RE: درخواست عجیب!!از دوستم شده چی جواب بده؟!(فوری)
دوست خوبم همانطور که گفتم باید برخورد قاطعانه داشته باشن.
مثلا:
به هیچ عنوان حاضر نیستم عکس نشون بدم. لطف کن دیگه پافشاری نکن.
یا
چنین انتظاری از من نداشته باش. این کار در شان من نیست.
یا
قاطعانه پاسخم منفیه. لطفا دیگه در این مورد باهام صحبت نکن.
یا
من به هیچ عنوان این کارو نمی کنم. این دیگه مشکل خودته.
و.....
به هر حال برخورد باید قاطعانه و با متانت کامل باشه.
نقل قول:
البته دوستان همه بهترین جواب ها رو دادند و فکر کنم پاسخ من هم فقط تکرار حرفهای بقیه باشد.
ولی شما هم سوال تکراری می پرسید...
اگه سوالم تکراری بود عذرخواهی میکنم اما چون میخواستم یه نتیجه کامل بگیریم دوباره پرسیدم چون این مشکل تو چند تا از دوستای دیگم هم متاسفانه رخ داده!
نقل قول:
ممکن است دوست شما بعداً همیشه حسرت بخورد که عکس بی حجابش دست پسر نامحرم است...
حامد جان این دلیل اورده و اون آقا بش گفته که رو گوشیت ببینم و هیچ عکسی پیش من نباشه!
هدف دوست من این که علاوه بر اینکه به طرف بی احترامی نشه و با متانت باشه جواب قاطع رد بده من همه این دلایل و بش گفتم و اومدم اینجا سوال پرسیدم که نظر کارشناسا و سایر دوستان هم بش انتقال بدم[align=center]http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg[/align
سلام خواهرم،
حتما، حتما، حتما، حتما،
به دوستتون بگید که یک مشاوره حضوری قبل از ازدواج داشته باشند...
حتما بگید این کار رو انجام دهند... از نون شب این کار برای این دو نفر واجب تره!
با قاطعیت نه بگویند ، استدلال هم لازم نیست .
اونچه شرع گفته اینه که در خواستگاری رسمی یک لحظه خواستگار می تواند دختر را بدون روسری به گونه ای که زیر گردنش هم هویدا باشد ببیند اونم لحظه ای نه مدت طولانی . اگر ایشون خواهان هست خواستگاری رسمی بیاید و در درجه اول خانواده وی ایشان را بدون حجاب ببینند . اگر به خانواده قانع نمیشه خودش در همین حدی که شرع مشخص کرده اجازه دارد .
دوست عزيز
از دادن عكس نامه اي ميل يا مطلبي كه حاوي مسائل خاص زندگي شماست خود داري كنيد .اين فقط عكس ها نيستن نامه پيامك ها و..
اين عكس ها و نامه و .. كه حتي پس از نامزدي هم بايد در دادنشون افراط نكرد مال دوران رسمي شدن و تعهده عزيزم. باقي دوستان كه موارد سوئ استفاده رو گفتن.
نقل قول:
از نظر اون یه خانم و آقا باید قبل ازدواج عکس بی حجاب هم ببین!!!و اشکالی هم نداره چوم قضیه یه عمر زندگی و ...!!
از کجا معلوم حتما ازدواج کنن که میگن یه عمر زندگی!؟ هنوز که ایشون برای خواستگاری اقدام نکرده از کجا معلوم که خانواده ها با هم به توافق برسن؟ اگه یه درصد این قضیه اتفاق نیفته و اون آقا عکس ایشونو دیده باشه، جدا از مسئله مذهب ... در دوست شما یه حس دوگانگی و خلا بوجود خواهد اومد که چرا از چیزیکه یه عمر بهش اعتقاد داشت براحتی گذشت. چرا نتونست از افکار و خواسته ش حمایت کنه.
جواب این آقا میتونه این باشه که به آقا بگید با خانواده برای خواستگاری تشریف بیارن بعد از چند جلسه شناخت و آشنایی توی برخورد رودررو اگر به نتیجه رسیدن اونوقت خونواده ایشون میتونه از جنبه ظاهری دخترو ببینه. شاید اصلا یه سری مسائل پیش بیاد به هر دلیلی این ازدواج سر نگیره!! کما اینکه میگید از نظر اعتقادی هم با هم فرق دارن!! شاید اصلا خدای نکرده این آقا برای ازدواج پا جلو نزاره!!
بهرحال این اعتقاد شماست دلیلی برای ناراحتی اون آقا وجود نداره ، اگر اون آقا اعتقادی به مذهب نداره یا میخواد برای میل و خواسته خودش به اسم دین دلیل بیاره که یکبار اشکال نداره و ... (که البته اینم تا اونجا که من میدونم در مورد چهره هستش نه در مورد اندام دختر)، نباید شمارو مجبور کنه مثل اون فکر کنید. باید به خواست شما هم احترام بزاره. مگه ایشون برای اشکال نداشتن این قضیه شمارو قانع کرده؟ لزومی نداره از جواب نه شما ناراحت بشه. این حق شماست که براساس تفکرتون تصمیم بگیرید و قرار نیست شما برای استفاده از این حق کسی رو قانع کنید ولو اینکه این حق شما به مصالح کسی نباشه!!
البته بعضی از آقایون که همچین تفکری دارن توی همچین شرایطی برای اینکه طرف مقابلو متقاعد کنن ممکنه بگن "منکه انقدر بی اراده نیستم که با یکبار دیدن عکس تو تحریک بشم... پس مشکلی نداره!" (البته اینکه چقدر حرفشون صحت داره خدا میدونه) اما مسئله این نیست. موضوع اینه که ما بعنوان یه انسان با تکیه به اعتقاداتی که هرکس برای خودش داره چقدر میتونیم درست تصمیم بگیریم.
زیبایی مهمه ولی نه توی این مرحله که هنوز بین این دوتا صحبت رسمی و جدی صورت نگرفته!! زیبایی یه امر نسبیه شاید یه نفر از نظر یکی زیبا باشه اما از نظر دیگری نباشه. نباید اینقدر به زیبایی اصالت داد که اونو قبل از هر موضوع دیگه یی بخواییم بررسی کنیم، حتی زیباترین آدما هم بعد از یه مدت برامون عادی میشن.برخورد فانتزی با ازدواج داشتن عواقب خرناکی داره!
سلام
این در خواست از یکی از دوستای من شد. و متأسفانه اون هم این کارو کرد!!!!!! ظاهرا اوضاع آرومه و اون آقا گفته که تا سه ماه آینده تازه موضوع رو با پدرش در میون میزاره که مثلاً پاپیش بذارن برای رسمی کردن یه ارتباط 2 ساله!!!!!!!!!!:311: (دوست من تقریبا یه ساله که اون عکسارو داده)
من که فقط دوستشم و قرار نیست همیشه تو زندگیم اونو همراه خودم داشته باشم، گاهی اوقات از اینکه تو چشماش نگاه کنم طفره میرم دلم دیگه باهاش صاف نیست. چه برسه به آقایون که رو این موضوعات حساسن!
اون چه با اون مرد ازدواج کنه چه نکنه پاکی شو از دست داده. من بی قراری رو که این عذاب وجدان براش بهمراه داشته روتو رفتارش میبینم.
بگذریم
با عرض معذرت از آقایون تالار
خدا جای خیلی چیزا به آقایون فقط چشم داده:311:
پسرا تو این زمینه ها خیلی باهوشن. چیزایی رو میبینن که ما دخترا نمیبینیم. این اقتضای جنسیت شونه.
پس به دوستتون بگین بهش بگه برای اینکه کلیات زیبایی یک زن بدستش بیاد، از پشت یک لباس با حجاب متعارف هم میتونه رصد کنه:311:
اینجوری بهونه رو از دستش بگیره!
یه چیز دیگه:
به دوستتون بگید همیشه تو هر کاری اولین بار سخت ترین باره!!!!
اگه یبار این کارو کرد یه جورایی آب از سرش میگذره و دفعات بعد ممکنه خیلی راحت تر به در خواستهای بی شرمانه تر از طرف این آقا جواب مثبت بده. خیلی مراقبش باشین من اگه از کار دوستم باخبر بودم نمیذاشتم همچین حماقتی بکنه ولی حیف که دیر فهمیدم.
خدا همه آدم ها رو از شر پلیدی و ناپاکی حفظ کنه:323:
دوستتون می تونن بگن که "من برای نظرات شما ارزش قائلم اما منهم خط قرمزهایی دارم که برای اونها هم ارزش قائل هستم. پس لطفا دیگه این درخواست رو از من نداشته باشید.
ضمن اینکه اگر خدا نخواست و ازدواجی بین ما صورت نگرفت من نمی توانم با وجدانم کنار بیایم."
(این درخواست قبلا از من هم شده بود. کلا به دوستتون بگید در ازدواج با این اقا عجله نکنند. زندگی با چنین افرادی می تونه خیلی خیلی سخت باشه. چون این افراد مدام به دنبال بهانه هستند و سخت به داشته هاشون راضی می شن.)
به این هم فکر کنند که مثلا اگر این اقا عکس را دید و ایراد گرفت انوقت چی؟ اگر انموقع دوستتون می تواند از این اقا بگذرد پس اکنون نیز می تواند.
بوی ازدواج از این موضوع نمی یاد!
پسری که قصد ازدواج داشته باشه دختری رو تحت فشار و استرس قرار نمی ده
عرض سلام و تشکر به همه دوستان
دوست خوبمون سوال کرد که چرا مردها دوست دارن بدحجابی رو قبل از ازدواج ببینن خب قبل از جواب این سوال باید یه سوالی داشته باشم اینکه شما در باره سن اون آقا که این درخواستو کرده نگفتید. ببینید باید عرض کنم تو همه آدما چیزی به نام فیتیش وجود داره فیتیش یا بت در افراد مختلف هست و بیشتر در مورد افکار و خواسته های جنسی فردی صحبت می کنه و موارد متعدد داره که شما می تونید با جستجو ، بیشتر درباره اون بدونید.
چون بیشترمعیار افراد در سن پایین برای ازدواج بیشتر تمایل جنسی هست به همین دلیل هست که دوست دارن که همسرشون رو طبق فیتیش خودشون انتخاب کنند.
به نظر من اون آقا سنی در بین 20 تا 24 سال داره چون در این سن تمایل افراد به فیتیش به عنوان معیار ازدواج شدید هست این درخواست رو کرده .
دوست خوبمون میتونه ازش بپرسه که چه چیزهایی رو به عنوان فیتش دوست داره و ببینه که اون ویژگی رو داره یا خیر ولی نکته منفی این کار اینجاست که اگر این ویژگی در دوستمون نباشه احتمال داره به شدت تحت تاثیر قرار بگیره و ممکنه افسرده بشه چون به اون مرد وابسته شده. از طرفی هم ممکنه که اون فرد چیزی رو که می خواد در اون دوستمون نبینه از طرفش رد بشه.
اما باید توجه داشته باشید فیتیش یه چیز کاملا سلیقه ای هست و در بین افراد متفاوته و و حتی تفاوت سلیقه عکس هم داره مثلا کسی از فرد لاغر خوشش میاد یکی از افراد تپول و یا کسی رنگ موی مشکی دوست داره کس دیگه بو یا طلایی وارد جزییات بیشتر نمی شم و الا آخر. پس اگر در شخصی ویژگی که می خواد رو در خودتون نبینید مطمئنا دلیل بر این نمیشه که کس دیگه ای اینو نمی خواد .
پیشنهاد من اینه که بفهمید که اون آقا فیتشی که می خواد چیه ممکنه که نخواد بگه ولی قانعش کنید که این مسله از طریق گفتگو می تونید حلش کنید و واقعا مردها هم قانع میشن اینطوری نیست که باید حتما عکس شما رو ببینه.
و اما در مورد اسلام قبل از ازواج دیدن افراد به صورت بدحجاب یا بی حجاب کاملا رد شده و از طریق گفتگو شما می تونید از هم شناخت داشته باشید.
موفق باشید