RE: هیچ کس برای ازدواج به دلم نمشینه؟؟
ممنونم جناب مدیر از اینکه منو راهنمایی کردین
مشکل اینه که با این هزینه های سنگین مشاوره های حضوری چه جوری میشه از پسش برومد هرکسی یه همچین امکانی رو نداره
ممنونم جناب مدیر از اینکه منو راهنمایی کردین
مشکل اینه که با این هزینه های سنگین مشاوره های حضوری چه جوری میشه از پسش برومد هرکسی یه همچین امکانی رو نداره
بهاره خانمی سلام
عزیزم منم همیشه این مشکل دارم و نگرانم همش فکر میکنم با خاستگاری نمیتونم به طرف علاقه مند شم یا حس علاقه به وجود نمیاد!واسه همین تا حالا حتی نذاشتم که خاستگارا بیان!کلا نسبت به خاستگاری میترسم!:302:
بهاره جون منم مشکله بدتر از شما رو دارم
راستش من خواستگا رندیده ردشون میکنم!!!!:302:
درسته من حتی یه بار با وجودی که اون موقع کارم نمی کردم و واقعا هزینه مشاوره برام فشار بود راجع به یکی از خواستگارام رفتم مشاوره اون راجع به خودش چند تا چیزو به من دورغ گفته بود با مشاورم صحبت کردم باورتون میشه طرف راجع به کارش و زندگیش به من دروغ گفته بود بعد مشاور به من میگفت اینکه مهم نیست همه ممکنه دروغ بگن متاسفانه به خاطر اینکه ازدواج فعلا مشکل شده مشاورا فقط در هر شرایطی میگن که ازدواج کنین ولی فکر نمی کنن عاقبت کار چی میشه فکر نمی کنن اگر ازدواج نکردن به جامعه اسیب می زنه ازدواج کردن و طلاق گرفتن که اسیباش صدبرابره
جالبه داشتم این تاپیک رو می خوندم
http://www.hamdardi.net/thread-15022.html
به موردی رسیدم که میگه باهم رشد کنیم گفتم مگه چیزی که من می خوام غیر از اینه که حتی جناب مدیر هم به من میگن این خواسته که می خوای کار کنی و تحصیل کنی و حاضری با شرایط کنار بیای تا طرف مقابلت هم به همین خواسته هاش برسه خودخواهیه و بها دادن بیش از حد به خودته:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
در حالیکه در ازدواج نیازهایی درون دو نفر هست که باید حداقل بخش مهمی از آن در ازدواج و به کمک هم حل شود.
شما هنوز این نیاز را درون خودتون درست درک نکردید.
نه عاطفی، نه جنسی، نه فکری
در ناخودآگاه شما، اکنون یک خودکفایی مخفی هست.
با اجازه آقای مدیر و برای زنگ تفریح :310::227:
دوست عزیز
حالا که احساس نیاز به ازدواج نمی کنی و فقط برای حرف اطرافیان هست
می خوای بری کلی پول مشاور بدی تا این احساس نیاز تفویت بشه و بعد بیای اینجا یک تاپیک بزنی درمورد:
همسرم به من توجه نمی کنه؟!
همسرم لجبازی میکنه و فقط حرف- حرف خودشه؟!
چرا می خواد طلاقم بده دارم از بین می رم ؟!
همسرم اجازه نمی ده کارهایی که دوست دارم انجام بدم؟!
چرا خانواده اش توی زندگیم دخالت می کنند؟!
چرا چرا چرا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :302: :316::163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
داشتم فکر می کردم ادمایی مثل شما که این تالار رو با زنگ تفریح اشتباه گرفتن و یه دفعه می پرن و یه چیزی می گن چه قدر برای تالار ضربه بودن کاش جناب مدیر برای اینگونه افراد فکری می کردن خودم شاهد بودم با نظرات اینگونه افراد چند نفر بودن که بدون اینکه جوابشون رو بگیرن برای همیشه از تالار رفتن حالا خدا رو شکر که جناب کیوان و جناب مدیر قبلش تا حدود زیادی جواب منو داده بودن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahareh.v
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
داشتم فکر می کردم ادمایی مثل شما که این تالار رو با زنگ تفریح اشتباه گرفتن و یه دفعه می پرن و یه چیزی می گن چه قدر برای تالار ضربه بودن کاش جناب مدیر برای اینگونه افراد فکری می کردن خودم شاهد بودم با نظرات اینگونه افراد چند نفر بودن که بدون اینکه جوابشون رو بگیرن برای همیشه از تالار رفتن حالا خدا رو شکر که جناب کیوان و جناب مدیر قبلش تا حدود زیادی جواب منو داده بودن
دوست عزیز
چرا با بدبینی قضاوت می کنی؟!
این زنگ تفریح رو برای مراجعه به درون خودت گفتم در نظر بگیر یک ضد حمله؟!
اگر واقعا ازدواج بخاطر حرف اطرافیان و رضایت آنها باشد بدون رضایت قلبی شاید به نظر من دلیل مناسبی نیست.
چون در اینصورت اگر با هرکدام از مشکلات بیان شده در پست فوق روبرو شدی قادر به حل آن نخواهی بود.
ولی اگر با رضایت قلبی خودت و با معیارهای خودت نه دیگران باشد امکان پشیمانی کمتر است.
موفق باشی.
بهاره عزیز آقای کیوان راهنمایی های خوبی انجام دادن ، بخصوص با پست آقای مدیر دیگه فکر کنم حجت بر شما تمام شد ، حالت نرمال برای همه مسایل بهترین حالت هست ، بخصوص ازدواج که مهمترین تصمیم زندگی یک فرد را تشکیل می دهد ، همه چیز در ذهن شماست ، خارج از آن چیز مهمی وجودی ندارد
به نظر من هم شما در این مورد وسواسی شده اید و می ترسم که از اونور بوم بیافتید:163:
در مورد پست سنجاب هم باید عرض کنم که برای تفریح کلی سایت هست که کسی بخواد وقت گذرانی بکند ، مطمئن باشید کسی اگر اینجا پستی می گذارد به دنبال کمکی هر چند خیلی اندک به مراجعان است ، مطمئنا هدف سنجاب عزیز هم همین بوده است:43:
منم دقیقا می فهمم چی میگی خواستم باهات همدردی کنم
منم همش فکر می کنم ازدواج جلوی پیشرفتمو می گیره و نمی تونم به آرزوهام برسم همش می ترسم از دچار شدن به روزمرگی که خیلی از زوجهای اطرافمون گرفتارش شدن بعضی وقتها فکر میکنم ازدواج تمام شدن آزادیم هست تا الان هم خیلی خواستگارهارو و به خاطر همین فکر هام و این که به قول تو احساس می کردم اون ها دنبال یه زندگی تکراریه روزمره هستن رد کردم
ولی الان راستش و بخوای 2 ماه هست که دارم با یه خواستگار جدید آشنا میشم تا الان احساس میکنم متفاوت از بقیه هست و این حرفهای من اصلا براش عجیب نیست و تشویقم هم میکنه......
شاید ما عجیب نیستیم بلاخره پیدا بشن کسایی که درکمون کنن.:303:
با سلام
به نظرم شما دنبال همسر بدون عیب و ایرادی میگردید مطمئن باشید همه دارای ایراد هستند و هیچکس کامل نیست سطح انتظار که بالا باشه هیچکس به دل آدم نمیشینه