خوب همین اختلاف قد ما رو داشتین پس...خوب اگه اون آقا مشکلی نداره پس میمونه خود شما ببین میپذیری یا نه!
نه عزیزم ازدواج نکردم:)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب همین اختلاف قد ما رو داشتین پس...خوب اگه اون آقا مشکلی نداره پس میمونه خود شما ببین میپذیری یا نه!
نه عزیزم ازدواج نکردم:)
گربه جون از شرایط خودم بگم من دانشجوی فوق لیسانسم
اونم مهندسی خونده ولی هنر هم از بچگی دنبالش رفته و الان 5 شنبه و جمعه نقاشی درس می ده و بقیه روزها هم شرکت خصوصی میره و 3 سال ازم بزرگتره ،قیافش معمولیه ،سبزه است و بینیش یکمی بزرگه و چشماشم یکمی ریزه و لی در کل جذاب فک کنم ولی من بر عکس اون سفیدم و چشمام درشته و بینیم هم همه فک می کنن عمل کردم ولی عملی نیست ... کلا از چهره ام راضیم و از نظر چهره همه بچه های کلاسمون می گن خیلی ازش سرم
ولی خوب اون چون خوش قدو بالاست به عنوان یه مرد خوب به نظر می رسه
دیگه قد و وزنم که گفتم و در کل استخون بندیمم ریزه ... من یه خواهر بزرگتر دارم ازدواج کرده ،اون دو تا خواهر داره
خونه داره ،ماشین داره ووو منم ماشین دارم همین :46:
مرسی از نظرت عزیزم
حالا امروز تصمیم نهایم رو میگیرم
تو چرا!نتونستی بپذیری؟
مهم تفاهمه که شمادارید.درضمن من خودم قدم کوتاهه وتودوران نامزدی که بودیم به شوهرم گفتم که اختلاف قدمون زیاده ولی اون می گفت من همیشه دوست داشتم زنم قدکوتاه باشه وهنوزم که دوازده سال اززندگیمون میگذره وقتی ازش می پرسم پشیمون نیستی میگه اگه زمان به عقب برگرده دوباره توروانتخاب میکنم..میگه یکی ازملاکهای ازدواجم کوتاهی قدهمسرایندم بود.:43:
ااااااااا ماهی اینم همینو میگه
میگه براش مهم بودهه قد همسرش تا شونش باشه نه بلند تر
خب منم تا شونشم دیگه
شوهرت قدش بلنده ؟
:46:
نازنين جان زياد حساس نشو مشكل قدت با يه كفش پاشنه بلند حل ميشه عزيزم :46:يك بعدي به قضيه نگاه نكن بقيه خصوصياتشم بسنج بخدا ظاهر آدما مهم نيست.وقتي مردا ميگن خوشم مياد يعني واقعا خوششون مياد مثل ما زنا نيستن كه وقتي به زبان ميگيم خوشمون مياد دلمون به هزارو يك راه ديگه بره كه آيا واقعا اينجوري هست يا نه.پس حرفشو باور كن ديگه هم به اين قضيه فكر هم نكن در ضمن بعده ها اصلا نه ببه روي خودت بيار نه به زبان چون مردا مثل طوطي ميمونن هرچي زنا بگن همونو تكرار ميكنن.اگه بگي قدم كوتاهه اونم ميگه قدت كوتاهه
نازنین خانم میتونی این لینکها رو مطالعه کنی راجع به اختلاف قدهست
http://www.hamdardi.net/thread-3067.html?highlight=%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7 %D9%81+%D9%82%D8%AF
http://www.hamdardi.net/thread-15740.html?highlight=%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A 7%D9%81+%D9%82%D8%AF
http://www.hamdardi.net/thread-14760.html?highlight=%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A 7%D9%81+%D9%82%D8%AF
یکی ازدوستام که ازدوران دبستان باهم بودیم ازمنم دوسانت کوتاهتره وجالب اینجاست که شوهرشم ازشوهرمن یک وجب بلندتره .وازهمه جالب تراینجاست که شوهر دوستم همچین ازش حساب میبره وبه قول عامیانش خیلی زن ذلیله:R:R
مرسی tasnime -elahi
ممنونم ولی لینکا برام باز نشدن :302:
ماهیی چه خوب ،خوبه منم این جوری شم :311:
ولی کلا چرا آقایون نظری نمی دن؟
[align=justify]سلام
توی ازدواج هم کفو بودن و متناسب بودن از همه شرایط، همیشه به وجود نمیاد؛ ولی میشه در بسیاری موارد هم کفو خودمون رو پیدا کنیم
مهم اولویتهای ما هستند. مثلا برای فردی ممکنه اولویتها به ترتیب اینها باشن: فرهنگ، اعتقادات، خانواده، ظاهر، سطح تحصیلات و ...
البته برای پسرها تقریبا میشه گفت همیشه ظاهر یکی از ملاکهای مهمه و قد هم یکی از زیرشاخه های ظاهری محسوب میشه و طبعا یک پسر قدبلند ممکنه بپسنده که زنش هم قدبلند باشه، ولی این همه ماجرا نیست و پسرها فاکتورهای دیگری هم برای ظاهر در نظر می گیرند و وقتی تصمیم به ازدواج با دختری میگیرند که اون دختر به طور کلی به دلشون بشینه و بپسندنش
من داداش خودم قدش حدود 190 هست و قد خانمش حدود 165 و زندگی خیلی خوبی دارن خدا رو شکر
موارد بسیار زیادی هست که میتونه جایگزین این عامل بشه(چه ظاهری و چه باطنی و اخلاقی)
منتها اگر میخواین مطمئن بشین، با این خواستگار محترمتون در مورد مسائل مختلف صحبت کنید و در لابلای صحبتهاتون بحث قد رو هم پیش بکشید و بگید که ایشون چه فاکتورهایی رو برای انتخاب شما مدنظر قرار دادند و آیا اختلاف قدی براشون مساله ای ایجاد نمیکنه؟
درنهایت اگر دیدید از نظر ملاکهای ازدواج به درد هم میخورین، تصمیم نهایی رو بگیرین. یادتون باشه ایشون شما رو انتخاب کردند...[/align]
سلام آقا محسن ممنون از نظراتی که دادین
میشه این سوالم رو جواب بدید؟
من شنیدم که اصلا نباید در مقابل شوهر مون از خودمون بد بگیم و مثلا نقطه ضعف نشون بدیم
چراکه اون شخص رو متوجه ضعف های خودمون می کنیم و بعدا می زنه تو سرمون :316:
درسته×!
خوب منم هم دلم می خواد راجب اختلاف قدی که داریم صحبت کنم به طور واضح با ایشون ولی خوب یه بار که پرسیدم گفتن که براشون اصلا ملاک بوده که همسرشون ریز نقش باشه ...ولی خوب منم دیگه خودم می دونم که خیلی ریزم یعنی ممکنه منظورش از ریزه دختری با قد 163 اینا باشه نه من !ولی از طرفی می ترسم این موضوع رو دوباره پیش بکشم و یه جورایی اون رو متوجه کنم که من زیادی کوچولوهم ،و تازه به نظرش بیاد راست می گم و این به ظررم شه
منظورم اینه که چه جوری بپرسم که این مشکل پیش نیاد؟