RE: چطوری با این جواب منفی کنار بیام؟
سلام.
خواستم منتظر بمونم تا سارای عزیز خودش بیاد و بهتون خبر بده. اما دیدم به خاطر محبتاتون دارید به کمک هاتون ادامه میدید. از اینکه میبینم توی جمع به این مهربونی هستم خیلی خوشحالم.:72::72:
ظاهراً مشکل سارای عزیز حل شده.
حالا حتماً به زودی میاد و تعریف میکنه.
ممنون از همه شما دوستای خوبم که تو این مدت با حرفای قشنگتون دلداریم دادید و راههای مناسبی را بهم نشون دادید ، دیروز با حرفای شما دوستای خوبم و صحبتای قشنگ و دلنشین دخترمهربون نسبت به این قضیه رفتار طبیعی تری پیدا کرده بودم و کلا نامزدم را رها کردم و خودم را برای درس خوندن آماده کردم رفتم کتابخونه و در تمام این لحظه ها به خدا می گفتم خداجون حالا که تو ایشون را صلاح نمیدونی منم اصراری ندارم فقط کمکم کن
وقتی برگشتم خونه مامانم گفت که مامان نامزدم زنگ زده و گفته بوده چرا یه تماس نگرفتید ما منتظر تماس شما بودیم چون قبلا خودتون گفته بودید ما باهاتون تماس می گیریم (البته قبل از ماجرای حق طلاق) اینطور که به نظر میاد نامزدم حرفی به خانوادش نزده و آنها در جریان نبودن
من اینقدر خوشحال شدم که سریع 2رکعت نماز شکر خوندم و خواستم بیام اینجا تا به شما دوستای خوبم بگم و از همتون تشکر کنم که تو این مدت در کنارم بودید از همتون ممنونم :46:
نیلوفرمرداب عزیز ممنون از راهنماییت ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید تا وابسته بودنم را قطع کنم
خدا را شكر كه مشكلت حل شد و الان خوشحالي ،خوشبخت باشي.براي كم كردن وابستگي مطالب زير رو بخوون(هر چند ديگه نميدونم چرا ميخواي وابستگيتو كم كني)
عشق: دلبستگی ؟ یا وابستگی؟
رهايي از وابستگي
تفاوت های بین وابستگی و دلبستگی چیست؟
خصوصیات کلی وابستگی
بهتره با نامزدت با آرامش تمام و خونسردي و با احترام به نظر طرف مقابل در اين رابطه صحبت كني تا نظر همديگه رو بدونيد و سو تفاهم ها برطرف بشه
منم خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد . هرچند نتونستم کمکی کنم ولی همیشه پست هاتو می خوندم :227:
خوشحالم عزیزم و بهت تبریک میگم ببین وقتی به خدا اعتماد کنی و مسائل زندگیت رو رها کنی و بسپاری بهش بهترین جواب رو بهت میده
سعی کن نه از اینور پشت بوم بیفتی نه از اونور پشت بوم حد اعتدال رو رعایت کن
راجعبه قطع وابستگی هم باید بگم که حتی درصورتی که با هر انسانی بخوای زندگی کنی نباید بهش وابسته باشی یادمون نره وابستگی و دلبستگی فرق داره
لینک نوشته های گلنوش رو مطالعه کن به دردت میخوره تو تالار این مطالب زیاده
موفق باشی گلم همیشه برای گرفتن نتایج بهتر بسپار به خودش
عزيزم خوشحالم كه مشكلت حل شد و اميدوارم كه به نتيجه هاي خوب خوب برسي .
ايشون قبول كردن يا ديگه حرفي نزدين مارو بي خبر نزاري
خانمي بهرحال از خوشحاليت خوشحالم و برات ارزوي خوشبختي و موفقيت ميكنم :46:
براي منم دعا كن
شاد باشي:72::72:
ممنون از همه شما دوستای خوبم که تو این مدت تنهام نگذاشتید ، آرامش عزیز هنوز من با خودشون حرف نزدم و فعلا مامانشون یه قراری گذاشتن تا بیان خونمون ،هر اتفاقی بیفته حتما خبرتون می کنم چون به راهنمایی های خوب شما دوستان احتیاج دارم بازم ممنون از همتون
من هم امیدوارم با خبرای خوب برگردی:72: