RE: بعد از 4 ماه قطع ارتباط باهام تماس گرفت.چی کار کنم؟
سلامی دوباره به دوستان همدردی ام
من الان تو احساس هستم وفکر میکنم که شاید درست تصمیم نگیرم,میخوام شما که خارج ماجرا هستین کمکم کنین
بهم ایمیل داده و بعد از 20_25 تا ایمیل فورواردی که هیچ صحبتی نمیکرد ومن هم جوابشو نمیدادم,الان سلام کرده و حالم رو پرسیده وگفته که دیگه شاید نتونه بهم میل بده چون دیگه نیست از 1 دی.
حالا سوال من اینه,من دیگه نمیخوام بدون جریان رسمی وارد ماجرا شم و خودمو درگیر کنم
میخوام بهم لطفا بگین که الان جواب سلامشو بدم یا سکوت کنم؟
جالبه شمارمو که داره چرا فقط با ایمیل ارتباط برقرار میکنه؟
حالا باید جواب بدم یا همون سکوتی که دارم نشان دهنده ی خیلی چیزاست؟
به نظر بنده حقیر سکوت کنید.اون وقت هست که در محک آزمایش قرار میگیره.
از یک دی به بعد چی می شه که دیگه نیست؟
یعنی چی؟
خب اگه دیگه نیست حالا گیرم شما هم گفتی خوبی یا بدی. بعدش چی؟ ایشون که دیگه نیست.
به نظر من جواب نده. یه چیزی گفته که شاید توجهت جلب بشه.
شوکا یعنی چی دیگه نیست از 1 دی؟
هرجا باشه به ایمیل دسترسی داره که!
نمی دونم چی بگم ولی من بودم اگر اون شخص برام مهم بود جواب میدادم
اگر مهم نبود و می خواستم کلا فراموشش کنم جواب نمی دادم
خیلی وقته در محکه آزمایشه ولی هیچ اقدامی نکرده,فکر کنم الان میخواد بره سربازی که گفته نیستم
میدونین تو احساسم تناقض دارم از یه طرف دوستش دارم و میخوام سکوت کنم ببینم چی کار میکنه از یک طرفم دیگه روانم خسته شده هر موقع از فکرش میام بیرون سرو کلش پیدا :302:میشه
یا این که با خودم میگم که مثلا یه میل بدم و بگم دیگه به من میل ندین لطفا, بعدش بببینم چی کار میکنه....
چی کار کنم؟:302:
مرسی جوابمو دادین
به خدا بد جوری گیر کردم.
نازنین جون واسم مهمه چون دوسش دارم ولی رابطمو قطع کردم تا رسمی بیاد جلو
اونم میدونه من دوسش دارم ولی من حس اونو دقیق خبر ندارم,آخه یاد کاراش که میفتم اینو میگم.
به خدا خسته شدم,چون هر موقع رهاش میکنم وفراموشش میکنم, برمیگرده
آخه منم این وسط احساس دارم,چه جوری مدیریتش کنم?
دوست عزیز ایشون وقتی شما رو میشناسه و شمارتون رو داره هیچ منطق صحیحی در برقراری تماس با ایمیل وجود نداره. دلیل اینکه 2 ماه مرتب فقط براتون ایمیل های فورواردی فرستاده این بوده که میخواسته غیر مستقیم ذهن شما رو درگیر خودش بکنه و شما احساساتی بشید و جهت برقراری ارتباط اقدام کنی وقتی دیده جواب ندادی و اقدام نکردی با ایمیل احوالپرسی و من دیگه از 1 دی نیستم خواسته به طریق دیگری شما رو مجاب کنه ارتباط برقرار کنید مخصوصا که در مدت 2 ماه هم شما رو به ایمیل هاش هرچند فورواردی و غیر مرتبط به شما عادت داده و حدس میزنه با این اظهار ایشون،احساس خلا کنید و شاید اقدام به برقراری ارتباط کنید . آنجاییکه از شما خواسته برای انتخاب رشته برید محل کارش ! و شما نرفتید و میگید از آن به بعد سرد شده دلیلش این هست که با نرفتن باعث شدید قدمی از اهدافش دور بشه و ایشون با سرد برخورد کردن خواسته بعد از این از نظر روانی به خواسته هاش پاسخ مثبت بدید تا دیگه رنج برخورد سرد رو به خود نبینید! . متهم کردن شما به عدم تعهد بهانه ای بیش نیست . و در کل با توجه به عملکردشان ایشان شما را نه برای ازدواج بلکه سرگرمی و در صورت امکان سو استفاده می خواهند و با ترفندهایی میخواهند که خودتان با پای خودتان به سمت آتش بدوید.
شوکای عزیز
هیچ گونه ارتباطی برقرار نکنید .
و تمرکز زدایی کنید . یعنی به ایشون و کاراش اصلاً فکر نکنید . ایمیلهای ایشون را باز نکنید . و خودتون را با فعالیتها و برنامه های مفید و انرژِ بر سرگرم کنید . و از تکنیک توقف فکر در رابطه با یاد ایشون بهره ببرید .
راهنمائی های لازم به شما داده شد . بهتره عملگرا باشید .
موفق باشی
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
نازنین جون واسم مهمه چون دوسش دارم ولی رابطمو قطع کردم تا رسمی بیاد جلو
اونم میدونه من دوسش دارم ولی من حس اونو دقیق خبر ندارم,آخه یاد کاراش که میفتم اینو میگم.
به خدا خسته شدم,چون هر موقع رهاش میکنم وفراموشش میکنم, برمیگرده
آخه منم این وسط احساس دارم,چه جوری مدیریتش کنم?
شوکا جون من در جریان رابطه شما نیستم و تاپیک قبلی هم ازت ندیدم ولی با این چیزایی که می گی دو تا مورد به ذهنم رسیده که نمی دونم چقدر درست باشن....
1.اینکه اون واقعا به اون صورت جدی به این ارتباط فکر نمی کنه و چون می دونه تو دوستش داری هر از گاهی دوباره خودش می ادجلو تا همیشه احساست رو تحریک کنه و خیالش راحت باشه که تو هستی ،ببخشید این حرف رو می زنم ولی می گم تا منظورم رو بفهمی ..می خواد تو آب نمک نگه داره .. تا ببینه حالا بعد چی میشه.
2.اون هم دوستت داره شرایط ازدواج و اومدن رسمی رو نداره و به همین دلیل رابطه رو به صورت جدی شروع نمی کنه و فقط دورادور این پالس ها رو می فرسته که بهت بگه من هنوز هستم و هنوز به یادتم .
در هر دو صورت تو باید این رابطه رو تموم شده بدونی ...
مورد اول که مشخصه چرا
مورد دوم هم به این دلیل که نتونسته منطقی رفتار کنه و با درایت این مشکل رو حل کنه و باهات رو راست باشه و همه چیز رو برات توضیح بده و هیچ تلاشی نکرده برای حفظ و ادامه ارتباط ،مثلا از طریق صحبت با خانواده شماو ....فردی نیست که بشه روش حساب کرد.
و اینکه احساس تو رو نسبت به خودش می دونه این کارش یه جور خود خواهیه که با اینکه شرایطش جور نیست و نمی تونه رسما اقدام کنه و می دونه این تو رو اذیت می کنه بازهم نمی زاره ذهنت تو از اون فرد آزاد باشه....
اگر کسی آدم رو واقعا بخواد به ی طریقی بهش ثابت می کنه ...این انقدری به خودش زحمت نمی ده که به تو بفهمونه براش مهمی ...چه برسه به اینکه بخواد بهت ثابت کنه دوستت داره.
پس سعی کن احساست رو مدیریت کنی!حالا چه جوریشو واقعا خودم هم نمی دونم ولی شاید ی راهش این باشه که به خودت یادآوری کنی روزهایی که فکرت مشغول اون بود و وقتت رو با رویا پردازی سپری کردی و هیچ فایده ای نداشت به جز اینکه سردرگم بشی و نتونی به فرصت های بهتر زندگیت فکر کنی
بازم مورد اول محتمل تره
موفق باشی عزیزم :46::46::46:
من فکر میکنم قضیه 1دی رو واسه این گفته که تو رو تحریک و کنجکاو کنه که جوابشو بدی.داره اخرین تیرهاشو امتحان میکنه.اما بدون اگه براش مهم بودی در حد ازدواج، 2ماه رابطه به این شکل نگه نمیداشت و بدتر با این روش که فقط مال دوستیه رفتار نمیکرد.این که تو رو تحریک کنه به سمتش بری که بعدا اگه بهش گفتی چرا منو سر کار گذاشتی؟بگه مگه من چی بهت گفتم.خودت َشروع کردی.من فقط گفتم دیگه نیستم
در رابطه ازدواج همه چیز کاملا شفافه ،فقط در دوستی ادم با دست پس میزنه و با پا پیش میکشه
ممنون از همه
فقط یه موردی
به نظرتون بهش ایمیل بدم و محترمانه بگم که بهم دیگه ایمیل نده?فکر میکنین هیچی نگم بهتره
یا ازش بخوام که دیگه باهام ارتباط برقرار نکه?
چون دیگه میخوام بیرونش کنم از ذهنم.
آیا سکوت بهتره یا تو ایمیلم ازش بخوام که باهام هیچ ارتباطی نداشته باشه?
ببخشید از بس سوالش تو ذهنمه دو بار با مدلای مختلف پرسیدم
فرشته ی مهربون عزیزم باور کنید هر حرفی رو که شما و دوستای عزیزم زدین بهشون عمل کردم.این جا رو هم میخوام کمکم کنین که از 2 راه بالا کدومش به نظرتون واسم بهتره.....