RE: مشکلم با بزرگی دماغ دختر مورد نظر و...
به نظرم شما خیلی پسر محترمی هستی که به فکرشی و در موردش نگرانی و این یعنی که شما هم خیلی دوسش داری..
بنظرم حالا که این همه با هم تفاهم دارید، باهم ازدواج کنید و مطمئن باش عمل کردن بینی کار سختی نیست و خیلی ظاهرو عوض میکنه. ایشون هم که همینجوری قیافه ش خوبه مطمئنا خیلی بهتر میشه..
ولی حتما قبل عمل نامزد کنید چون ممکنه انقدر خوشگل شه و اعتماد به نفسش بالا بره که دیگه شما رو نخواد :D
(البته شوخی بود)
موفق باشید.
نقل قول:
1.آیا اصولا خودتون رو آماده ی پذیرش شرایط ازدواج میبینید.
2.آیا طرف مقابل هم کفو شما هست؟
3.ایا هدفتون رو به درستی از ازدواج میدونید؟(اگر هدفتون این باشه که بخاید به دیگران ثابت کنید که خوشبختید مثلا از طریق اثبات این که خانواده ی همسرتون وضع مالی خیلی عالی دارن راهو کلا غلط رفتین)
اساسا ازدواج مقوله ی پیچیده ای هست که نمیشه فقط به خاطر یک بینی ازش صرف نظر کرد یا بهش تمایل پیدا کرد.
به نظر من مشکل اصلی شما بینی این خانم نیست بلکه عدم آگاهی کاملتون از هدف دقیق(نه آرمانی) ازدواجه.
در مورد هم کفو بودن از خیلی جهات با هم جور هستیم و خیلی تو این موارد واسه خودم حال میکنم :227:
شرایط ازدواج رو فقط فعلا شغل ندارم !!!!! چون به این زودی هم نمی خوایم که ازدواج کنیم!
در مورد هدف ازدواج هم فکر کنم به پحتگی لازم رسیدم. و دنبال این نبودم که صرفان طرف خوشگل باشه تا همه کف کنن و..
خانم Andiaaaa ممنون ازتون که انرژی مثبت دادین . آره دوستش دارم اما مشکلم اینه که زیاد شک می کنم و سخت میگیرم . حتی بعضی وقتا به خودم گیر میدم که احتمالن من دوستش ندارم!! که به ظاهرش گیر میدم و دماغشو زیبا نمی بینم !
با خودم میگم بعد عمل کردن هم نکنه فردا دختر مون دماغش این فرمی بشه و ارث ببره!!
بعدشم فعلا شرایط عمل نیست خود خانم بعد از نامزدی با عمل مشکلی ندارن اما تا اون موقع ...:302:
از این ورم از عوارض عمل میترسم که نکنه واسش مشکل تنفسی و ...پیش بیاد . اونم واسه خاطر خواسته ی من !
و سرچ کردم هزینه عمل خوب هم حداقل 5 میلیون هستش که فکر نکنم به این زودی ها قادر به تامینش باشم
هیچی دیگه ؛ نمی خوام خوبی هاشو از دست بدم :316:
[align=justify]
نقل قول:
چطوری با دیدن خانم های دیگه و اونایی که از نظر ظاهری متفاوت تر از خانم مورد نظرم هستن به خصوص اونایی که دماغ کوچیک تر و خوش فرم تر دارن بی تفاوت باشم و فکرم به دماغ و زیبایی نره و ضد حال نخورم و ذهنم مشغول نشه ؟؟
راه حلش اینه که مقایسه نکنید! اینجور که مشخصه شما فقط با دماغ ایشون مشکل ندارید با سطوح دیگه در زمینه خانواده و فامیل و تحصیلات و... هم مشکل دارید. مشکل شما بیشتر به خودتون برمیگرده. شما مدام درحال مقایسه هستین و البته مقایسه با دید منفی!
نقل قول:
درمورد شرایط خودم ازنظرخانوادگی (تحصیلات. مادی) بالاتر ازخانواده دخترخانم هستم تحصیلاتم لیسانسه ومیخوام مثلا واسه ارشد بخونم ومطمئن هستم که ایشون هم ادامه تحصیل خواهندداد(فعلا دانشجوی کارشناسی هستند) ... شرایط ازدواج رو فقط فعلا شغل ندارم !!!!!
اگر منظورتون از تحصیلات، تحصیلات خودتونه نه خانواده، شما هنوز وارد فوق لیسانس نشدی خودتو ازنظر تحصیلی از ایشون بالاتر میبینی!
ازنظر مادی هم که میگید کار ندارید پس خودتون به شخصه شرایط مالی خوبی درحال حاضر ندارید، اما اگه منظورتون شرایط مالی خانواده هاست، درسته تا حدودی نزدیک به هم باید باشه اما نه اینکه فقط روخانواده تون حساب کنید!
نقل قول:
درست میگینا
اما اون موقع باید همه چیز رو با عقل حساب کرد و به چیزای دیگه کار نداشت. عقل میگه اگه بابای دختره ثروتمند باشه و اونم تک دختر باشه خیلی خوبه!! از نظر عقلی ما رابطمون نکات مثبت هم کم نداره.
بین این مثبت و منفی موندم. از خیلی نظرها اگه من بتونم با یه سری فکرهای مزاحم و سطحی مفابله کنم تو بلند مدت ما خیلی خوشبخت میشیم
مطمئنید اینا حرف عقله!؟
بنظرتون اینا خواسته نفس نیست!؟
این همون چیزیه که بعضیا اسمشو میزارن زرنگی! با زرنگی به موقعیت مورد نظرشون میرسن درحالیکه این زرنگی به بهای زیرپا گذاشتن حق هزاران نفر دیگه ست! یا شخص مورد نظرشونو بدست میارن اما واقعا با چه معیار اخلاقی !؟
نفس منم ممکنه بطلبه زن یه پسر کارخونه دار پولدارشم، اما عقلم نمیگه حتما چنین موقعیتی خوشبختی میاره!
نه چهره زیبا نه مال زیاد هیچ ملازمه ای با خوشبختی نداره!
خوشبختی اونیه که شما با داشته هات احساس کنی نه اینکه موکولش کنی به آینده!
هرچیزی جای خودشو داره. همونطور که نمیتونی بگی قیافه خوب برای یه زندگی کافیه، اخلاق خوبم تو حوزه قیافه حرفی برای زدن نداره چون اصلا دو چیز جداست. اخلاق درجایگاه خودش لازمه، اما شما باید قیافه ایشونم بپسندی یعنی چیزی به خاطر چیز دیگه نباید از معیارات حذف بشه.
این نکات مثبت که میگید خیلیــــــــــــم خوبــــه، خوب واسه کیه؟ واسه شما یا...؟
نکات مثبت نکاتیه که خواستگاه هردوی شما توش درنظر گرفته شده باشه و به نفع جفتتون باشه. حالا با این تعریف چندتا از این نکات مثبت را میشه بگی؟
نقل قول:
درکل آدمی هستم که زیاد ایراد میگیرم و کمال گرام و به ظاهر این خانم هم زیاد ایراد گرفتم و بعضی موقع ها در دادن لفظ خوشگل به ایشون گیر میکنم بیشتر به خاطر دماغشون (که از خیلیها بهتره) و ته دلم میگم آخه دماغش فلان طوره
بنظرم شما بیشتر از اینکه کمال گرا باشید منفعت گرا هستید!
توی منفعت گرایی معیار سنجش اخلاقی بودن یه تصمیم، منفعت حاصل از اون تصمیمه. البته خود منفعت گرایی بد نیست اما وقتی فقط به حوزه منافع شخصی خودت بسطش بدی و شامل حال همه نشه جالب نیست! این میشه اصالت دادن به سود و نفع شخصی خودمون!
بهتره یه بازبینی کنید ببینید کمال در ذهن شما چه معنایی داره و به چه مواردی مربوط میشه.
اگه دیدت به ازدواج دید فانتزیه یعنی با دیدن یه قیافه زیبا همه چیزو میزاری کنار و فقط قیافه و چشم و ابرو میبینی، یا رمانتیک به مسائل نگاه میکنی داری اشتباه میکنی و بعد تو زندگی میفهمی که زندگی چیزایی غیر از ایناست و علاوه بر این مسائل که اینا کمترینشه هزار مسئله دیگه هست.
بنظرم تو ازدواج دید درستی که همه خواسته هارو درحد معقول و درست درنظر بگیره اینه که ببینی کسیکه داری بعنوان همسر انتخابش میکنی قرارگاه جــان تو، و شریک مال تو، و صاحب اسرار تو و خلوت تو هست یا نه؟
من منکر این نیستم که زن هالیوودی یا مرد هالیوودی یا قیافه های جذاب و بزک کرده های خیابونی و محفل های دیگه ممکنه ببینیم خوشمون بیاد، اما همین زنها و همین مردا که جلوی دوربین یا خیلی جاها میخندن، بد نیست گریه های خلوتشونم ببینیم! بدنیست ببینیم که اکثراینها خودشون ترجیح میدن زشت و خوشبخت باشن تاخوشکل بدبخت! و ترجیح میدن فقیر خوشبخت باشن تا پولدار بدبخت! خیلیاشون بر اثر بیماری های شدید روحی خودکشی کردن!
البته اینارو نگفتم که بگم زیبایی چیز بدیه، ولی باید دقت داشت که زیبایی خوشبختی نمیاره، و اینکه وقتی دو روی سکه رو دیدی از چهره های زیبا اسطوره نمیسازی.
و مسلما نباید فراموش کرد که آراستگی مهمه و خیلی هم بهش سفارش شده.[/align]
اصلا نگران عوارض نباشید چون الان علم انقدر پیشرفت کرده که هیچ عوارضی نداره جز اینکه کمی اولش دردسر داره، فقط همین..
با هزینه کمتر هم میشه عمل خیلی خوب انجام داد، آدرس خواستین بهتون میدم :D
سخت نگیرید زندگی رو ، اگه دوسش دارید این اطمینان رو بهش بدید که همیشه باهم میمونید..
خیلی خیلی ممنوننم از دوستان محترم pk1365 و
Andiaaaa
:72: :72:
سر فرصت میام و یه سری حرفا میزنم :46:
خدمت pk1365 گرامی و نیز سایر دوستان
در مورد تحصیلات؛ تحصیلات خواهر برادرهای من بیشتره و تحصیلات دانشگاهی دارند که برادر خواهرای ایشون تحصیلات دانشگاهی ندارن که این هم یه مقدار اذیتم میکرد که سعی کردم واسه خودم حلش کنم اما خانواده ام هم با این شرایط زیاد مشتاق نخواهند بود!!
نقل قول:
اگر منظورتون از تحصیلات، تحصیلات خودتونه نه خانواده، شما هنوز وارد فوق لیسانس نشدی خودتو ازنظر تحصیلی از ایشون بالاتر میبینی!
ازنظر مادی هم که میگید کار ندارید پس خودتون به شخصه شرایط مالی خوبی درحال حاضر ندارید، اما اگه منظورتون شرایط مالی خانواده هاست، درسته تا حدودی نزدیک به هم باید باشه اما نه اینکه فقط روخانواده تون حساب کنید!
از نظر مالی هم ثروت پدری رو عرض کردم و الا من خودم چیزی ندارم و نگفتم که رو پول بابا حساب کردم ،که بعید مدونم پدر کمک آنچنانی هم بکنه.
اما به نظرم اگه خانواده پسر در این شرایط بالاتر از خانواده دختر باشه بهتره!
نقل قول:
مطمئنید اینا حرف عقله!؟
بنظرتون اینا خواسته نفس نیست!؟
این همون چیزیه که بعضیا اسمشو میزارن زرنگی! با زرنگی به موقعیت مورد نظرشون میرسن درحالیکه این زرنگی به بهای زیرپا گذاشتن حق هزاران نفر دیگه ست! یا شخص مورد نظرشونو بدست میارن اما واقعا با چه معیار اخلاقی !؟
نفس منم ممکنه بطلبه زن یه پسر کارخونه دار پولدارشم، اما عقلم نمیگه حتما چنین موقعیتی خوشبختی میاره!
نه چهره زیبا نه مال زیاد هیچ ملازمه ای با خوشبختی نداره!
اینکه خانواده دختر و باباش خر پول باشه و.. رو همینطوری و در جواب دوستان گفتم. اما مسلمان کسی بدش نمی یاد.
و مساله ای هم که هست خانواده ی من رو این مسائل تاکید میکنن که میتونی با دختری نناسب تر از نظر موقعیت خا نوادگی و مالی ازدواج کنی . اما به نظر خودم ایشون هم موقعیت بدی ندارن و خانواده ی معمولی و آبرومندی هستن.
موافقم که چهره ی زیبا و ثروت به تنهایی عامل خوشبختی نیستند.
[/color][color=#C71585] در مورد مقایسه کردن . بله قبول دارم که مقایسه می کن و یه مقداریش دست خودمه ولی یه مقداریش هم دست خودم نیست نمیشه که مقایسه نکرد.
مخصوصا تو محیط دانشگاه که تنوع دختر زیاده با دیدنه دخترا فکرم مشغول میشه به دماغشون نگاه می کنم به خالت لب و دهنشون توجه می کنم.
خیلی وقتا هم جلو خودمو می گیرم و کمتر شده نسبت به اوایل.
قبلنا با دیدن فیلم ها و.. هم رو خانم های توی فیلم دقیق می شدم.
نمی دونم چطور تمرکزم رو از این چیزا بردارم کمکم کنید :325:
الانم رو این موضوع حساس شدم که نکنه فردا بچه ای که از ما متولد میشه خوشگل نباشه؟؟:302:
کلا مریض شدم یه جورایی !!
نکات مثبت ؛ خوب مسلما من جذب نکات مثبت ایشون به خاطر خودم و معیار های خودم خواهم شد در مرحله ی اول .
اما همین نکات مثبت باعث به وجود آمدن اشتراکات و علاقه میشه و علاقه مندی و محبت به نفع هردومون هستش. اما بازم خیلی از این نکات مثبت که میگم چون در ایشون هست و منم از این نکات خوشم می یاد بنابرین واسه اسیشون هم خوشایند خواهد بود و باعث موفقیت برای هردومون در زندگی خواهد شد.
برخی نکات مثبت : طرز فکر متعالی و غیر سطحی ایشون ؛ علاقه مندی شدید به مطالعه ، علاقه مندی شون به فعالیت های اجتماعی و خیریه ، در پی رسیدن به معنای واقعی زندگی و دین و خدا و.. که با مطالعه هم عمل میکنن، پایبند به اصول دینی و خشکه مقدس نبودن ؛ ادب و فرهنگ مناسب ، دارای روح لطیف و پاک و با احساس و رمانتیک ، وجدان بالا و مناسب ، مهربانی ایشون ، آشنا به وظایف همسری و پایبند به این سائل و سعی در برآوردن خواسته های همسر (در حد حرف و در بعضی مسائل در عمل هم دیدم) ، پاکیشون ،آداب معاشرت خوب و ....
نکات دیگه : شرایط سنی و فرهنگی و تحصیلی مناسب با من ، ظاهر نسبتا خوب ،با کلاس ،خنده های دلنشین برای من !! ، تفاهم و شباهت فکری خیلی زیاد با هم در خیلی از مسائل ، اینکه منو دوست داره و احساس خوبی نسبت به من داره و کار های منو اکثرا تایید میکنه و منو با این شرایط چندان مناسبی که از نظر شغل و.. ندارم قبول داره ، خاطرات فراوانی که با هم داریم و...
نکات منفی : دانشگاهی نبودن خواهر برادراشون و همسران اونا وبا الطبع اینکه شغل با کلاس و دهن پر کنی ندارن! ، همون بحث دماغ و اینکه قیافه متوسط رو به بالا دارن اما تک نیستند
اینکه کلا شرایط خوب و مناسبی دارن و آنچنان تاپ نیستند ( از نظر خانواده ام و اونایی که دوراز گود دارن نظر میدن!!)
اما من خودشون رو قبول دارم.
دوستان خیلی خوشحالم میکنین اگه تحلیل خودتون رو از این شرایط بیان کنین .
ممنون
:72: :72:
[align=justify]سلام آقا zaman90 ممنون از پاسختون
من خیلی کلی نظرمو میگم چون حتما شما قبلا درباره این مسائل تحقیق و بررسی کردین و فکرمیکنم اینقدر تو همین سایت از ملاکهایی که باید در ازدواج مورد برسی قرار بگیره گفته شده که دیگه احتیاجی به تکرار نباشه.
بنظرم دو دسته عامل برای استحکام یه انتخاب درست تو ازدواج هست:
یه دسته عوامل انسانی مثل شخصیت، دین و اعتقادات، مقتضیات جنسی و تکالیف و مسئولیتها که خب به طبع ریشه دارتر و حساس تر از بقیه ست و باید در اولویت اول قرار بگیرن چون مبنای خانواده به حساب میان.
دسته دوم عوامل خانوادگی که شامل تناسبات، عواطف، تعهدات و..
تو این تناسبات ابعاد وجودی و شئونات شخصیتی افراد و خانواده هاشون باید سنجیده بشه و کفویت داشته باشه یعنی عواملی که تو روند زندگی مشترک بانوع رفتاروتعاملات شما این تناسبات میتونه حفظ و تقویت بشه یا تضعیف و باعث بروز اختلال تو زندگیتون بشه.
مثلا اونچه در درجه اول مورد توجه باید باشه و مهمتر ِفهم خانواده ایشونه نه اعتباراتشون یا مدرک تحصیلی. چون اعتبارات هیچوقت حقایق وجودی افرادو پوشش نمیدن و برای واقعیتهای زندگی مشترک کفایت نمیکنن. چون واقعیات زندگی برمبنای واقعیت وجودی افراد هستن نه ملاکهای صوری و اعتباری. البته اینکه شما به فکر شناخت خانواده ایشون هستین خیلی خوبه و جای تحسین داره و اینکه مثل بعضیا نمیگین من به خانواده ایشون کاری ندارم میخوام با خودش زندگی کنم، اما بنظرم شما باید به شناخت عمیقتری در مورد خانواده ایشون برسی، مثلا ببینید سطح فرهنگ، ارزشها و ضدارزشهای خانواده هاتون چقدر بهم نزدیکه و مسائلی از این دست که تا وقتی شما به خواستگاری رسمی نرید و با خانواده ایشون از نزدیک برخورد نداشته باشید این شناخت ها بدست نمیاد.
بحث سر این نیست که شما باید دربست چهره یه نفرو قبول کنید مسلما ظاهر افراد هم چیزیه که اگه نگیم بعنوان یه ملاک و معیار بلکه بعنوان یه امتیاز در ازدواج به چشم میاد.
قیافه یه چیز سلیقه ای هست مثلا هرکسی در طول زندگی از یه تیپ قیافه خوشش میاد. یکی سفید، یکی سبزه، یکی صورت گرد ، یکی کشیده و ... باتوجه به اینکه ظاهر بعد از مدتی عادی میشه تنها درهمین حد که اون چهره به دل شما بشینه کافیه حتی اگه خیلیم خاص نباشه.
شما حق داری چهره طرف مقابلتو دراین حد که ببینی به دلت میشینه یا نه بهش توجه کنی، حق داری چهرشو بپسندی یا نپسندی امــــــــــــا مقایسه نه!!!
درمورد آینده هم که گفتی آینده که مشخص نیست، شما اول ببین اصلا خانواده ها همدیگرو میپسندن، بعد به آینده ای فکرکن که هنوز مشخص نیست و بچه ای که معلوم نیست دختر بشه یا پسر یا قیافه ش شبیه کی بشه! اگه تو دریا یه تور بندازی و ماهیا توش گیر بیفتن وقتی این تور را با کشتی بکشی اون ماهیا تا وقتی توی آب هستن نمیفهمن که توی تور افتادن، اما این تور داره میبرشون به یه سمتی بدون اینکه خودشون متوجه باشن! حالا این طرز فکر شما هم مثه یه تور نامرعیه یعنی یه کارایی میکنی اما خودتم نمیدونی چرا ، چون تحت تاثیر این طرز فکری یه مرتبه میبینی چند سال گذشت و شما دیگه اون آدم قبل نیستی، نه تنها روشهای زندگیت بلکه اصلا ارزشهات عوض شده، اون وقت تو زندگی به مشکل میخوری.
میتونی این عادت مقایسه گری را بزاری کنار، نگید نمیتونم یا دست من نیست، همونطور که وقتی مقایسه میکنی به اراده خودت اینکارو میکنی (چون به این کار علاقه مندی و شایدم عادت کردی) میتونی هم به اراده خودت اینکارو بزاری کنار. تفکر انسان تحت اراده خودشه فقط باید تکنیک ها و مهارت های کنترل فکر و خیال را یاد بگیری.
نه تنها اصل مقایسه کردن اشتباهه بلکه جنس و نوع مقایسه ای که شما داری میکنی هم غلطه! شما داری دختری که درجایگاه ازدواج بهش نگاه میکنی با کسیکه تو خیابون میبینی و در جایگاه یه غریبه ست مقایسه میکنی! بالاخره مقایسه هم یه معیار و شرایطی داره، شما بر چه مبنایی داری مقایسه انجام میدی؟ اگه دو تا مورد ازدواج هم زمان به شما معرفی شده بود، شاید اونجا مقایسه جایز بود و بعد از اینکه معیارهای دیگه رو درنظر گرفتی میتونستی بگی مثلا قیافه این خانومو بیشتر از اون یکی میپسندم.
امیدوارم کارشناسان بیان و شمارو بهتر راهنمایی کنن و از نظراتشون استفاده کنیم .
دوتا سوال دارم البته تو دوتا حوزه مختلفه و توی هر دو حوزه جواب متفاوتی میتونه داشته باشه :
1- چهره این دختر، شمارو از چه حقوق انسانی و از چه مزایایی محروم میکنه؟
2- چهره های دیگه شمارو از چه حقوق انسانی و از چه مزایایی برخوردار میکنه؟[/align]
RE: نمیدونم چی میخوام و نمیدونم چیکار کنم ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
چرا عاقل كند كاري كه بازآرد پشيماني؟!
گر در خانه كس است يك حرف بس است.
بازم تشکر بابت وقت گذاشتنتون:72:
در مورد تناسب خانوادگی در مورد این چیزای که میگین و در مورد تناسب این جوری بعید میدونم مشکلی باشه .ثلا خانواده ی ایشون هم مثل خانواده ی ما اهل نماز و روزه و حلال حرام هستند به ارتباط محرم و نا محرم تقریبا مثل ما پایبند هستند . عروسی هاشون مختلط نیست زیاد اهل مسائل سیاسی نیستند اما بی خیال هم نیستند و...
اگه بخواد موردی پیش بیاد تو مسائل ظاهری شاید باشه مثلا مامانم بیاد ایراد بگیره که بی کلاس بودن و.. دانشگاه نرفتن و..
اما تو خیلی از موارد باهاش حرف زدم از مهمونی رفتناشون ، حتی اینکه چند جور غذا تو مهمونی ها می ذارن و..
ارتباط های شوهر خواهراش با هم (که باجناق میشن) و.. که تفاوت مسلما بوده اما نه آنچنانی ، تقریبا تو یه فرهنگیم!
با اینکه از بعضی برخوردهای خانوادش با خودش راضی نیست ( همچنان که منم از خامواده ی خودم کاملا راضی نیستم) اما بازم برخورد و فهمشون تا اونجای که من از حرفای خودش برداشت کردم در حد خوبی هست. تقریبا به حرفاش و صداقتش اطمینان دارم چون خیلی از بدی هاشونم گفته !
چهره ایشون واسم قابل قبول هست ، شایدچهره ی خاصی ندارن که مثلا با دیدن صرفا یه عکس بی روح جذبش شد اما وقتی باهاش حرف میزنم و کنارشم واسم شیرینه ( اگه تو این هم شک نکنم !!:302:)
به قول خودش ( که خیلی فهمیده است) جذابیت به خوشگلی نیست !
اما مشکلم با این موضوعه که : خیلی ها میگن اگه از یکی خوشت اومد نباید اصلا قیافه های دیگه واست جذابیت داشته باشه !! و به چشمت بیاد!
:303:اما من فکر نکنم اینجوری باشم و به عنوان مثال به خیلی قیافه ها مثل آنجلینا جولی و سبیل جان . ایبرو و.. بگم نه اصلا خوشگل و جذابیت ندارن !! ( قبول که کلی آرایش و جراحی کردن!) اما جذابن.
از این میترسم که در آینده هم با دیدن این جور قیافه های مختلف , حالم گرفته بشه !!
قبولم دارم که براد پیت و... نیستم.
من فعلا نمیتونم نسبت به قیافه های دخترای دیگه و زیبا بی تفاوت باشم و تو ذهنم نگم که چه خوشگله و مثلا دماغش چه خوش فرمه !
مشکلم اینه !!!!!!!!!!
جواب سوالاتون :
از هیچ حقوق خاص انسانی محروم نمی کنه. شاید این حسه یه حسه زیاده خواهی و هوس باشه !!
زیبا جویی و جذب زیبا شدن !! چه میلیه ؟؟؟
اگه حقوق انسانی مد نظرتون باشه ؛ شاید چهره زیاد تاثیری در این مسائل نداشته باشه.
و منم میخوام نسبت به این مسائل سطحی حساسیتم رو کم کنم و قبلا هم کمتر بود و مثلا موقع بحش با دوستان در مورد ازدواج و.. اونا میگفتن خوشگل باشه و.. اما من میگفتم بابا همش هم به خوشگلی نیست که !!
با این خانم عزیز به خیلی خیلی از مسادل انسانی به امید خدا میتونم برسم !! خیلی خانم فهمیده ای هستن.
همیشه هم واسش آرزوی خوشبختی و سلامت می کنم. :43:
خانم لیلا موفق ؛ ممنون از نظر دادنتون اما گفتن این جور حرفا خیلی ساده ست !!
تو این زمونه آدم عاقل اصلا پی ازدواج نمیره و مخصوصا پسر جماعت !! این همه خودشو درگیر نمی کنه دنبال کار و شغل و استرس تهیه مسکن و... نمیره ؛ خودشو از این همه دختره رنگین منگین بیرون محروم نمی کنه!
:305:خودشو محدود نمیکنه و خیلی چیزای دیگه !!
آدم عاقل بچه دار نمیشه !! استرس نمیکشه که آیا بچه سالم به دنیا میاد ؟؟ و...
میره از پرورش گاهی جایی یه بچه گلچین و سوا میکنه و یا اگه باب میلش نبود میگه اگه همچین بچه ای به تورتن افتاد واسه من نگه دارینش !! اینم پیعانه اش !! :324:
لطفا بهتر راهنمایی کنین و راهکار نشون بدین !! :72:
شدیدا منتظر نظر همه دوستان و مخصوصا اساتید هستم.
ببخشید که طولانی شد!!:72: