RE: موثرترین روش تاثیرگذاری روی نامزدم
[من گفتم بره پیش مشاور یا کتاب بخونه ولی اون حوصله اینجور کارا رو نداره ( برعکس من ) و هر وقت که بهش گفتم یه جورایی پیچونده ...چون آدم چندان صبوری نیست........نمی دونم چطور باهاش رفتار کنم تا اون کارو بکنه و رو اعتماد به نفس و عزت نفسش کارکنه؟؟؟[/size]
[/quote]
شما عملا با اين حرفت بهش گفتي كه اعتماد به نفس نداره.خب منم بودم مقاومت نشون ميدادم .آقايون هرگز دوست ندارن تغيير كنن چون فكر ميكنن چيزي كه شكسته يا شكست خورده بايد تغيير كنه وقتي شما ايشون رو مجبور ميكنيد كه تغيير بكنه پيش خودش فكر ميكنه كه من شكست خورده نيستم كه بخوام تغيير بكنم يا حداقل ميخواد پيش شما اينجوري جلوه بده.خيلي روي كاراش حساس نشيد با كسي مقايسش نكنيد نه پيش خودتون ونه به روش بياريد.از كارها وتصميم هادرستي كه ميگيره شروع كنيد.آقايون تشويق خانومها روخيلي دوست دارن:104:ويا ميتونيد با سپردن كارهايي كه ميدونيد درست انجام ميده شروع كنيد .بخاطر هركاري كه براتون انجام ميده ازش تشكر كنيد
خیلی ممنون
من 7-10 روز تمام روش هایی که شما و دوستان دیگر لطف کردند گفتند را انجام می دم.... و جوابشو برای راهنمایی بیشتر براتون میفرستم...
از همگی ممنون که کمکم کردید:43::46::72:[size=medium]
خواهر عزيزم،
چند تا نكته رو در نظر بگيريد:
1. در دوران نامزدي هستيد! (هر چند با طولاني شدن اين دوران موافق نيستم)
2. كل پست 14 رو يك بار ديگه بخونيد
3. رفتار جرات مندانه رو پيش بگيريد. كارشناس عزيز Baby يك كارگاهي در اين رابطه در تالار ايجاد كردند. بسيار عاليه!
4. هيچ دارو يا راهكاري نيست كه ايشون از صبح فردا با عزت نفس از خواب بلند شوند.. چرا كه افزايش عزت نفس يك روند تدريجي است و خب بهتره ريشه يابي بشه و حتما براي مشاوره به يك مشاور خبره مراجعه كنيد
5. عدم عزت نفس ايشون دلائل تربيتي داره، لذا بايد شكيبايي بيشتري بكنيد!
6. بپذيريد كه همه انسانها حق دارند اشتباه كنند... و تجربه بدست بيارند!
اما چند راهكار:
1. به هيچ وجه ايشون رو سرزنش نكنيد!
2.گاهي كمك كنيد كه تصميم بگيرند/ براي تصميمات ايشون ارزش قائل باشيد
3. ارتباط با دوستان و گروه همسالان رو جايگزين ارتباط با خانواده ها كنيد
4. محيطهايي كه ايشون نمي تونند در اون محيط ها تصميم بگيرند و منفعل هستند رو كم كنيد.
5. معاشرت با افراد مثبت رو در ايشون تقويت كنيد!
6. حتما ايشون رو تمجيد كنيد و اجازه بديد كوچكترين چيزي كه ديديد به چشم شما بياد.
7. بي رحمانه تكيه كنيد! بگذاريد زمين بخورد(طمين خوردن به منظور شكست خوردن نيست، نري بدبختش كني مهندس!)/ مثل بچه اي كه تازه راه رفتن رو ياد گرفته... حواستون باشه! اما بذاريد زمين بخوره....تكيه كنيد!
8. افكار مثبت رو جايگزين تفاسير منفي كنيد مثال: يك كاري انجام مي ده و اون كار اشتباهه!!! مي تونيد سرزنش كنيد و با پيامهاي منفي با منتقد دروني ايشون همدست بشيد با گفتن:
-تو كار خراب كني!
-مگه بار اولته؟؟
- گفتم بذار من انجامش بدم!
- خوش به حال فلاني...
- اينم شانس منه!
اينها همه منتقد دروني ايشونرو قدرت مي دهند و موجب مي شوند كه ايشون بطور كامل منفعل بشه!
حالا حرفهاي بالا رو اينطوري مي گيم:
- مهم نيست! به شكل تجربه بهش نگاه كن!
- دوباره انجامش بده!
- من از هيچ كمكي دريغ نمي كنم تا موفق بشي!
- مطمئنم دوباره مي توني!
- دفعه بعد موفقيت بيشتر خواهد بود!
- هميشه قرار نيست برنده باشيم!!!
9. تصديق كنيد! اين خيلي مهمه كه در رابطه با آنچه هستند صحبت كنيد! نه آنچه نيستند: مثال: مي خواهيد ايشون رو تصديق كنيد و بگيد خيلي باهوشه! نگيد : تو كه ابله نيستي! بگيد: تو باهوش هستي! پس "نيستي" ممنوع و هستي جاش مي ذاريد!
تصديقات منفي انرژي بي نهايت زيادي مي گيرند... مثلا وقتي ايشون چيزي رو گم مي كنند، مي تونيد بگيد: تو واقعا دست و پا چلفتي هستي ها!!! حواست كجاست؟؟؟ بازم گم كردي؟؟؟ اينها ويران مي كنند! اما به جاش مي گيم: هر كسي حق داره چيزهايي رو گم كنه! يا بشكنه! اين طبيعيه!
10. در برنامه هاي خودتون دو نفر حتما مواردي رو كه از انجامشون لذت مي بريد از همين امروز قرار بديد!
11. حتما برنامه ريزي كنيد كه با هم باشيد. با هم رستوران بريد. جشنهاي كوچك داشته باشيد دو نفره!
12. از تكنيك بيان احساسات استفاده كنيد. فكر كنيد ايشون كاري رو انجام مي دهد... خودش هم حواسش نيست كه اون كار چقدر خوب بوده! مثلا يه تلفن... بهش بگيد چقدر احساس خوبي داشتيد! امروز در بدترين شرايط، وقتي زنگ زدي و باهام حرف زدي! واقعا برام خوب بود و آروم شدم!!! ( باور كنيد اين تكنيك معجزه مي كنه!!!!)
13. تكنيك افتخار: كاري رو انجام مي دهند... هر چند ناچيز! مثلا داريد از يه درگاه عبور مي كنيد... مي ايستند و اجازه مي دهند اول شما بريد! بعد از چند ساعت مي گيد: واقعا بهت افتخار مي كنم كه اينقدر آداب معاشرت رو بلد هستي!!! يا مثلا براي شما صندلي رو مي كشند سر ميز شام: حتما بهشون بگيد! مراقب باشيدكه: 1. غلظت و لحن شما، متناسب با كار انجام شده باشد! 2. حتما نبايد كاري براي شما انجام دهند تا شما به ايشون افتخار كنيد!
و اما شما عروس خانوم!
- اينقدر درگير بايدهاتون نباش...
-همه انسانها مثل هم نيستند و از توانايي هاي يكساني برخوردار نيستند
- با خودتون مهربون باشيد
- تمام موارد بالا رو خودتون رعايت كنيد
- به خودتون و ايشون احترام بگذاريد
- مراقب زبان بدنتون باشيد! مردها زبان بدن خانومها رو خوب مي بينند!
- به خودتون كاري رو تحكم نكنيد!!!
سوالي بود بپرسيد! سعادتمند باشيد
مرسیییییییی
واقعا ممنون من راهکارها را امتحان می کنم و اگه خدانکرده مشکلی داشتم باهاتون در میون میزارم
:104::104::43::72: