من یک بار از طریق اینترنت شارز کردم دفعات بعد هم از همین طریق اقدام خواهم کرد به چن دلیل:
1- بچه کوچیک دارم و نمی تونم برم بیرون
2- در وقت صرفه جویی می شه
3- هزینه ها کاسته می شه
نمایش نسخه قابل چاپ
من یک بار از طریق اینترنت شارز کردم دفعات بعد هم از همین طریق اقدام خواهم کرد به چن دلیل:
1- بچه کوچیک دارم و نمی تونم برم بیرون
2- در وقت صرفه جویی می شه
3- هزینه ها کاسته می شه
ببخشید من یه مقدار دیر پست میزنم
پرداخت اینترنتی بنظر بهترین گزینه است
به شرط اینکه یه نفر برای چک کردن حساب ها به اقای مدیر کمک کنه
من اعتراف میکنم که برای مدت سه ماه
بدون اینکه پولی واریز کنم
فقط با پر کردن فرم تایید پرداخت و فرستادن اون برای اقای مدیر شارژ شدم
بار اول تاپیکم قفل شده بود و اونقدر عصبی بودم که لینک پرداخت اینترنتی رو ندیدم و فقط لیست رو پر کردم
و تو این چند روز اخیر برای پرداخت دوباره حق عضویت متوجه شدم که دفعه قبل چه اتفاقی افتاد:163:
ولی باورکنید سهوا اینجوری شد(خدا منو ببخشه )
از جناب مدیر میخوام که شارژ این سه ماه رو در عوض اون سه ماه گذشته بگیرن
پناه بر خدا :82:
یه چیز دیگه اینکه اگه بشه کاری کرد که لازم نباشه شماره کارت رو در فرم تایید پرداخت وارد کرد خیلی بهتر میشه
در مورد انجمن ازاد هم یه تجدید نظری بکنید
مثلا بعضی وقتا برای یه مدت محدود بدون پرداخت شارژ برای همه قابل دسترسی باشه
با تشکر از همه دوستان :72:
انشاء ا... بعد از نتیجه گیری ، در خدمت شما هستیم .
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
جناب خارپشت گرامی ( اینکه تصور می کنید حسابها بررسی نمی شود) کم لطفی می فرمایید! :305:
حساب ها کاملا چک و اقدام می شود. بنده هم چندین بار از طریق ایمیل اینکه وجه شما به تالار واریز نشده به شما اطلاع دادم ولی شما اقدامی نکردید. و اغماض ما در مورد شما عمدی بوده است.
در ضمن طی یکی دو روز گذشته متاسفانه بعضی اعضاء فرمهایی پرکرده اند که یا ناقص بوده است یا مشخصات واریزی آن صحیح نبوده است. بدیهی هست در این موارد شارژ صورت نمی گیرد.نقل قول:
Re: درخواست تایید پرداختFriday, September 23, 2011 5:13 PMFrom: "abolfazl ..........." <sa..........@yahoo.com>Add sender to Contacts
To: "خارپشت" <s............@yahoo.com>با سلام
متاسفانه باز هم مبلغ شما به حساب تالار واریز نشده است. لطفا پیگیری بفرمایید.
البته برای اعضایی که قبلا شارژ داشته اند موقتا حسابشان را شارژ می کنیم تا در اولین فرصت پرداخت خود را انجام دهند. مورد خارپشت گرامی هم از این نوع هست.