RE: یکی بیاد منو روانکاوی کنه
نيلوفر خيلي در پي تائيد گرفتن هستي
و اينكه مي گويي همه به تو مي گويند بايد مرد مي شدي نه زن و ............
يك پيام والدي است ،پيام والدي " خودت نباش " كه يك اصل پيش نويسي را مي سازد . ( تعريفش در لينكهايي كه برايت گذاشتم هست )
و بسياري از افراد اين پيام را در كودكي دريافت مي كند
مثال
: نيلوفر اگر پسر مي شد قيامت مي كرد چرا كه مغز اقتصادي فوق العاده ا ي دارد !
حال تو با استفاده از اين پيام رفتار و افكار و احساسات خودت را ساماندهي كرده اي و بر مبناي آن شخصيت خودت را شكل داده اي و ...............امروز همسرت مي خواهد تو زن باشي با تعاريفي كه يك زن دارد .............به همين سادگي .
راهش كنترل خودت و در لحظه بودنت است .
تو يك زن و دختر جوان امروزي و با قابليت هستي و الزامي بر اين نيست تا ظرافتهاي زنانه ي خودت را با اين پيام نديده بگيري و . .............چرا كه در صورت زن بودن هم قابليت هاي تو سر جاي خودش هست و تو هم اگر زن باشي دوست داشتني و قابل احترام و توانا ............هستي . پس دست و پاي بيخودي نزن و خودت را همانگونه كه هستي دوست داشته باش و معرفي كن و از توانايي هايت بر مبناي هما ن كه هستي استفاده كن .
اون تاپیکمو لطفا بخونید
من دنبال تایید نیستم الان بزرگترین مشکل زندگیم همینه همسرم میگه باید محضری بهم نوشته بدی یا راه حل بدی که من اعتماد کنم بهت
اين يك معناي ديگر است .
بي اعتمادي او از تو دليلي به غير از اين دارد . تو بايد ببيني چه كرده اي كه او نسبت به تو بي اعتماد شده و چند درصد احساس او و انچه در او فرو ريخته مسئولش تو هستي .
مثلا
تو غرور او را شكسته ا ي و شخصيتش را هدف گرفته اي و در جاهايي براي كسب قدرت و موفقيت او را نديد گرفته اي و سعي كرده اي به گونه اي رفتار كني كه يعني نيلوفر خوب است كسي كه بد است و اشتباه دارد و ......همسر محترم است و ...............
مثلا مي تواند دليلش قدرت طلبي - تائيد طلبي و ....در نيلوفر باشد . خودت بهتر مي داني و بهتر مي تواني خودت را بررسي كني . چرا كه خودت خودت را بهتر ا ز هر كسي روي كره ي زمين مي شناسي . خودت با خودت كلاهت را خوب قاضي كن و منصف باش .
اگه لطف کنید و صبرکنید اون تاپیکمو بنویسم و ارسال کنم بگید حالا باید چکارکنم و راه حل مشکلم چیه ممنون میشم اصلا حالم خوب نیست تنهام اون هم رفت و باهزارتا سوال تنهام گذاشت و من موندم و یه دنیا سردرکمی
حالا چکارکنم؟
به نظرم بهتر است ذهنت را ساماندهي كني .
خيلي پراكنده هستي و آشفته و بيش از انكه روي پستها دقت كني و فكر كني و راه جل پيدا كني تا آنها را عملياتي كني دنبال حرف زدن هستي و اين ابدا سازنده نيست .
سرعت تاپيكهايت گواه اين مسئله است
آنی عزیزم از حرفهات واقعا استفاده میکنم امروز هم خیلی به دردم خورد خیلی بهم نیرو داد خیلی رفتارام درست تر شده بود همسرم واقعا خوشحال بود که اینطوری رفتار میکنم و میپذیرمش
راجعبه سرعت تاپیکهامم باید بگم که من میخوام همه مسایلم رو بیان کنم تا مشکلم مشخص بشه من باکسی حرف نمیزنم چون برخوردذ دوروبریامو دیدم میترسم صحبت راجعبه مسائل ومشگلاتم چوبی بشه رو سرزندگی خودم و تو شهر غریب هم هستم و تنها زندگی میکنم دوست صمیمی که بتونم اعتمادکنم و حرف زندگیمو بزنم ندارم فقط حرفامو اینجا میزنم تا راهکار بگیرم
راهكار گرفتن به تنهايي كافي نيست .
عملياتي كن .
نه براي يك بار بلكه به شكل دراز مدت و با تمرين و ممارست عادتهاي قديم را دور بريز و از رفتارهاي جديد عادتهاي نو بساز اما باز قابليت اين را در خودت ايجاد كن كه اين عادات نو هم قابليت تغيير داشته باشند و ..............
و پيش نياز باز به تكرار قدري سكوت - قدري تمرين و تمركز - قدري سعه صدر و پذيرش - قدري انعطاف و صميميت و به كارگيري از مهارت و توانايي و ................است .
لطفا بقیهه تاپیگم رو بخونید و بگید چه راه حلی میتونم بدم؟
میتونید کلاس اموزشی یا کتابی دراین مورد بهم پیشنهاد بدین؟
درمورد اخلاق بردگی و اخلاق اربابی من همیشه فکرمیکردم رفتارا و اخلاقم اخلاق اربابی هست ولی الان میبینم که با این همه نقص شامل این گروه نمیشم ولی خصوصیاتم خیلی با این گروه شباهت داره اصلا نمیتونم اخلاقه بردگی رو بپذیرم.؟
(برای تودههایی که مقید و مأخوذ به اخلاق بردگی هستند، اخلاق اربابی، گاه زیبا و تحسین برانگیز، گاهی گناه آلود و فاسد و در اکثر مواقع گنگ و نامفهوم است.یونگ میگوید افرادی که به اخلاق اربابی رسیده اند تاوان این بلوغ را با تنهایی و طرد شدگی پس میدهند. آنها به رضایت درونی میرسند ولی همیشه برای اطرفیانشان، دور از دسترس و غیرقابل درک باقی میمانند.)
فیلم اتش بس رو دیدید؟!
زندگی من و محمد دقیقا همین بوده!
:302::311::163::316:
راجعبه بلوغ فکری برام توضیح میدید؟ ما تو روابط صمیمیمون بلوغ فکری نداریم:302: