکنم باهاشون،نظرتون در مورد این افراد چیه؟(البته در مورد آقایون هم همینطوره)
بله ٰ فردی که ادعای مذهبی بودن کرد ٰ مسئولیتش در جامعه چند برابر میشه ٰ و دیگه بعد از ادعا . رفتارش و پیامدهای آن فقط دامن گیر تنها خود او نیست ٰ بلکه وصله ای ناجور است بر تن اسلام و دین ٰ لذا من خودم شخصا از این افراد بدم میآید ٰ به قول معروف که میگن ( یا زنگی زنگ ٰ یا رومی روم ) البته این ضرب المثل خیلی جاها قابل استدلال نیست ٰ اما اینجائی که کسی با ادعا کردن و بد رفتار کردن ضربه به دین و ... میزند واقعا ورود دارد ...
9-با توجه به سوال قبلی ، همسر شما چطور هستند ؟
همسرم الحمد لله هرگز اهل تجملات نبوده ٰ من هرگز در زندگی به ایشان سخت نگرفته اند ولی اون خودشون اینگونه هستند ...
10-چه ویژگیهایی تو همسرتون شما رو مجذوب کرد؟ اول از همه : حق پذیری ایشون ٰ دوم : مقید بودنشان در اعتقادات ٰ سوم : ساده زیستی و ساده زیستی
11-برای اینکه ثابت کنید مسلمان و شیعه علی(ع) هستید حاضرید در عمل برخی کارهایی که مطمئنا بامخالفت خیلیها از جمله خانواده تون روبرو میشید رو انجام بدید؟
خیلی انجام دادم ٰ و خدا روشکر با موفقیت هم صورت گرفته و تاثیر گذار بوده ...
12-وضع مالیتون خوبه ؟ یا متوسط یا ...؟
خدا رو هزاران بار شکر مکینم . اگه بگم مطمئنا خیلی ها باور نمیکنن ٰ ( البته خیلی وقتها نیازی به باور دیگران نداشته ام ٰ ولی برای بعضی ها که باور میکنن میگم تا بفهمن خیلی ساده هم میشه زندگی کرد و لذت برد از زندگی و خوش بود و لبخند بر لب داشت )
من تا همین الان در زندگیم بعد از 11 سال زندگی مشترک و دو بچه : یه پراید دارم و هیچ خونه ای ندارم و تازه در مسکن مهر ثبت نام کردم و حدود 10 میلیون تومان پول دادم و تمام پس اندازم ( البته که آماده کردم برای تحویل خانه ) حدود 2 میلیون و پانصد تومان است ٰ همین . نه دیگر جایی زمین دارم ٰ نه سهام نه و ..... تمام دارائی من فقط همینه ... البته با همین تو این مدت زندگی زناشوئی و قبل آن میتونم بگم شیرین ترین زندگی ها رو داشته ام و خواهم داشت و لذت هم میبرم ٰ باور کنید خیلی ها در حسرت این آرامش زندگی من مانده اند ٰ :43::43::43:
مطلقا از آینده خودم و فرزندانم نگران نیستم ( هرگز و هرگز ) و فقط به فکر انجام وظیفه ام هستم و همیشه این جمله را سرلوحه کار خودم قرار دادم ( تو خوب بندگی کن ٰ خدا خوب بلده خدائی کنه )
( این حدیث رو هم بگم از علی (ع) کی می فرمایند : ( تو بندگی خدا را کن ٰ خدا عالم را بنده تو می کند ) همه ما همه چیز رو دارم اما تو این بندگی متاسفانه مانده ایم و همین مشکل اساسی کار و زندگی ماست ...
ممنون از سوالاتتون ٰ موفق باشید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
سلام حاج اقا
ببخشید ما دیر خدمت رسیدیم
حاج اقا مسالة ؟
سلام به شما دوست خوبم . از اینکه منم دیر جواب میدم ببخشید ...
پیش نماز مسجد هم هستین : آره هسم
یه دوستی داشتیم میگفت مسجد ها هم سرقفلی دارن!:) ...................
میگن یه نگاه حلاله ، اگه نگاه طول بکشه چه حکمی داره ؟ ( نقل میکنن فردی نزد عالمی دست خود را بالا برد و پایین آورد ٰ گفت حاجی این اشکالی داره ٰ عالم گفت : نه
بعد دست دیگر خود را بالا برد و پائین آورد ٰ گفت : این چه ؟ عالم گفت نه اینم اشکالی نداره ٰ بعد چرخی در کمر خود انداخت و گفت این چه ؟ عالم گفت نه ... خلاصه چندین حرکت انجام دد و عالم گفت نه ....
آن فرد به عالم گفت حالا اگه همه این حرکت ها رو همراه انجام بدیم چی ؟ ( همان رقص )
او گفت : تجریه ات خوب بود اما ترکیبت بسیار بد بود ... :311:
این سوال شما هم همینگونه خواهد بود ك نگاه اولا باید کوتاه باشد و دوم غیر ارادی باشه ٰ نه اینکه عمدا نگاه کنیم و بگیم این نگاه اوله و .....
ایا اگر فاصله زمانی بین نگاه اول و دوم باشه نگاه دوم هم حلال خواهد بود ؟ فاصله بین دو نگاه به مدت نیست ٰ به غیر ارادی بودن هست ٰ ......
ما یه استادی داشتیم که علاوه بر اینکه حوزوی بود تحصیلات دانشگاهی هم داشت و فوق العاده ادم خوش فکری بود ، ما هر وقت برای شروع کاری میرفتیم پیشش ، با خنده و شوخی بهمون میگفت "اونایی که مجردن برن بیرون، ادم عذب فقط یه اولویت داره اونم ازدواجه ، پاشین یه فکری به حال خودتون بکنین !" چند تا حدیث و روایت رو هم چاشنیش میکرد
ماها هم میخندیم و ازش میگذشتیم ولی به من خیلی بر میخورد
شما هم مجرد ها رو تحویل نمیگیرین ؟
مگه مجردا دل ندارن ٰ اونا کسی رو که ندارن ٰ ما هم اگه تحویلشون نگیریم ٰ چکار کنن بیچاره ها :311:
میگن طلبه ها وضع مالی خوبی ندارن و به خصوص اگه متاهل باشن به سختی درس میخونن
اما اگه پولدار بشن عجب درسی میخونن نه ؟:)
ما که هنوز پولدار نشدیم تا تجربه اش کنیم ٰ اگه شدیم بهتون خبر میدم وضعیت رو
جمع خودمونیه دیگه !اقا هر جا میشینی شروع میکنن به گفتن اینکه ایمان و تقوی و صداقت و راستی و فهم و کمالات ارزشش بیشتر از زیباییه و نباید برای ازدواج خیلی روی زیبایی تاکید کرد
اگه واقعا اینطوره پس چرا خدا در قران وعده حوریان سیه چشم و پری سیما رو به مومنین میده ؟ چرا نمیگه حوری فهیم و راستگو ؟!
خوب دیگه ٰ اگه این دنیا زیبایی ملاک مهمشون باشه ٰ دیگه حوریان رو از یاد میبین و برای اونا عبادت نمیکنن ٰ :311:
نخیر ٰ زیبایی در اسلام یکی از ملاکات مهم شمرده شده ٰ خیلی هم مهم ٰ روایات هم زیاد داریم ٰ ولی عقل میگه برای اینکه ما از زیبایی او لذت ببریم لازمه اش اینه که در ایمان و تقوی قوی باشه و ..... اگه زیبا باشه و تقوی و ایمان نداشته باشه و خداترس نباشه و ارزش و کمالاتی نداشته باشه چی میشه ؟؟؟
اما اون دنیا دیگه ترس اینکه چی میشه رو نداری ٰ لذا ملاک مهمش زیباییه دیگه ...
حلقه پلاتینی دست میکنین یا شرف الشمس ؟ شرف الشمس دارم در دست راستم
به وجود حلقه اونم در دست چپ اعتقاد دارین ؟ نه ٰ
بعضیا اعتقاد دارن تو ماه محرم و صفر نباید کوچکترین قدمی برای عقد عروسی و از این جور برنامه ها برداشت
اما بعضی دیگه با وجود معتقد بودنشون حتی تو دهه عاشورا هم مراسم رو انجام میدن و احیانا یه مقدار بی سرو صدا تر
نظر شما چیه ؟
مخالف این عقیده هسم ٰ اما باید جوری باشه که حرمت ماه محرم و امام رو نگه داشت ( عزاداری مستحب ٰ اما گاهی ازدواج واجبه ٰ عمل به واجب مهمه یا مستحب ٰ اما از اون طرف حرمت امام را هم نگه داشتن واجب ٰ لذا با پرهیز از مراسمات رقص و ارگ و ..... اشکالی نداره ٰ هر چند اگه بتونند صبر کنند بهتره ...
میگن به طلبه ها خیلی سخت زن میدن ، این حقیقت داره (استثنا خودتون رو در نظر نگیرین ، من وقتی بیست سالم بود نمیدونستم میشه به این چیزا هم فکر کرد:
نه ٰ خیلی این حرف رو قبول ندارم ٰ آره اگه طلبه بره خونه یه کسی که با آخوند جماعت مخالفه ٰ نه سخت ٰ بلکه هرگز نمیده ...
زن گرفتن و شوهر دادن !
حقیقتا نمیفهمم که مرد با ازدواج چه چیز خاصی نصیبش میشه که برای زن نه ! پس چرا نمیگن شوهر گرفتن و زن دادن؟
خوب دیگه ٰ این حرف رو عرف آورده سر کار ٰ نه شرع ٰ لذا جوابش رو هم باید از عرف پرسید ٰ هر چند که خیلی جاها بر عکس میگن و میگن طرف رو زن دادند ٰ ...
به همین ترتیب است طلاق دادن و گرفتن (البته حالا برای این یه استدلالی هست !)
حالا واقعا استدلالی هست ؟
اینم همون جواب قبل رو داره دیگه ٰ ....
تا حالا بهتون سپردن که اگه دختر خوب پیدا کردین ، معرفی کنین ؟
دستی در کار خیر دارین ؟
آره ٰ چندین مورد بوده ٰ که خداروشکر موفق شدم ... اگه دختر خوبی سراغ داشته باشم به بعضی از دوستام که بخواند معرفی میکنم ...
من دلم میخواد تعداد بچه هام زیاد باشن شاید چهار پنچ تا ، بنظر شما چطوری باید درخواستم رو قبل از ازدواج مطرح کنم که طرف مقابلم هم موافقت بکنه ؟
ماشالله ٰ بابا تو دیگه کی هستی ٰ باور کن کسی رو هم پیدا کنین که موافقت کنه ٰ این دخترای امروزی که ما میبینیم ٰ 2 تاش رو هم به دنیا بیارن و سالم بمونن هنر کردن تا چه برسه پنج تا :311:
خوب ٰ به نظر من ٰ فقط نظرش رو بپرس ٰ ولی این چیزیه که بعد از ازدواج میتونین در موردش به موافقت برسید نه حالا ٰ چون این مورد بستگی به شرائط زندگی داره ...
سه چهار سالی هست که بچه های مذهبی بعد از اینکه لیسانس مهندسی میگیرن چون تازه احساس تکلیف میکنن یا میرن به سمت علوم انسانی و یا تحصیلات حوزوی
از طرف دیگه چون ذهنشون در تمام دوران تحصیلشون معطوف به ریاضیات بوده ، نمیتونن خودشون رو از سیستم صفر و یکی خارج کنن
به همین خاطر قدم زدن در دنیای فلسفه اون ها رو دچار شک و تردید نسبت به مبانی دینیشون میکنه
نظر شما چیه ؟ نمیدونم ٰ با این افراد برخوردی نداشته ام ٰ ولی به نظر من اگر با استاد ماهر و خوبی همراهی کنن ٰ راحت میتونن کنار بیان ٰ
میگن شک محل عبوره ، نباید توش وایساد برای رسیدن به مقصد باید ازش گذشت
میشه بدون شک کردن به مقصد رسید ؟ بدون شک بعید میدونم بشه به مقصد رسید ٰ شک همیشه مقدمه یقین بوده ٰ البته به شرطی که به قول شما در آن نایستاد و زود حرکت کرد تا تبدبل به یقینش کرد ...
تا حالا شک کردین ؟ چطوری ازش عبور کردین ؟ آره آ تا دلت بخواد .... من همیشه سعی کنم یه استاد برای خودم داشته باشم تا بتونم با اون شکیات و ... در میان بگذارم ٰ مطالعه هم زیاد میکنم ...
تا حالا شده پای حرفای یه روحانی گمنام بشینی و بعد به خودت بگی بابا عجب اخوندی بود چقدر خوب حرف زد ؟
آره ٰ یادمه رفت بودیم مشهد ٰ یه روحانی لاغر و ضعیف و ... اومد برامون صحبت کرد ٰ او معروف اصلا نبود ولی از کلام دلنشینش لذت بردم ...
این عبارت ها رو تعریف کنین
طلبه انقلابی : تحول گرا
روحانی درباری : خود فروخته
یقه اخوندی : نمیدونم چی بگم ٰ
درس خارج اقا:72: خیلی سخته ....
یه جا گفتین به منطقه ای اعزام شدین که اینترنت نداشت پس قطعا خیلی چیزای دیگه هم نداشته
ایا میتونستین قبول نکنین و یا برای نرفتن بهونه بیارین ؟ آره ٰ خودم قبول کردم ٰ کاملا هم دست خوم بود ...
بعضی از مناطق محروم رو از نزدیک دیدم شرایطشون واقعا اسف باره ، مشکل مالی انچنانی ندارن اما سطح فرهنگیشون فوق العاده پایینه
البته ما برای کار فرهنگی نرفته بودیم کار عمرانی انجام میدادیم (بهتره بگم عملگی رو تجربه کردیم:) ) ایول اما یکی دو هفته باهاشون در ارتباط بودیم ، خیلی از احکام و مسائل عادی و روزمره مثل نماز رو نمیدونستن
حتی یادمه بعضیاشون هم ماهواره داشتن ، برام خیلی عجیب بود که چطور ممکنه چهار تا برنامه فرهنگی مذهبی تلویزیون رو هم تماشا نکردن !
کی کیفیت و کمیت طلبه ها به اون حدی میرسه که سهمی هم به این مناطق داده بشه؟ :324:
آره ٰ متاسفانه همینه که شما میگید ٰ من خودم زیاد اونجاها بودم و بازم میرم ٰ قبلا به صورت کوتاه مدت میرفتم ٰ دو سال هم به صورت بلند مدت رفتم ٰ البته الان خدا رو شکر خیلی طلبه ها به این مناطق رجت کرده اند ٰ اما هنوز کمه ٰ ...
حاج اقا من معذرت میخوام اگه اینجا یه مقدار داغه
این صندلیش ریموت داشت نمیدونم بچه ها کجا گذاشتنش
تو رو خدا اگه قصد غش کردن دارین بیفتین سمت اقایون :)
نه بابا ٰ این حرفا چیه ٰ کنار شما دوستان بودن لذتی داره و با شما رو صندلی داغ نشستن لذتی بیشتر ٰ ایکاش همیشه این جو و زیبائی ها باشه ٰ
ممنون از شما
سوالات منم ول معطل.
تعریفت از ساده زیستن چیه؟
می شه یکی ماشین خارجی داشته باشه وسایل خونه شم یخچال تی وی مبل لوکس و گرون باشه بگیم ساده زیسته
یه نفر دیگه نه ماشین داره نه وسایل خونش گرونه بگیم ساده زیست نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
شغل جالبی داری.آدمای مختلف شهرهای مختلف کلی تجربه می تونی کسب کنی.
اولا از فرهنگ عزیز عذر خواهی کنم که دیر جوابشون رو دادم ٰ تقصیر از من نیست ٰ تقصیر از این اینترنت ( ببخشید ) فلون فلون شده بود ٰ وقتی جواب خارپشت رو دادم دیگه صفحه رو درست باز نکرد و ...
از شغلم گفتی ٰ آره ٰ البته آرزوی من خودمم همینه که همه کشور عزیزم رو برم ٰ تا حالا سه تا استانش رو رفتم و خیلی برام شیرین بوده ٰ
نظرت راجه به این آدما چیه؟
بن علی
مبارک
پادشاه عربستان
عبداله صالح
قذافی
این افراد رو باید با یه چوب راند ٰ افرادی شکم پرست و شهوت پرست ٰ ظالمانی که نه از انسانیت در آنها خبری است و نه حتی از حیوانیت ٰ که حیوانها نیز حتی ذره ای به هم نوع خود رحم خواهند کرد ٰ
اینان همانهایی هستند که علی (ع) سالها از دست آنان خانه نشین شد و استخوان در گلو و خار در چشم
همانهایی هستند که علی (ع) در مورد آنان هشدار داده بود و فرمود : (( بنی امیه بعد از من ٰ برای شما زمامدرانی بد خواهند بود ٰ آنان چونان شتری سرکشی که دست به زمین کوبند و با دندان گاز گیرند و از دوشیدن شیر امتناع ورزند ٰ با شما چنین برخوردی خواهند کرد ٰ و از شما کسی را باقی نخوهند گذاشت ٰ جز آنکه برای آنها سودی دشته باشد یا آزاری بدانها برساند ٰ و بلای فرزندان امیه بر شما طولانی خواهد بود ٰ ... فتنه های بنی امیه پیاپی با چهره ای زشت و ترس آور و ظلمتی با تاریکی عصر جاهلیت بر شما فرود خواهد آمد ........ سپس خدا فتنه های بنی امیه را نابود ٰ و از شما جدا خواهد ساخت مانند جدا شدن پوست از گوشت که با دست قصابی انجام گیرد ٰ خدا با دست افرادی ٰ خواری و ذلت را به فرزندان امیه می چشانند و ....)) خطبه 93 مرحوم دشتی
چرا خدارو شکر نداشتی که بخری؟ البته نه اینکه هیچ چیزی نگرفته باشم ٰ گرفتم ٰ اما اونجور که امروزی ها میگیرن ٰ نه ... جوابش هم بماند دیگه ( میترسم بیاد بخونه و هیچی دیگه ٰ :311:)
نظرت راجه به امضام چیه؟ خیلی زیباست ٰ حقیقت زندگی هم همینه ...
زندگی منشوریست در حرکت دوار
منشوری که پرتو پر شکوه خلقت
با رنگ های بدیع و دلفریبش
آنرا دوست داشتنی،خیال انگیز
و پر شور ساخته است
تعریفت از ساده زیستن چیه؟ به نظر من ساده زیستی در مورد کسی که نداره و نمیتونه داشته باشه : خیلی صدق نمیکنه ٰ به اون میتونیم بگیم صابر و با صبر زیستن ٰ با بود و نبود ساختن ( اینم مثل اینه که کسی قدرت زدن و تلافی رو نداشته باشه بگه من گذشت کردم ... نه گذشت برای کسی هست که بتونه انتقام بگیره و ببخشه ... )
اما ساده زیست به کسی میگن که بتونه خیلی بالاتر از اطرافیانش و ... داشته باشه ٰ بتونه مرفه زندگی کنه ٰ اما مثل همه و پائین تر از دیگران زندگی کنه ....
می شه یکی ماشین خارجی داشته باشه وسایل خونه شم یخچال تی وی مبل لوکس و گرون باشه بگیم ساده زیسته ....
یه نفر دیگه نه ماشین داره نه وسایل خونش گرونه بگیم ساده زیست نیست؟ با توجه با توضیح بالا در هر دو مورد ٰ میشه بگیم نه ٰ
البته نفر دوم : اگه نداره به دفعه به خاطر اینکه نمیتونه داشته باشه ٰ اینجا نمیشه بهش بگیم ساده زیست ٰ اما اگه میتونه داشته باشه و نداره و شاید به دیگران میبخشه بله : اینجا میشه بهش بگیم : ساده زیست ٰ
البته بعضی وقتا هم میتونه داشته باشه ٰ اما نداره که میشه بهش بگی خسیس و ...
در پایان از همه عزیزان و دوستان (( مخصوصا دختر مهربون و همه عزیزان که دیگه اسم نمیبرم اما خیلی دوستشون دارم )) که در این صندلی شرکت کردند و ما را سوال بارون کردند ٰ تشکر میکنم ٰ به من که خیلی خیلی خوش گذشت ٰ
امیدوارم این جمع دوستانه همیشه پابر جا بمونه ٰ و همدردی بتونه یه روزنه زیبایی باشه برای رسیدن به آرزوهای شیرین زندگی ٰ
صندلی داغ باعث شد بیشتر از پیش عاشق این فضا بشم ٰ باعث شد خیلی به دوستان عزیز همدردم نزدیک تر بشم ٰ
میدونید مقام شما نزد خداوند متعال چقدر است ٰ و ارزش این کاری که شما میکنید در این تالار زیبا ٰ بذارید یه داستان کوچولو بگم تا بدونیم همدردی با مراجعان و کسانی که به امیدی مشکل خود را برای شما می آورند تا آرام گیرند ...
امام صادق (ع) یکی از یاران خود را دید ٰ به او گفت : کیف اصبحت ؟ یعنی چه خبر خودمون ...
اون فرد گفت : الحمدلله ٰ یابن رسول الله (ص) من حقیقتا پولی ندارم که بخواهم به مردم ببخشم و ... اما یه کار میکنم : هر روز صبح که از خانه بیرون میزنم ٰ وقتی مردان را میبینم که برای کار و تلاش بیرون میزنند را میبینم ٰ اما گاهی چهره آنها را ناراحت و در هم میبینم ٰ
آنها را صدا میزنم و دلیل آن را از آنها میپرسم ٰ و آنها در جواب : روزگار و سختی های آن را بیان میکنند ٰ مشکلات و ناتوانائی ها و دردها و مصیبتها و ...
من به آنها آرامش داده ٰ توکل آنها را به خدا تقویت کرده و برای آرام کردن آنها مشکلات و مصیبتهای شما اهل بیت را به آنها گوشزد میکنم و آنها آرام میشوند و چهره شان باز و با شادی به سر کار خود میروند ٰ این کار من است ...
امام صادق فرمودند : میدانی خداوند 124 هزار پیامبر برای هدایت مردم فرستاد ٰ که آنها هم مانند تو نه مالی داشتند و نه سرمایه ای تا بتوانند به مردم ببخشند ٰ اما همه آنها همین زیان تو را داشتند ...:72::72::72:
آری او پا جا پای پیامبران الهی گذاشته بود و چه ارزشی و نعمتی بالاتر از این که اقتدا به پیامبران الهی کنیم و دست افردای را بگیریم و توکل او را در زندگی افزایش داده و با این زبانی که همه گونه می تواند بچرخد ٰ آرامش را به دیگران هدیه دهیم ...
به امید موفقیت و سربلندی همه عزیزان :72::72::72::72::72::72: