RE: رابطه ام با پدر مادرم خوب نیست (خیلی ناامیدم)
برای شما در این سن کار خوبه در کنارش تحصیل محوریت رو بگذار رو کار 24 سالته 84 سالت که نیست انقدر نا امیدی خواستگار و شوهرم برات میاد الان خودتو جلو نگه دار من 23 سالمه و تا الان هر خواستگاری برام پیدا شده سوال نکردم کیه گفتم نه چون مطمئنم آزادی و پیشرفتی که الان میتونم داشته باشم بعد از ازدواج محدود تر هست به فکر خودت باش آرایشگری رو اول یاد بگیر تو آرایشگاههای دیگه حتی مجانی کار کن مشتری جمع کن بعد به نظرم سعی کن شریک پیدا کنی مثلا کار از تو سرمایه از اون آرایشگری پر در آمده و دانشگاهم برو اینجور که معلومه هنر شرکت کنی بهتره
آناهيتاي عزيز رشته گريم در تئاتر هم به كار شما نزديكه . در ضمن يه جمله قديمي يادمه كه هميشه كمكم كرده و اون اينه:"خداوند راهي را پيش پاي ما ميگذارد وقتي اشتباه ميكنيم راه ديگري را پيش پايمان ميگذارد..."حالا كه خدا راه ديگري پيش پات گذاشته شروع كن و ادامه بده..
راستي بيست و چهار سالگي تا 29 سالگي گل جوانيه تو الان در اوج جواني و زيباييت هستي دخترم.. ديگه نشنوم ياس بخوني؟! باشه؟
تو دانشكده هم ميتوني با كار دانشجويي بخشي از مخارجو كم كني سراسري بخوني كه چه بهتر..ببينم چقدر تلاش ميكني.. ماشالله دختر جوونم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ملاحت1
آناهيتاي عزيز رشته گريم در تئاتر هم به كار شما نزديكه . در ضمن يه جمله قديمي يادمه كه هميشه كمكم كرده و اون اينه:"خداوند راهي را پيش پاي ما ميگذارد وقتي اشتباه ميكنيم راه ديگري را پيش پايمان ميگذارد..."حالا كه خدا راه ديگري پيش پات گذاشته شروع كن و ادامه بده..
راستي بيست و چهار سالگي تا 29 سالگي گل جوانيه تو الان در اوج جواني و زيباييت هستي دخترم.. ديگه نشنوم ياس بخوني؟! باشه؟
تو دانشكده هم ميتوني با كار دانشجويي بخشي از مخارجو كم كني سراسري بخوني كه چه بهتر..ببينم چقدر تلاش ميكني.. ماشالله دختر جوونم:72:
واقعا ازکمکتون ممنونم ولی آخه من پیام نورم.دانشپذیرم.کاردانشجویی مثلا چه کاری؟:302: