RE: ای کاش به گذشته ام برمیگشتم. ای کاش عاشق نشده بودم.
مهربونی عزیز گویا این آقا به تو اس ام اس زده خوب این نشان میده فهمیده که تو میتونی ترکش کنی چون احتمالا تا حالا باورش نمیشده. پس حالا خودتم باید باور کنی هر چند این آدم شاید حالا که تو ازش بریدی دنبالت بیاد و من خوب میدونم که این خیلی حس خوبی برات خواهد بود که ببینی اون داره می اد بطرفت ولی دیگه هرگز باورش نکن. چون کسی که از رنجاندن تو ناراحت نشه بدرد نمی خوره. در ضمن دوباره بهت می گم از لغات خوب استفاده کن. از اینکه مجردی و آزاد استفاده کن پون روزی که متاهل بشی دلت برای این روزات تنگ میشه.
اگه برات امكان داشت و سيم كارتت را هم يك كاري اش مي كردي خيلي خوب بود مهربوني جون.:305:
مهربونی جون
نمیدونم کارت درسته یا نه ، من برای روحیه ی خودت میگم ،اینکه بعدا بخوای به شوهرت آینده ات چی بگی یه موضوعیه که منم همیشه اون موقع که درگیر تصمیم گیری بودم بهش فکر میکردم.....
شروع زندگی با دروغ اصلا خوب نیست ، ولی وقتی جامعه ای توش آقایون ( منظورم درصد زیادی از آقایونه نه همه اونها) خیلی راحت رابطه ج.ن.س.ی دارن ، چون حقه خودشون میدونن که نیازهاشون رو ارضا کنن، کما اینکه من خواستگارانی داشتم که با وقاحت مطرح میکردن که با دوست دختراشون رابطه داشتن چون خدا واسه مرد بکارتی نیافریده ولی زنها نباید داشته باشن چون بکارت دارن!!! توو این شرایط توو این جامعه من واقعا نمیدونم کارت درسته یا نه !! باید به شوهر آینده گفت یا نه !!! :303:
و خانومی تو خیلی دلت پاکه :46: از این دعای قشنگی که واسه همه دخترا کردی میشه مطمئن شد ، خدا کمکت میکنه مطمئن باش ،همینطور دوستای همدردی کنارتن :43:
یه چیزی که خیلی بدردم خورد تا آروم بشم این بود گفتم به تو هم معرفیش کنم...
اگه واقعا دنبال راه حلی این کا رو بکن!!!
CD تکنولوژی فکر دکتر آزمندیان رو تهیه کن ! از طریق اینترنت سفارش بده.شکن نکن زندگیت
متحول میشه .دستورای اون بهت یاد میده که کلا اونو فراموش کنی و حتی به این روزات
بخندی من خودم ازین دستورات استفاده کردم و نتیجه داد.
امتحان کن ضرر نمی کنی!!!
خیلی نکات جالبی میگه...اگه تو باورت رو تغییر بدی همه چیز عوض میشه....
گذشت زمان آرومترت میکنه..انقدر به بکارت فکر نکن.از خدا بخواه راه درست رو بذاره جلوی پات
....فقط الان به هیچ چیز بدی فکر نکن!!!
تا افکار بد و نا امید کننده اومدن سراغت تو فرار کن و سرتو به یه چیزی گرم کن...
همش به روزای خوب فکر کن عزیزم...
اینم یادت بمونه...خدای مهربونمون "ستار العیوب" هستش پس برای پوشوندن تمام عیب هات
کافیه...اون اگه نخواد هرگز راز تو برای کسی آشکار نمیشه و خودش زندگیتو زیبا میکنه...
سر اذان ظهر دعات کردم خواهر خوبم...هر روز بیا از خودت بهمون خبر بده...
====================================
بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد... ما چترمان خداست!!!
[align=justify]سلام mehrabooni عزیز
واقعا که مثل اسمت مهربونی اینو از حرفات و احساسی که توشه میشه فهمید :72:
و بدون دلهای پاک خطا نمیکنند، سادگی میکنند! و امروز، سادگی پاک ترین خطای دنیاست...!
اول از همه میخوام به تو خانوم :72: و همه انسانها یه مژده بدم از حضرت علی (ع) که واقعا دوستش دارم.
کسی را که چهار چیز دادند، از چهار چیز محروم نباشد: با دعا از اجابت کردن، با توبه از پذیرفته شدن، با استغفار از آمرزش گناه، با شکرگذاری از فزونی نعمت ها(نهج البلاغه)
چقدر خوبه که الان راه سوء استفاده رو برای اون موجود کم ظرفیت و کم ارزش بستی. وقتی چنین مواردی میبینم قلبم درد میاد. نمیدونم واقعا چی میشه به اون آقا گفت! کسیکه لذت یه زندگی بی دغدغه رو به این دختر حروم کرده...
*کسیکه حلال را حرام میکند همانند کسی است که حرام را حلال میکند ( پیامبرص)*
درسته mehrabooni اشتباه کرده اما آیا هرنامردی این موقعیت براش فراهم شد فوراً باید سوءاستفاده کنه!؟ درصورتیکه میتونست از این کار اجتناب کنه... اینهمه راه شرعی اینهمه خانوم که حاضرن از راه مشروع یا نامشروع با چنین مردایی هم بسترشن، پس دیگه چه لزومی داره یه دختر معصومو اینطوری اذیت کنید...!!!؟؟؟
*وماخلقناالسماء والارض وما بینهمالاعبین:وآسمان وزمین و آنچه میان آن دوست را به بازیچه نیافریدیم(انبیاء16)*
مردونگی تون کجا رفته ... !!!؟؟؟ مردونگی را فقط فضای حقیــــر لای پاتون میدونید ... !!!؟؟؟ مردایی که در سخن استاد ادبیاتن، اما عاری از کم رنگ ترین آثار ادب ...!!! مردیکه قول ازدواج به دختر نداده، حتی یه دوست دارم ساده هم بهش نگفته، اما حق برخورداری جنسی را بدون پذیرفتن هیچ تعهدی برای خودش قائل شده...!؟ واقعا که...!!! مرد شدن شاید حاصل یه لقاح اتفاقی باشه، اما مرد باراومدن و مردزیستن حاصل تلاش و غلبه برزشتی هاست...!
به اللــــــه قســـــم؛ تجاوز به روح دیگران زخمی بجا میذاره که جسم فقط یک شاهد اونه ...!!! تجاوز تنها جرمیه که در اکثر موارد قربانی، علی رغم احساس شرم و گناه، نه تنها مورد سرزنش قرار میگیره بلکه باید بیگناهی خودشم ثابت کنه...! باور عمومی(اگرچه که نادرسته) اینه که قربانی خودش بنوعی محرک این جرم بوده و تجاوزگرو تحریک کرده طوریکه همدست مجرم شناخته میشه ...! و انگار مثل همیشه باید خشونت های جنسی را انکار کرد تا عفت عمومی جریحه دار نشه....!!! البته انتظاری هم نیست وقتی به بیان ساده در فرهنگ فارسی از واژه هایی برای رابطه جنسی استفاده میشه که فقط و فقط تمتع و لذت و بهره وری مرد را میرسونه و توجهی به میزان لذت یا شکنجه شدن زن نداره...! فرهنگی که حتی خشونت جنسی مرد علیه همسرش هنوز جرم شناخته نمیشه!
*خدایــــــــا، عقیـــــده ام را از عقـــــده ام مصــــون بـــــدار...*
شاید هیچکدوم از ما نتونیم کاملا بفهمیم دختر خانوم عزیزی که این متنو صادقانه نوشته چه احساسی داره ولی من مطمئنم خداونــــد اونو بی شک بخشیـــده چراکه توبه کرده. توبه واقعی این نیست که کسی بگه من دیگه سمت این کار نمیرم و هنوز میل به اون کار تو دلش باشه، پرهیز دوری از گناه نیست بلکه عدم تمایل به اونه...
*گناهی که تورا پشیمان کند ، بهتر از کار نیکی است که تو را به خودپسندی وادارد(نهج البلاغه)*
درد mehrabooni ، درد منه، درد شماست، درد همه ست ...
همه مائی که شاید خسته باشیم اما بی قدرت نیستم
شاید پاهامون بلرزه اما خم نمیشه
شاید حالمون بد شه ولی احساسمون خوبه
برای مادعا کن عزیز، مطمئنم خدا دعای قلبهای شکسـته را خیلی زود اجابت میکنه
و مطمئنم همه ما لحظـــه های سخت توی زندگیمـــون داشتیم و خـــدارو حس کردیـــم
خـــــدا آن حس زیبائی ست که در تاریکی صحـــرا
زمانی که هــراس مــرگ می دزد سکوتت را
یکی مثل نسیـــم دشت میگوید :
کنـــارت هســـتم ای تنهــــــــا ...!
همینکه توی این سردرگمی تونستی یه تصمیم خوب بگیری و داری به خودت کمک میکنی نشون میده که با کمک خدا داری زندگیتو به سمت خیر و سعادت سوق میدی. خدا پیشاپیش تو گام برمیداره و راهو برای ما هموار میکنه. هوشیاری یه سود ِ همه جانبه است که نصیب تو شده.
سختی مثل معلم خصوصیه برای فهمیدن بهتر به کمک ما میاد. اونم مثل همه معلمای دیگر سکوی پرتابه وقتی درسشو یاد میگیری به پله بعدی درمانها و بهبودها میری. هرکسیکه تواین سیاره زندگی میکنه مجبوره زندگیشو در بعضی سطوح بهبود ببخشه. و بدون اندیشه های تو بهترین دوستات هستن، سعی کن بهترین دوستاتو به بهترین سمت پیش ببری، میدونم سخته اما شدنیه...
و یه چیز دیگه اینکه بزار اتاق های ذهنت پاکیز ه باشه، بزار خونه قلبت خالی از هرگونه آشغال و کثیفی باشه، ما تو زندگی آشغالامونو دور میریزیم...قلبتو از تموم حرفا و افکار بی ارزش پاک کن...ما آدمای آزادی هستیم، تنها چیزیکه مارو به بند میکشه اندیشه مونه، رستگاریه هر آدمی در گرو پندارشه...
اگر میخوای زیاد بشی باید دست از این کمی ِ خودت برداری، ما خودمونو محدود کردیم و میگیم ما توی این دایره هستیم، درصورتیکه انسان افزون تر از همه این محدودیت هاست پس خودتو تو این دایره محدود نکن و بیا بیرون!
عشق، خروج از همه دایره هاست، درواقع عشق خروج از همه محدودیت هاست، عشق یعنی انسان کمی های خودشو بندازه دور تا زیاد بشه، چراکه عشق بینهایته و هیچ حد و اندازه نداره و هیچ ماهیتی رو نمی پذیره...
همه ما آدما مرتکب اشتباهاتی تو زندگی میشیم اما میدونی چرا خدا اینهمه از وسعت رحمتش گفته !؟
تاحالا به این فکر کردی که وقتی میخوای قرآن بخونی باید حتما وضو بگیری؟ توی قرآن تو حتی نمیتونی بدون وضو روی اسم شیطان یا ابولهب دست بزاری اما خارج از قرآن هزاربار لعنشون میکنی...! میدونی چرا !؟ چون اون اسامی توی قرآن اومده و بواسطه اینکه به کتاب آفرینش متصل شدن مقدس هستن ... ما آدما هم همینیم. تا زمانیکه به خدا متصل باشیم مقدسیم و مشمول رحمتش هستیم، مگراینکه ازش جدا بشیم، که دیگه اونوقت میشیم مغضوب علیهم!
*دنیا فریب میدهد، زیان میرساند و تندمیگذرد. از اینرو خدا دنیارا پاداش دوستان خود نپسندید و آنرا جایگاه کیفر دشمنان خود قرار نداد(نهج البلاغه)*
اگر تنها ترین تنها شوم باز خدا هست... او جانشین تمام نداشتن هاست! نفرین و افرین ها بی ثمر است...اگر تمامی گرگ ها، هار شوند و از آسمان هول و کینه برسرم بارد تو مهربان جاودان آسیب ناپذیر من هستی...ای پناه ابدی، تو میتوانی جانشین همه ی بی پناهی ها شوی...من پرورده ی آزادی ام ، استادم علی است... مرد بی بیم وبی ضعف و پرصبـــر...(دکتر علی شریعتی)
درآخر برات آرزوی سلامتی و سعادت روز افزون دارم mehrabooni جان و چند نکته که به ذهنم میرسه.
اینکه شاغل هستی خیلی خوبه، این خودش بهت کمک میکنه که ذههنتو کم کم از اتفاقات تلخ گذشته خالی کنی و به آینده ت فکرکنی. آینده یعنی تو + فرصتی که به تو داده شده برای خوب بودن و خوب زندگی کردن.
اگر این آقا مجددا باهات تماس گرفت سعی کن زندگیتو دوباره با میدون دادن بهش متشنج نکنی، اگر خیلی اصرار کرد بگو برای اثبات حسن نیتش تعهد محضری بده و مسئولیت کاری که کرده بپذیره و بعد برای همیشه پاشو از زندگیت ببر.
من شنیدم وقتی نزدیکی انجام میشه اثر آلت اون آقا روی بکارت میمونه و این اثر برای هر فردی منحصر به فرده مثل اثر انگشت، البته نمیدونم این تا چه حد موثق باشه فقط شنیدم. اگر خواستی میتونی اینم از پزشک بپرسی و شاید بتونی اینطوری کار اون آقارو ثابت کنی .
اگر میخواهی ترمیم کنی قبلش با یه پزشک زنان مشورت کن چون تا اونجا که من اطلاع دارم ترمیم باید سه هفته قبل از ازدواج صورت بگیره.
توی مطالعاتی که داشتم یه جا خوندم یه پزشک خانوم هلندی دارویی برای ترمیم بکارت درست کرده که اگر اشتباه نکنم یه کپسوله که بصورت شیاف قبل از نزدیکی استفاده میشه و با گرمای بدن پوسته ژلاتینی اون پاره میشه و مایع قرمز رنگی که داخلشه بیرون میاد. البته نمیدونم توی ایرانم پیدا بشه یا نه. باز اگر خواستی میتونی درباره اینم تحقیق کنی.
بهرحال بنده نظر خودم اینه که وقتی خواستی ازدواج کنی حقیقت رو به خواستگارت بگو، یا قبول میکنه یا نمیکنه، بالاتر از سیاهی که نیست، اگر قبول کرد که هیچ، اگرم نکرد ازش بخواه اینو مثل یه راز نگهداره و با کسی درباره ش صحبت نکنه، مطمئن باش خدا هوای بنده های صادقشو داره چون همیشه صادق بودن با ارزشتر از هر چیزیه و اینو بهت قول میدم خدا طلب صادقانه هیچ بنده ای رو بی جواب نمیذاره. طلب ثروت بزرگیه که خدا به انسان داده ازش صادقانه طلب کن.
این طلب در تو گروگان خداست ... زانکه هر طالب به مطلوبی سزاست
[/align]
Re: ای کاش به گذشته ام برمیگشتم. ای کاش عاشق نشده بودم.
سلام
ممنونم . از همتون. خدا میدونه این دوسه روزی که تازه این تاپیکو زدم چقدر حال و هوام عوض شده. چقدر آروومترم.
Pk1365
چقدر حرفاتون خوب بود. اگه میتونستم 100 تا تشکر پایین پستتون میزاشتم. گریه کردم با خوندنش.
نمیدونم چه بلایی سر خودم آوردم؟؟
من بخشیدمش. من ازش دلگیر نیستم. اما برنمیگردم. برنمیگردم.برنمیگردم. باورتون میشه. نمیتونم دیگه. یه ضربه دیگه منو نابود میکنه. واقعا طاقت ندارم.میمیرم.
به دنبال ثابت کردن جرمش نیستم. به دنبال اینکه حق وحقوقی رو بگیرم هم نیستم. من با عشق کنارش بودم. من حاضر بودم زندگیمو به خاطرش فدا کنم. اما اون منو نمیخواست. کدوم حق میتونه جای مظلومیت عشقمو بگیره؟ کدوم اثبات بی گناهی منو تبدیل به دخترک روستایی 5 سال قبلم میکنه؟ وای چقدر حسرت داره.
راستش خدا خیلی بهم کمک کرد. خدا خیلی هوامو داشت. همین که آبروم نرفت و کسی خبردار نشد، هین که تو این رابطه ها جنینی به وجود نیومد یعنی خدا بود. من چشمامو بسته بودم اما خدا بود. ممنونتم خدا.
نقل قول:
مرد شدن شاید حاصل یه لقاح اتفاقی باشه، اما مرد باراومدن و مردزیستن حاصل تلاش و غلبه برزشتی هاست...!
همیشه از اینکه زن آفریده شدم، خوشحال بودم. فکر میکردم ماییم که مهربونی رو به همه هدیه میکنیم. ماییم که مادر میشیم. ماییم که عروس سفید میشیم. ماییم که شبا کنار بیمارمون بیدار میمونیم. ماییم که همه رو واسه سحری خوردنا، بیدار میکنیم. ماییم که بلدیم آش رشته درست کنیم. ماییم که لباس زیرمونو با شرم از جایی میخریم. اما حالا این طور نیست. دلم به درد میاد اگه کودکی با جنسیت من به دنیا بیاد. خیلی وقته که از تولد نوزاد دختر دیگه نمیخندم. چون میدونم ماییم که میتونیم همه چیز باشیم. به جز عاشق...
الهی و ربی، من لی غیرک؟؟
نقل قول:
درد mehrabooni ، درد منه، درد شماست، درد همه ست ...
همه مائی که شاید خسته باشیم اما بی قدرت نیستم
شاید پاهامون بلرزه اما خم نمیشه
شاید حالمون بد شه ولی احساسمون خوبه
برای مادعا کن عزیز، مطمئنم خدا دعای قلبهای شکسـته را خیلی زود اجابت میکنه
و مطمئنم همه ما لحظـــه های سخت توی زندگیمـــون داشتیم و خـــدارو حس کردیـــم
ممنونم که درد منو درد خودتون میدونین. همین که درکم میکنید یعنی تنها نیستم. یعنی باید خیلی چیزارو سروسامون بدم. یعنی به خاطر شماهام که شده ، به خاطر دوستانی که منو لایق دعا کردن میدونن ، باید تحمل کنم و نشون بدم که زن بودن من ارزشمنده. باید محکم باشم.
بهار شادی. ای کاش هیچ وقت غمگین نباشی. ممنونم دوست خوبم. اون سی دی هایی که میگی رو دارم . خیلی وقت بود که فراموششون کرده بودم . اما چشم. پیداشون میکنم و تمرین میکنم.
آیینه وار بودیم همراز سینه صافان
آن آهنین دل آمد، در هم شکست ما را...
http://up.sadradownload.ir/?dm=ISZT
خواهر عزیزم اتفاقا دیشب داشتم به این فکر میکردم که خدا چقدر دوست داشته که کسی
از رازت باخبر نشده یا باردار نشدی...معلومه هم خیلی دوست داره هم حسابی هواتو داره
که تو رو از چنگال گرگ کشیده بیرون... زخم برداشتی اما الان تو آغوش خدایی... آغوش گرم
و پرمهر خدا...یه عالمه کار هست که باید انجام بدی... تو اومدی تو این دنیا واسه یه رسالت
بزرگ... پس باید قبل اینکه بمیری یه اثر جاویدان تو این دنیا خلق کنی که نامت به نیکی
بمونه ... پس نذار این فرصت از دست بره !!! ..خوشحالم که اون CD رو هم داری ... اون CD
کمک زیادی بهت میکنه واسه فراموش کردن خاطرات بد و طراحی یه سرنوشت بسیار عالی
... من که ایمان دارم میتونی به بهترین نحو ممکن طراحیش کنی و همه واست دعا میکنیم
... هنوزم به دختر بودنت افتخار کن چون زن ها به خدا نزدیکترن ... من هنوز هم به زن بودنم
افتخار می کنم چون صلاحدید خدا این بوده
حافظ میگه : " یار مردان خدا باش که در کشتی نوح / هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را"
پس تو هم با خدا باش و پادشاهی کن ... اصلا همینکه اینجارو پیدا کردی یعنی حواس خدا
هنوز بهت هست... نگرانته و میخواد که آرومت کنه اما چون مسبب الاسبابه به وسیله
اسبابش آرومت میکنه... راستی اگه میتونی 1 سفر برو مشهد پیش امام رضا که هم حال و
هوات عوض شه هم دلت سبک شه...
راستی میدونی چرا اسمم بهار غمگینه؟ چون که غم عشقی که روی دلمه دوست ندارم فراموش کنم...
کز دوست به یادگار دردی دارم.........کاین درد به صدهزار درمان ندهم!!!
بهار خیلی هم پر انرژیه...خیلی امیدوار به آیندست عزیزم.....چون خدا رو داره و امیدواره ...
یه خواهش هم ازت دارم که امیدوارم انجام بدی
دیگه نگو : " ای کاش ....... " چون با هر بار گفتنش تمام عزت نفس و باور
و غرورت میشکنه و ضمیرت باورش میشه که بدبختی و تلاش میکنه در جهت بدبخت
کردنت!!! ... این یه قانونه که افکار ما اتفاقات زندگی ما رو رقم میزنن پس دیگه حسرت
گذشته ای که دیگه رفته رو نخور ... بخدا من خودمم مشکلات و سختیهایی داشتم اما الان
دیگه حتی بهشون فکرم نمیکنم جون میخوام زندگی کنم و از این فرصتی که خدا بهم داده
نهایت استفاده رو ببرم ... پس تو هم فقط بخواه چرا که خواستن عین توانستنه!!!
حرفام شعار نیست چون از حضیض ذلت و سختی به لطف خدا به اوج عزت و صبر رسیدم و همیشه سپاسگزارشم
============================
http://www.up.98ia.com/images/9wsn4fokxjxb5d36p1s2.jpg
[align=justify]پیامبر گرامی اسلام فرمود: آگاه باشید هرکس چشمانش از خوف خداوند اشک بریزد در برابر هر قطره از اشکهایش که میچکد کاخی در بهشت دارد که به در و گوهر زینت شده و درآن نعمتهائی است که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و به قلب هیچ انسانی خطور نکرده است.
نمیدونم تاحالا کسی خواب پیامبرو دیده یا نه اما خواب پیامبر راسته، (خواب پیامبر؛ فیزیکی راسته)! ، یعنی کسیکه پیامبر و تو خواب ببینه انگار پیامبرو توبیداری دیده، کسیکه خوابش حقیقته چطور میشه وعده ش راست نباشه...!
تو هنوزم همون دخترک پاک و ساده دل هستی با این تفاوت که الان احساس میکنم خدارو بیشتر میبینی...هیچکس نمیتونه فرصت عاشقی رو از کسی بگیره ... هزارتـــا آدم توی این دنیا وجود داره که برای ما بستر عاشقی میشن.
امام علی (ع) فرمودند : صبر یا بر مصیبت است، یا بر اطاعت خدا ، یا در مقابل معصیت است ، که قسمت سوم صبر که در مقابل معصیت است از دو قسمت قبلی با ارزش تر است.
فکر میکنم تو هرسه مرحله رو طی کردی و این بینهایت ارزشمنده، ارزششو فقط خودت میتونی درک کنی باتوجه به اتفاقاتی که افتاده و تصمیمات جدیدی که گرفتی و میگیری.... مطمئن باش خانومی که تومسیر سعادت داری حرکت میکنی، ترس و شک به خودت راه نده و به خودت فرصت بده تا روحت التیام پیدا کنه، هر خانواده یی به ازدواج فرزندش اصرار داره این چیزیه که در مورد همه هست اما درنهایت این تویی که تصمیم میگیری اصلا نگران نباش. هر زمانی که دوست داشتی و احساس کردی آمادگیشو داری ازدواج کن.
مطمئن باش خدا همه چیزو میبینه، خدا به هیچ وجه نابینا نیست...کسیکه به ما چشم داده، بینایی داده چطور میشه خودش نبینه!؟ اصلا نابینا چطور میتونه بینایی خلق کنه ...!؟
اگه ما فقط 24 ساعت بشینیم فکر کنیم خدا داره توی عالم چکار میکنه از حیرت دیوونه میشیم. فقط بشین یه روز راجع به چشمت فکر کن.
یکی گفته بود من میخوام برم فلان امام رو جوابشو بدم و مغلوبش کنم. گفت میخوام یه سوالی ازش بپرسم که نتونه جواب بده! رفت و گفتن سوالت چیه ؟ گفت سوالم اینه که خدا آیا میتونه تمام دنیارو توی یه تخم مرغ جا بده، طوریکه دنیا کوچیک نشه و تخم مرغم بزرگ نشه ...!؟ (پیش خودش گفت حتما نمیتونه دیگه، اگرم گفتن نمیتونه پس دیگه عجز خدا (نعذوبالله) ثابت میشه...!)
امام بهش جواب داد خدا این کارو قبلا کرده...! حتی کوچیکتر از تخم مرغ...! تمام عالم روی جلوی چشم تو گذاشته، مگه وقتی تو به کوه نگاه میکنی کوها کوچیک میشن!؟ آسمون و صحرا رو وقتی تو میبینی آیا کوچیک میشن؟ وقتی تو اینارو میبینی تصویر تمام اینا می افته توی یه نقطه بسیار کوچیک پشت چشم تو ...! بعد این تصویر از هفت پرده میگذره و بزرگنمایی میکنه و به رویت تو میرسونه ...!
اصلا به هر گوشه دنیا نگاه کن. هرروز هزار میلیون پرواز درعالم صورت میگیره (پرنده ها و حشرات و...)، تا حالا شنیدی یه دونه از اینا سقوط کرده باشه !؟ یا یه پرنده بالش باز نشده باشه ..!؟ کارای خدارو ببین حیرت انگیزه ... اصلا این عالم کارگاه صنع الهی ِ ... وقتی خدا بخواد یه کاری بکنه ببین چقدر قشنگ و در نهایت کمال انجامش میده.
اولین توصیه اینه که کارای خدارو نگاه کنیم... بهترین کارا اینه که آدم متعجب بشه از اینمه اعجاز. تمام کامپیوترای دنیا باید زانو بزنن جلوی عظمتی که مغز انسان داره ! الان تازه با تکنولوژی نانو تونستن مثلا روی یه حافظه کوچیکی چند گیگ اطلاعات ذخیره کنن درحالیکه خدا توی هر سلول انسان که دیده نمیشه (مگر با ذره بین)، تمام اطلاعات مربوط به تمام بدن مارو اونجا گذاشته. یعنی صدهزار میلیون جلد کتاب توی هر سلول بدن ماست. برای چی اینقدر کفتن قرآن بخونید. اصلا قرآن یعنی (reading) یعنی قرائت ... برای اینکه بخونی بری توی عالم دنبال مصداقش بگردی.
هر ذره ی کائنات از این نظر که وجود داره، زیباست و معشوق عالم محسوب میشه و از این نظر که فهم داره عاشقه. فهم ِ ما مارو عاشق میکنه، یعنی وقتی میفهمیم عاشقیم هرچی بیشتر میفهمی بیشتر عاشق میشی... وقتی به جمالت توجه میکتی معشوقی...توجه ما به مراتب کمالمون معشوقیه و توجه ما به مراتب فهممون عاشقیه. پس بریم دنبال زیبایی دنبال پروردگارمون چون پروردگار ما زیباست، هرچی زیبایی رو بیشتر درک کنی به اون نزدیکتر میشی... خرچی خوبتر بشی و برکات بیشتری از وجودت برسه باز به اون نزدیکتر میشی.
ما آدما ارزشمون به کمال و فهممونه نه این جسمی که دو روز دیگه خاک میشه و روح که ازش بیرون رفت همون باکتریایی که تا دیروز بهش کمک میکردن زنده باشه از درون شروع به تجزیه ش میکنن! بالاخره قرار نیست که همه چی اینجا تموم بشه و بعدش هیچی نباشه! مطمئن باش خدا از نیت پاک تو و غرض ورزی اون آقا آگاهه و مطمئن باش هیچ چیز بی جواب نیست.
پیامبر میگه:هر کس مومنی را محزون و غمناک گرداند سپس همه دنیا را به او عطا کند جبران آن گناهی که مرتکب شده نخواهد شد و به او پاداشی عطا نمی شود. و همینطور گفته کسیکه آبروی مومنی رو به خطر بندازه مثل کسیه که اونو کشته، یعنی مجازاتش با قتل نفس براره...!
[/align]
دوباره دلم هوایی شده
به زور دارم کنترلش میکنم. واقعا از همتون التماس دعا دارم. توروخدا دعا کنید بتونم حریف این دل صاب مرده لعنتی بشم. دلم داره براش پر میکشه. دلم میخاد ببینمش. دلم تنگ شده. به شدت.
اونقدر شدید که دارم دق مرگ میشم. دلتنگ کسی که عاشقش بودم. کسی که نمیتونم بدونش تحمل کنم و نمیدونم چطور.
به خدا دست خودم نیست. دعا کنید به مرگ خودم راضیم.
مهربوني عزيز مگه ممكنه دلت براي يك آدم نامرد كه اون بلا را سرت آورده و به امان خدا رهات كرده و حالا هم مي خواد دوباره ازت سوء استفاده كنه تنگ بشه؟
من كه به هيچ وجه باورم نمي شه.:163: