RE: شوهرم بسيار حساس، ريزبين و بدبين است. بسيار به كمكتون نياز دارم.
دوست عزیز سلام.البته شما از کارشناسها نظر خواسته بودین اما من جسارت میکنم نظرمو میگم:در مورد ریز بینی همسرت توضیح دقیقی به جز حساسیتش به داماد جدید و وقایع عروسی خواهرتون ندادین.در مورد حساسیتش به داماد جدید منم با نظر دوستان موافقم اینم اضافه کنم که کلا حضور یک فرد جدید در خانواده تنش زاست اما اگه موقعیت درست کنترل شه میتونه خیلی هم مثبت و سازنده باشه.در مورد وقایع عروسی خواهرتون من حقو به همسرتون میدم(شما هم موافق این موضوعید) و اگر خودتونو جای ایشون بزارید شاید خیلی بیش از این ناراحت میشدید چون به نوعی رابطه اش با اون فردی که ازش خرید میکرده به خاطر عضو جدید خانواده(دامادتون) که زیادم دل خوشی ازش نداشته بهم خورده.مسلما آدم این جور مواقع واکنش میده اما شدت واکنش متفاوته که همسر شما اولش زیاد واکنش نشون داده (که میخواسته کلا نیاد) اما بعد به قول شما با حرف راضیش کردن(پس معلومه که اون قدرم بی منطق نیست) ولی بازم واکنشش منفی شده(شب نیومده) چون شاید شما اون همدلی که لازم بوده رو باهاش نکردین.
برآیند این موضوع به نظر من نشون میده که شمامیتونین با حرف و عدم جبهه گیری نسبت به همسرتون همدلی کامل(یعنی در مواردی از این قبیل بهش 100% حق بدین) اوضاع رو بر وفق مراد خود کنید.یعنی بهش کنایه نزنید از طرف مقابلش دفاع نکنید و احساسشو تایید کنید.
اگه تموم ریزبینیها و حساسیتهای همسرتون مثل مورد عروسی خواهرتون باشه که حق با ایشونه ولی شدت واکنششون زیاده شما میتونید به این ترتیب هم دل همسرتونو به دست بیارید وهم به خواسته خودتون برسید.
واقعا منم مثل خودتم فقط باید نقطه ضعف ازش بگیری من هر برخوردی با خانوادم میکنه که دوست ندارم همون برخورد رو با خانوادش میکنم
این مشکل رو باید بصورت نامحسوس برای همسرانتون، و با مطرح شدن منطقیش برای خانواده هاتون حل کنید که یک مدت(شایدیک سال) هیچ گونه تفاوتی در برخورد یا حتی پذیرایی اینا با بقیه قائل نشن و حتی اینارو بیشتر تحویل بگیرن
به مرور هم با صحبت باید بهشون نشون بدید که چقدر تحت توجه هستند
ایشالا حل میشه
لطفا به تاریخ اخرین ارسال دقت کنید.اگر از دوهفته بیشتر بود پست ارسال نکنید