ليلا انگار توي فكر منيا بلا.آخه نميدونم چجوري بگم خودم الان خندم گرفته:311: فكر ميكنم سيستمم با بقيه هم جنسام فرق ميكنه:311: خيلي مسخرست نه؟؟ آخه بد بختي اينجاست كه من حتي روم نميشه پيش دكتر زنان وزايمان برم. نميدونم چقدر منظورمو فهميدي
نمایش نسخه قابل چاپ
ليلا انگار توي فكر منيا بلا.آخه نميدونم چجوري بگم خودم الان خندم گرفته:311: فكر ميكنم سيستمم با بقيه هم جنسام فرق ميكنه:311: خيلي مسخرست نه؟؟ آخه بد بختي اينجاست كه من حتي روم نميشه پيش دكتر زنان وزايمان برم. نميدونم چقدر منظورمو فهميدي
چرا اين فكر را ميكني؟
نميدونم شايد بخاطر اينكه هيچوقت (خيلي ببخشيد ومعذرت ميخوام)بدن يه خانم رو نديدم چون من فيلم هاي اونجوريم نديدم از بس كه مثبتم :163:
اگه مي خواي مطمئن بشي كه مشكلي نداري و اعتماد به نفست را بدست بياري.
يك روز بدون اينكه به كسي بگي. حتي مامانت. برو پيش يك دكتر زنان و زايمان زن و اگه روت نمي شه يك مشكل ديگه را مطرح كن. يك مشكل كه دكتر مجبور بشه معاينه ات كنه. بعد از معاينه ات ازش بپرس آيا من مشكل دارم يا با بقيه فرق دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (قبلش حتما بهش بگو كه دختري)
اين طوري خيالت براي هميشه راحت ميشه و ديگه خودت و اون بنده خدا را عذاب نمي دي.
جايي خوندم اولين رابطه جنسي بين زوجين خيلي مهمه. اگه توي ذوق شون بخوره يا راضي نشند. سرد مي شند.
پس زودتر اين مشكل را حل كن تا بتوني يك رابطه جنسي همراه با اعتماد به نفس و آرامش با شوهرت داشته باشي.
صحبت هام را جدي بگير.:305::305:
دركت كردم چون خودم هم مثل شما آفتاب و مهتاب نديده بودم و قبل از ازدواجم نه چيزي از بدن مرد مي دونستم و نه از بدن زن. براي همين خودم هم تا مدت ها كه نامزد كرده بودم مثل شما بودم فكر مي كردم هم خودم و هم شوهرم غير عادي هستيم.:311:
باشه سعي ميكنم در اولين فرصت يه نوبتم بگيرم برم پيش دكتر ولي نميدونم بتونم برم يانه.خيلي خيليييييييييييييييييييي برام سخت وغير ممكنه.ولي باز سعي خودمو ميكنم
حتما اين كار را بكن تا براي هميشه از اين افكار و به تبع آن رفتار غلط خلاص بشي.:305:
مریم عزیز
بذار خیلی روشن بگم و خیالت رو راحت کنم. به تعداد دختر های روی زمین، تنوع اندام وجود داره و هر دختری با هر اندام دخترونه ای می تونه یه پسر رو با هر اندام پسرونه ای راضی کنه و برای هم لذت بخش باشن. فارغ از سایز و رنگ پوست و هر متغیر دیگه ای که می تونی تصور کنی ...
اما یه چیزی مهم و تعیین کننده است. اونم مهارت شما در ارتباط با همسرته ....
زیباترین دختران هم با بی مهارتی می تونن واسه همسرشون یه دیو باشن و برعکس.
پس ذهنت رو از این دغدغه که ممکنه مورد پسندش نباشم خالی کن. حتی بر خلاف لیلا بانو من نیازی به مراجعه به پزشک هم نمی بینم. خودت باید بتونی این شک بی مورد رو مدیریت کنی.
عزیزم تو زیبایی و کاملا مورد پسند شوهرت. خودت رو رها کن تو آغوشش و لذت ببر از این همه عشقی که بین شماست ... :310::43::46:
شاد باشی :72:
آويژه جان :43:هميشه دلم مي خواست آرامشي را كه در وجود شما حاكمه داشته باشم.
كاش مي شد با هم دوست باشيم تا بهم راز اين آرامشت را بگي.:43::46:
مي شه بدونم راز اين آرامش دروني ات چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آويژه جان ازت ممنون .ليلاي عزيز از همراهي شماهم ممنونم.دكتر رفتن رو كه با خودم دارم كلنجار ميرم برم يا نه.سعي ميكنم به حرف دوتا تونم گوش بدم در مورد دكتر رفتن هم با نامزدم يه بار صحبت كردم گفتم براي معاينه (بكارت)نيازي هست كه برم ؟گفت نه ولي مامانم اينا بعضي وقتا بهم گير ميدن كه بايد بري كه فردا خداي نكرده مشكلي پيش نياد بخدا هر كاري ميكنم برم پيش دكتر زنان نميتونم كه نميتونم.بايد برم يه فيلم ناجور پيدا كنم ببينم:311:
سلام
ولي به نظر من براي معاينه بكارتتون حتما بريد نزد دكتر و گواهي بگيريد