نه فقط جنسی تو روابط دیگه هم تاثیر می ذاره.
نمایش نسخه قابل چاپ
نه فقط جنسی تو روابط دیگه هم تاثیر می ذاره.
بازم متوجه منظورت نميشم! اگه آقايي با قد بلند عاشق دختري كوتاه قامت بشه،..و هر دو همديگر رو بپسندن،بازم حتما دچار مشكل ميشن!؟
فرهنگ جان لطف كن درباره حرفي كه زدي بيشتر توضيح بده.ممنون ميشم:72:
فرهنگ جان مي شه بيشتر توضيح بدي!نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
فرهنگ نکنه تو تجربه ازدواج با یه پسر خیلی بلندتر از خودت رو داری؟خوب منم واسه این که می ترسیدم مشکل ساز شه اومد مشاوره ولی ... آخه خیلی ها این جورین،یکی از دوستام که هم قدمه شوهرش 186 ولی خیلی خوبن یعنی عشقولانه ان با هم
نمی دونم منظورت تو چه روابطی هست ولی خوب تو بیرون راه رفتن کنار هم و اینا که مشکلی نبود یعنی خیلی هم عادی بود آخه خیلی ها مثل ما بودن من حتی دیدم کسی تا شونه همسرش هم نباشه من که بالاتر از شونشم
و اینکه خیالت راحت دیگه ردش کردیمم رفت :311:
ولی خوب خودش ول کن نیست :310: من جواب منفی رو دادم دو روز پیش
در مورد رابطه جنسی رو نمی دونم ولی روابط رمانتیک و عاشقانه که خیلی خوبه یعنی من خوشم می اد برم تو بغل کسی که ازم بلند تره حس خوبیه ! و اینکه خوب خودمم ترجیه می دم همسرم قدش 170 تا 180 باشه تا اینکه بالای 180 نه به خاطر قد م کلا این محدوده رو ترجیه می دم ولی یکمی بلندتر یا کوتاه تر هم اونقدری نمی تونه مهم باشه ،نه؟
عزیزم یک نکته ای تو نوشته هات بود. معمولا ادمهایی که پیش رونده در زندگی هستند سعی می کنند خصوصیات مثبت دیگران رو یاد بگیرند و عمل کنند اما شما خصوصیت خوب خودت (شاد بودن و اعتماد به نفس لازم رو داشتن) با خصوصیت بد دیگران (دهن بین بودن و جساس و زود رنج بودن) عوض کردی. سعی کن قدر نعمتهایی رو که داری بدونی. نه قد نه زیبایی نه .... هیچ کدوم وقتی سلامتت رو نداشته باشی مهم نیست. پس خوشحال باش که سالمی و اینقدر می تونی از زندگیت حتی شوخی های اطرافیانت لذت ببری. در مورد ازدواج هم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد تا زمانی که خودت خودت رو قبول داشته باشی. خیلی مردها دوست دارند زن هاشون رو در بغل بگیرند و یا حتی بلندش کنند. اصل ناز و نیاز هم همینو میگه.
امیدوارم خوشبخت باشی.
دوستان گرامی
من یه سوال دارم؟
حالا که شما به قول خودتان قدتان از متوسط جامعه کمتر است و این را معضل میدانید،خب به فکر باشید و راه حل را بگوید!
باور کنید غیر از اینکه برای خود دغدغه و اضطراب درست کنید هیچ کار دیگری نمیتوانید بکنید
من قدم کوتاهه چیکار کنم؟ هیچی زندگی کن
هر گلی بوئی دارد :72:
البته خار هم دارد
برای خودتان مشغله ذهنی ایجاد نکنید، از همینی که هستید و از فرصتهای که دارید استفاده کنید،زندگی تکرار نداره، باور کنید چه خوشی و چه لذت در لابه لای همین روزها و شب هاست، تا چشم رو هم بذاریم بهار جوانی گذشته و جز اندوه چیزی نمی ماند
انتخاب با خودتان
سلام. من قدم 183 هست و دوست دارم با دختری باشم که حداقل از من 10 سانت کوتاهتر باشه. فکر می کنم اینکه خیلی از مردها از خانم ظریف خوششون میاد یک حقیقته. شما هم بی دلیل غصه نخور. احتمالاً برای پسرهای با قدی زیر 175 گزینه ی خیلی خوبی هستین.
براي نازنين عزيز:
آخرين تحققات نشان ميدهد، زنان قد بلند با احتمال 30 درصد بيشتر به سرطان دچار ميشوند.
به گزارش اماسانبيسي، ترشح بعضي از هورمونهايي كه بدن را مستعد رشد تومورهاي سرطاني ميكنند در زنان قد بلند بيشتر است و به همين دليل اين افراد بايد توجه بيشتري به وضعيت سلامت خود داشته باشند.به عبارت ديگر به ازاي هر 10 سانتيمتري كه قد يك زن بلندتر باشد، احتمال ابتلا به سرطان در او 16 درصد افزايش پيدا ميكند.در اين تحقيقات، دانشمندان سعي كردند ارتباط بين قد بلند و احتمال ابتلا به انواع معمول سرطانها از جمله سرطان سينه، روده، كليه، رحم، تخمدان و سرطان خون را بررسي كنند.
به اين ترتيب بايد گفت يك زن كه 74/1 متر قد دارد با احتمال 33 درصد بيشتر از دوستانش كه فقط 52/1 متر قد دارد بايد منتظر ابتلا به انواع مختلفي از سرطان باشد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
Deligo_deltang
مرسی عزیزم از حرفای قشنگت عزیزم
:72:
من که خودمم نمی دونم چرا اینجوری شدم ،می دونی همیشه عادت کردم دیگران از ظاهرم تعریف و تمجید نشونم افسرده ناراحت می شم در حالیکه هیچ انسانی بی نقص نیستم من هم مثل بقیه ایراداتی دارم ولی به روی خودم نمی اوردم ولی وقتی اومدم اینجا و یه سری چیزا رو خوندن حسم به خودم تغییر کرد و باعث شد از این ور بوم بیفتم
البته منظورم این نیست که قبلا خود خواه و مغرور بودم نه!ولی قبلا از خودم راضی بودم :163:
ووو خوب البته می گم دوران نوجوانیمم راضی نبودم یعنی تو سن 16 17 سالگی خیلی دلم می خواست قدم بلندتر شه و واسه همین گوشه گیر شده بودم و یکمی افسرده ولی وقتی دانشگاه قبول شدم اصلا این جوری فکر نمی کردم دیگه
الانم دیگه به قول keyvan راه حلی ندارم به جز اینکه به خوبی و نعمت های خوبی که خدا بهم داده فکر کنم و به اینکه خداروشکر خیلی پسراهم هستن که دوست دارن زنشون کوچولو باشه دیگههههه خیلی هاااا:72::72::72::72::72:(خودشون می گن )
لیلا جونم خیلی گلی خیلی ممنونم
نازنين جون برات خوشحالم كه تونستي از اون حس و حال دربياي:46::46::72:
ليلا جون ميكم با اين اوضاع رشد سرطان ما يعني رفتني شديم ديكه خدا رحمتمان كند
بابا يكم روحيه بديد :302:من هنوز خيلي ارزو ها:دارم :310: