RE: تحمل زندگی برام سخت شده.. دلم مرگ میخواد
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند ******* نیاز نیم شبی دفع صد بلا بکند
عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش ******* که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند
ز ملک تا ملکوتش حجاب بردارند ******* هر آن که خدمت جام جهان نما بکند
طبیب عشق مسیحادم است و مشفق لیک ******* چو درد در تو نبیند که را دوا بکند
تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار ******* که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
ز بخت خفته ملولم بود که بیداری ******* به وقت فاتحه صبح یک دعا بکند
بسوخت حافظ و بویی به زلف یار نبرد ******* مگر دلالت این دولتش صبا بکند
[align=justify]تــبریــک میــگم آقـــای محتـــرم و خوشحــالــم که توی مسیـــر سعــادت قــدم بــرمیـــداری چــراکه دعــای خیـــر مــادر پشتــتونه و درکنــارتون خــدایی که همیشه لبخنــد میزنه...
پیشنهاد میکنم اگه time خالی دارین یه کلاس ورزش برای شادابی جسم و روحنون برید
و هیــچوقت فرامــوش نــکن که رحــم اگـــر نکنـــد مدعــی حتمــــاً ِ حتمــــاً ِ حتمــــاً خــــــــدا بکنــــــد
[/align]
آرزو میکنم ته راه همه ما عاقبت به خیری باشه و رسیدن به آغوش خوب ِ خود ِ خود ِ خـــــدا باشـــه
من امیدوارم شما هر چه زودتر خودتان را بیابید دوست عزیز همیشه این را بدانید بزرگترین نعمتی که خدا به ما داده زندگی است از آن استفاده کنید- و این که دختران خوب زیادی هستند که همیشه منتظر مردی مانند شماند و قدرش می دادند شما فقط باید جفت خود را بیابید-موفق باشید
ماهی گیری همیشه خوب است . تو ماهی گیر شده ای پس نگران نباش !
احتیاجی به تعریف از تو نیست ، تو خودت بهتر میدانی که نیازی نیست . من هم در رده سنی تو هستم و آلان با بخیه های ریز و درشت + با نفس تنگی هایی که داروی بی هوشی بهم سوغاتی داده دارم یه جورایی زندگی مو مثل موضوع تو دنبال میکنم . ( به کسی نگو حالا مال من خدایش سخت تره ! :305: )
اگر این ها رو میگم نمی خوام دلداریت بدم ! اما می خوام بگم بیا تو هم مثل من تصمیم بگیر ، نمیر ! دلت مرگ نخواد ! :43:
این زندگی از رو خواهد رفت ! من تجربه کردم - دنيا. رو بهم بدوز :46:
** امید است این مرد جوان راه سعادت را طی کند و هیچ گاه از این راه خسته نشود . ***