سلام. با تشکر از دوستان. همان طور که قبلا گفتم من با شوهرم مشکلاتم زیاد حاد نیست ولی من همیشه فکرم خسته است و ناراحتم. بعضی وقتها ادم واقعا نمی داند مشکل اصلیش چیست. من هم وقتی به این تالار آمدم و مشکلاتم را نوشتم اساس می کنم مشکلاتم حلاجی و ریشه یابی میشود. حالا مشکلی که خیلی اذیتم می کنه اینه که مادر شوهر من خیلی خیلی آدم سردیه و تلخ البته. قبلا گفتم در خانواده شوهرم همه به شدت زاید الوصفی به حرف مادرشان گوش می دهند. من از وایل ازدواج وقتی فهمیدم اینطوریه و شوهرم هم از این قاعده مستثنی نیست جلوی شوهرم وایسادم و خیلی دعوا کردم که از من نخواد به خاطر مادرش کاری که دوست ندارم انجام بدم. تقریبا تمام مشکلات ما از اینجا شروع شد. البته پشیمان هم نیستم.اما واقعا نمیدانم با مادر شوهرم چکار کنم. مثلا تا میرم با هاش حرف بزنم میدانم الان یک متلکی بهم میگه. منم واقعا ناراحت میشم و چون احترامش رو نگه میدارم معمولا بهش جوابی نمیدم. من درس خوندم. کار خوب دارم. وضع مالیم خوبه. قیافه ام هم خیلی خوبه. مثلا تو فامیلشون همه از من تعریف می کنند میگن عروست خوشگله خوش تیپه هیچوقت تایید نمیکنه. هیچوقت نمیشه کوچکترین تعریفی ازم بکنه. اگه دختراش یک لباس داهاتی بپوشند هی میگه چقدر قشنگه ولی من هر چی بپوشم فقط نگاه میکنه تا جایی که بالاخره یکجا منو گیر بیاره بگه لباسم زشته. جلوی داماداش از دختراش تعریف میکنه ولی جلوی شوهر من مثلا میگه این بلوندی که کردی موهات بد شده............اینقدر از این چیزا ازش شنیدم اصلا میترسم باهاش حرف بزنم و کینه عجیبی ازش دارم. شوهرم معمولا خودش رو میزنه به کوچه علی چپ. با اینکه میدونه مادرش کار بدی میکنه ولی هیچوقت به زبان نمیاره. نمیدانم باید چکار کنم حتی اگه 2 ساعت می خوام برم اونجا عزا می گیرم. اینم بگم که منم وقتی رفتارهاشون رو دیدم هیچوقت باهاشون صمیمی نشدم چون احساس میکنم اگه صمیمی شم که دیگه از این بدتر میشه. یکبار بی مقدمه به من گفت ببین ما 4 نفریم ولی تو تنهایی.(منظورش این بود اگه بخواهیم طردت کنیم یا اذیت کنیم خوب ما 4 نفریم. که البته هفته گذشته دخترش برای همیشه از ایران رفت و یک هفته است که بنده خدا داره گریه می کنه.الان فقط یک دختر دیگه و شوهر من هستند.) خودم همیشه به همه میگم آدم بد ذاتی نیست ولی نمیدانم دلیل این رفتارش چیه؟ شما چی فکر می کنید.(من فقط شمه ای از رفتارش رو گفتم و ببخشد اگه پر چونگی کردم.)