اين همه نشونه ي مثبت و خوب درو و برتون داريد ... و خودتون صادقانه به اين نشانه هاي مثبت اشاره ميكنيد
پس لطفا اين نشانه ها رو ببين
نمایش نسخه قابل چاپ
اين همه نشونه ي مثبت و خوب درو و برتون داريد ... و خودتون صادقانه به اين نشانه هاي مثبت اشاره ميكنيد
پس لطفا اين نشانه ها رو ببين
سلام دوست عزیز
ببین شما می خواهی با اون دختر ازدواج کنی نه خانواده ات ، البته خانواده ات هم خیلی مهم است و نظر آنها هم بر روی زندگی شما تاثیر گذار است اما اگر واقعا اون دختر از نظر اخلاقی کامل است و خانواده ی خوبی هم دارد و واقعا دوستش داری می تونی نظر خانواده را عوض کنی .
شما باید نظر خانواده ات را عوض کنی نه خانواده نظر شما را ، این هم به خاطر قیافه و هیکل :305:
اگر در آینده زیباترین دختر را پیدا کردی که خیلی هم خوش هیکل بود اما اخلاق درستی نداشت زندگی به دهن خودت و خانواده ات زهرمار میشه و پشیمون میشی :300:
پس فقط به فکر قیافه و هیکل نباش اول ببین خودت واقعا دوستش داری یا نه ، چرا دوستش داری ، اصلا توی یک برگه تمام صفات مثبت و منفیش را از نظر خودت و خانواده ات بنویس ، ببین مثبتهاش بیشتر ه یا منفی هاش تا تکلیف خودت هم مشخص شه ، اما خدایش اینقدر روی قیافه نباش . من خودم بهترین اندام را دارم اما یعنی یک روز این اندام بهم نمیخره ، چرا عزیزم تمام خانم ها بعد از یک یا دو زایمان بلاخره تعقیراتی می کنند . اگه اخلاقش خوب باشه بعد از یک مدت اصلا زیبا باشه یا زشت ، قیافش برات عادی میشه ، اما باید واقعا دوستش داشته باشی نه این که هر لحظه نظرت عوض بشه ، نکنه به خاطر این که فقط یک زمانی بهت کمک می کرده احساس ترحم یا وابستگی لحظه ای بهش پیدا کرد ی :163: اگه اینجوریه رهاش کن :160: و نه خودت و نه اون را بیشتر از این زجر نده .
امیدوارم بهترین تصمیم رابگیری که به صلاح دوتایتون باشه ، خوشبخت بشی . التماس دعا .:104:
نه اصلا تا زمانی که احساست نسبت بهش درست نشده اصلا وابدا پیش نرو و نگ هر چه بادا باد اگه احساسات نسبت بهش خوب نشد چی اونوقت هم با زندگی خودت بازی کردی هم اون منم دقیقا مشکل تو رو دارم همه گفتند عقد کنم درست میشه ولی بدتر شد الان موندم توش بهت توصیه میکنم تا زمانی که واقعا همه تردید هات بر طرف نشده پیش نرو درسته که اصل رفتار و اخلاق آدماس ولی قیافه هم تا حدود زیادی شرطه یک عمر میخوای روزی صد بار ببینیش شبا سرتو به فاصله کمی از سر اون رو بالش بذاری البته نمیدونم شما خیلی سرتری یا اینکه نه در حد هم هستین ولی ولی مادرتون توقعش بالاست اگه در حد هم هستین که سعی کن ببینی ظاهرش به دلت میشینه میتونی دوستش داشته باشی یا نه البته این نشه که بگی پسندیدم بعد هر گفت خوبه خوشحال بشی هر کی ام گفت خوب نیست سریع دلتو بزنه و وا بری اگه دهن بین باشی بازم نمیشه ولی اگه نه خیلی سرتر باشی بعدا همش حسرت میخوری که من میتونستم با فرد بهتر و زیباتری ازدواج کنم (کاری نکن که از سر دلسوزی بیجا یه عمر خودتو و اون دختر بیگناه رو عذاب بدی یا تا مرحله پیش بری مثلا نامزدی و عقد بعد ببینی دیگه نمیتونی ادامه بدی اون موقع هم واسه خودت بده هم اون دختر بیگناه من این راهو رفتم بهت میگم ریسک نکن و دلو به دریا نزن که حالا ببینم آینده چی میشه)