-
RE: زن شلخته دیدید؟
اینقدر به خودت تلقین نکن که شلخته ای. ضمنا شلختگی ژن نیست که تا آخر عمر دنبالت باشه، یه صفته که خودت به خودت چسبوندی. به نظر من اول هر روز به خودت تلقین که خیلی منظمی. ضمنا تلقینات مامانت که توی زندگیت موفق نمیشی خیلی روت تأثیر منفی گذاشته. بهتره این صفت رو اینقدر تکرار نکنی.
یه ماشین ظرفشویی اگه میتونی بخر، رومیزیاش هم خوبه، صبح حتما ورزش کن. کارهاتو با موسیقی شاد انجام بده تا سریعتر ازنجام بشه. :43:
-
رایحه عزیزم سلام
گل من تغییر سخته قبول!
اما غیر ممکن نیست عزیز دل!
شما که این همه زحمت کشیدی...یادته چقدر تلاش کردی واسه درست کردن بورد؟
یادته همسرت چقدر خوشحال شد؟
تغییرش بده رویه ی زندگیت رو!
این تغییر طولانییه و زمان بر اما من که گفتم هر روز کارهاتو لیست کن!
هر روز برای خودت زمان معین کن و اگه به موقع انجام دادی خودتو تشویق کن و اگه نتونستی
خودتو تنبیه!
عزیز دلم روند پیشرفتت رو یادداشت کن اما از خودت توقع بیجا نداشته باش!
سخته و زمان بر اما شدنیه!!!
باور کن من خودم به سختی تونستم اخلاق های بد رو کنار بگذارم!
اما شد و شدنیه!
رایحه من عمل کن فقط همین.
انقدر هم به ضمیرت نگو زن شلخته!!!
شما فقط یکم ذهنت شلوغه! همین.
همون برنامه رو برو جلو
همیشه خودت پیگیر کارهات باش!
از خودت توقع زیاد نداشته باش
آهسته و پیوسته گل من!
:46:
:104: این تشویق هم بخاطر شجاعتت در گفتن ایراداتت :43:
:72:
-
سلام بهار شادی عزیزم
یه هفته ای می شه برنامه رو برد نمی نویسم به همین دلیل کمی اوضاع خونه به هم ریخته شده.:302:
اما من از رو نمی روم بازم از دوباره شروع می کنم.الان واسه فردا باید برنامه بنویسم.چند سوال:اینکه می گفتی نتیجه رو تو یه دفترچه یادداشت کن رو بیشتر توضیح بده.
تشویقو تنبیه رو هم همینطور بیشتر توضیح بده.:46::72:
از یکشنبه قراره برم باشگاه.امیدوارم یه کمکی واسم باشه.
-
رايحه منم يه مدت اينجور بودم عين جنازه.تا صبح بيدار بودم تا بعد از ظهر خواب!
همش هم كسل و دراز كشيده رفتم كلاس ثبت نام كردم از 7:30 صبح تا 2:30 عصر.
با اينكه بيدارشدن سختمه ولي خيلي سرحال ترم اصلا تو خونه موندن آدمو له ميكنه.
باشگاه رفتنت يه كار درسته براي قدم اول...:104::104::104:
-
سلام رایحه عزیز
طبق ظرب والمثل همیشگی ترک عادت موجب مرضه .زیاد به خودتون سخت نگیرید و فقط ارادتونو بالا ببرید ما نمیتوانیم کسی را تغییر دهیم و فقط راه حلهایی برا تغییر را بیان میکنیم از جمله : .
واحد برنامه ریزی :به طور امتحانی یه هفته سعی کن ادم با نظمی باشی تا نقاط ضعف و قوتت مشخص بشه
تقسیم بندی ساعتهات :برا هر تایمی یه برنامه قرار بده
انعتاف پذیر باش :یعنی گاهی میتونی بی نظم باشی مثلا تو اشپزی همه خانم ها گاهی بی نظم میشن قرار نیست یه شبه ادمه با نظمی بشی به تدریج
ایجاد عادت:یه کارای ریتمیکو که همیشه انجام میدی رو تو تایم مشخصی انجام بده انو برا خودتون قانون کنید که فلان کارو فلان ساعت انجام میدم
واقع نگر باش:در برنامه ریزی واقعی فکر کنید همه کارها رو که تا الان با بی نظمی انجام میدادم حالا نمیشه همشونو یه شبه نظم بدم هر کدومو اولویت بندی کن
عدم توقف برنامه :یه هفته تموم شد و شما کجا ها طبق برنامه عمل نکردی و بی نظمید نقاط قوت و ضعف رو مشخص کنید.(نه میبینم که پیشرفتتون بالا بوده و فقط یه کوچولو نظم داشتید مزاح کردم:311:)
راستی یه سوال مگه تاپیک هایی که از اخرین پستش (که 16 مهر بوده)2 هفته گذشته میشه دوباره فعال کرد اخه همیشه مدیر حامد 65متذکر میشدن یا شایدم در مورد شما پارتی بازی شده اگه پارتیی چیزی دارید دست مارا هم بگیرید:311:
-
ممنون دوستان
مریم و بابا لنگ دراز عزیز.آره مدیرا همیشه می گن وقتی ایجاد کننده تاپیک ،تاپیکو به روز نکرد شما حق ندارید این کارو کنید حالا یه عضو تازه وارد که قوانینو نمی دونسته منظورم دریاست تاپیک منو به روز کرده منم که بدم نیومد بازم از شما دوستان عزیز کمک بخوام.این شد که سوالمو پرسیدم.شما می تونی تاپیک خودتو به روز کنی دلبندم.
علت این قانون اینه که احتمالا ایجاد کننده تاپیک دیگه احتیاجی به راهنمائی نداره.اینطوری بی خودی یه موضوعی تو ارسالهای روز قرار می گیره که این خودش باعث بی نظمی در تالار می شه.
-
رایحه عزیزم
من فکر کردم را حل هایی که بهت دادم عملی و کارساز نبوده و دوباره تاپیک زدی :)
خوب منظور از یادداشت در دفترچه یعنی نوشتن روند تغیراتت! تا در آینده بتونی بهش نقب بزنی و
بهت کمک کنه!
منظور از تشویق خودت یعنی اگه طبق برنامه رفتی جلو باید خودت خودتو تشویق کنی و برای خودت
یک هدیه بخری و اگر نرسیدی خودت رو تنبیه کنی و از یک کاری که دوست داری خودت و محروم
کنی تا ضمیرت بفهمه که میخوای منظمش کنی!
موفق باشی گلم :43:
:72:
-
رایحه جان منم یه پیشنهاد برات دارم
چندروز تو هفته رو واسه تمیز کاری کلی خونه نظر بگیر روزهایی که همسرت ساعات بیشتری بیرون و...
بعد واسه اینکه بمرور ذهنت دارای نظم بشه همیشه این تمیزکردن و از یه گوشه خاص و یه اتاق خاص شروع کن و به یه روند پیش برو . مثلا" اگه از اتاق پذیرای شروع میکنی بعد میری سراغ اتاق خواب بعد اشپزخونه برای بارهای بعد هم دقیقا" به همین روند عمل کن اگه اول جارو میکنی بعد گردگیری بار بعدم دقیقا" همین کار کن این باعث میشه ذهنت نظم بگیره ناخوداگاه و هی اضافه کاری نکن این و ورداری بذاری اینور دوباره بذاری اونور .... و تا نقطه مورد نظر کاملا" مرتب نکردی سر نقطه بعد نرو ( اخه خیلی ها ازین اتاق میرن اون اتاق سرشون گرم میشه یادشون میره چیکار میکردن )
در عین حال که کار میکنی میتونی موزیک یا هرچیو که دوست داری گوش کنی و به خودتم قول بدی تا کاملا" کارت تموم نشده متوقف نشی مثلا" نری پای تلفن و ...
توی برنامت میتونی این انعطافم داشته باشی که مثلا" شما که شب ها بیداری کارهای بی سر و صدات رو اونموقع انجام بدی مثل مرتب کردن کمدت یا گردگیری و ...
امیدوارم بدردت بخوره
-
سلام شما تنها اكسي نيستيد كه اين مشكلو داره منم اين مشكلو دارم واقعا بايد چيكار كرد:302::302:؟
-
سلام رایحه جان.
منم با اینکه مثلا خونه مامان بابام همین مشکل رو دارم چون همه کارا با منه.بابای منم ظهرا میاد خونه و خیلیم رو نظم و تمیزی حساسه.
اول بگم کارای خونه واقعا سخت و مشکله و بدتر از سخت بودنش اینه که وقتی هرروز یه کار تکراری انجام میدی واقعا حوصلت سر میره.پس گاهی به خودت حق بده خسته بشی یا دلت بخواد تنبلی کنی.
من چندتا از روشایی که استفاده کردم رو میگم شاید به دردت خورد.
برای مردا دو تا مورد خیلی مهمه:اول شکم و غذایی که میخورن دوم مرتب بودن خونه.مردا خیلی کلی نگرن و اینکه کلا خونه مرتب باشه براشون مهمه.
من بعضی وقتا که میدونم فرداش دیر بیدار میشم یا حوصله ندارم شب قبلش غذا میپزم یا گاهی برنج رو زیاد میپزم و یکی دو روز فریز میکنم.وقتایی که بیکاری حبوباتو بپز و با سبزی و..فریز کن،کلا یه کاری کن تا موقع غذا پختن کمترین وقتت استفاده بشه.
صبحا فقط خونه رو مرتب کن اما بقیه کارا مثه لباس شستن و اتو کردن و نظافت سرویس بهداشتی و..رو بذار وقتی شوهرت خونه است.اینکار یه حسن هم داره،اونم اینه که شوهرت میبینه واقعا کار خونه زحمت داره اینجوری اگه یه روز خونه نامرتب بود هم ایراد نمیگیره.
وقتی شوهرت بیکاره یا روزای تعطیل وادارش کن بهت کمک کنه،شاید اول غر بزنه بگه سر کار خسته میشم،اما شده یه کار کوچیک هم بهش بده انجام بده.اخه نمیدونم چرا وقتی کسی تو خونه کار نمیکنه درجه ایرادگیریش بالا میره.
موقع کار کردن اگه اهنگی پخش میشه یه قری بده جدی میگم.موقع کار کردن البته وقتی تنهایی برقص،بلند بلند اوازبخون..قربون صدقه خودت برو...