نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
سلام عسل عزیز
گفتنی ها رو دوستان گفتن و من حرفی برای گفتن ندارم. اما یه خواهش ازت دارم با اماری که خودت دادی فعلا 11 روزه که از ایشون خبری نداری. اگه برگشت و خواست که قضیه رو رسمی کنه یه خبر هم به ما بده.
در ضمن وقتی برگشت هم او و هم شما م یخواین به خانواده هاتون در مورد نحوه اشناییتون چی بگین؟ در یا هو مسنجر با هم اشنا شدیم؟
گفتی که حتی باهاش حرف هم نزدی و فقط در حد چت کردن بوده. شاید سوال خیلی بد بینانه باشه اما شما مطمئنی که و یه اقاست؟
یکی از بستگان من متاسفانه اقاس اما چنان ماهرانه در یا هو مسنجر خودش و خانم معرفی می کرد و عکس می داد که هیچ پسری حتی شک هم نمی کرد که این پسره نه دختر.
البته شاید بهت وب کم داده و تو مطمئنی اما برای این جور روابط و ازدواج ها درصدی شک و بد بینی بد نیست.
قبول دارم در ازدواج های سنتی هم باید شک کرد و تحقیق و ..... . اما به این جمله بزرگترامون که "اون چیزی که تو در اینه می بینی من در خشت خام می بینم" ایمان بیار.
واقعا پدر مادرا راهنما های خوبی هستن.
موفق باشی[color=#FF1493]
سلام دوست عزیز،حتما شما رو در جریان می ذارم
خودش که بهم گفته به خوانوادش می خواد واقعیت رو بگه،منم می دونم مادرم با این موضوع خیلی مخالفت نمی کنه شاید پدرم با نحوه آشنایی ما مشکل داشته باشه
از این که آقا باشه مطمئنم،و این رو بگم هیچ وقت حاضر نیستم برا به دست آوردن 1 عشق دیگه تو زندگیم عشقای دیگم رو از دست بدم،پس نظر پدر و مادرم خیلی برام مهمه و 60 % احتمال می دم که موافقت کنن ولی اگه با دلیل منو راضی کنن که مورد مناسبی نیست من حتما به نظرشون احترام می ذارم.
اینم بگم درسته مادر من ازدواج سنتی کاملا سنتی داشته اما به عشق هم احترام می ذاره که با مادرای دیگه به نظرم زمین تا آسمون فرق می کنه:72:
فقط یه سوال دارم از شما،به نظر شما علت اینکه منو بی خبر گذاشته چی می تونه باشه؟؟