:72::72:مریم جان تا وقتی مشکلی پیش نیومده و تا وقتی داری برا پیشگیری ازش تمام تلاشتو می کنی نترس.
ادامه بده و با نگرانی قدرت خودتو و تمرکزتو برا کار پایین نیار.
نمایش نسخه قابل چاپ
:72::72:مریم جان تا وقتی مشکلی پیش نیومده و تا وقتی داری برا پیشگیری ازش تمام تلاشتو می کنی نترس.
سلام
من فقط قصد یادآوری یک نکته را دارم و آن این که بسیاری از دغدغه ها و نگرانی هایی که ما درباره آینده داریم بی مورد و فقط ذهنی است.اگر اتفاقی بیافتد که شما بتوانید شغل تان را حفظ کنید طبیعتا تمام این نگرانی ها برطرف خواهد شد.
مطمئن باشید وقتی که زندگی زیر یک سقف را آغاز کنید دیگر من و تو از بین می رود و شما در حل مشکلات مادی تان تنها نخواهید بود.
قبول دارم که مشکل تان کوچک نیست؛اما جنسش از گونه ای است که به هیچ عنوان ناامیدی در حل آن راهی ندارد.
درد،گاه جزئی از وجود ماست
[align=center]آن را بپذیریم
زندگی چشم به راه ست![/align]
مریم عزیز سلام
خانومی من یکی با گوشت و پوست و استخونم درک می کنم بدهی یعنی چی و وقتی آدم
واسه کارش مشکل پیش بیاد چه حالی میشه چون خودم الان یه کاری رو ایجاد کردم و همه
مسئولیتش رو دوشمه و وقتایی که موعد چک ها میشه تا صبح خواب نداشتم اما !!!!!!!!!!!
میدونی غصه خوردن و استرس فقط درهای مغز آدم رو میبنده و آدم اصلا نمیتونه فکر کنه که باید
چکار بکنه و چکار نکنه...پس توکلت به خدا باشه و دائم به این آیه از قرآن فکر کن که میگه :
(( وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ
شَيْءٍ قَدْرًا )) معنی : (( و از جايی که گمانش را ندارد روزی اش می دهد و هر که
بر خدا توکل کند ،، خدا او را کافی است خدا کار خود را به اجرا می رساند و هر چيز رااندازه
ای قرار داده است.)) - سوره طلاق - آیه 3
من هر موقع مشکل مالی واسم پیش میاد اینو می خونم و خدا دلمو آروم می کنه و از جاییکه
فکرشم نمی کنم بهم روزی میده...نگران نباش ایشالله کار خوب هم پیدا میشه
هر موقع کم آوردی برو در خونه خدا...آروم که شدی کلی فکر و راه اقتصادی خوب خودش به
ذهنت میندازه...اگه هنر یا تخصص خاصی داری انجام بده و ازش پول در بیار اگه میتونی!
تو دختر مقاومی هستی و ایمان دارم از این شرایط سخت با سربلندی بیرون میای
خوشبخت و موفق باشی عزیز دلم